1xBit nagrađuje klađenje na Dota 2, najboljima kriptovalute

Dota 2 klađenje Battle of Aegis

Ambiciozna kripto kladionica 1xBit nudi nagradni fond veći od 600 mBTC najuspješnijima u pogađanju ishoda Dota 2 okršaja, od 5. do 31. listopada.

Znamo da je e-sport postao neizostavni dio ponude sportskih kladionica, s video igrama kao što su League of Legends, Dota 2 i Counter-Strike: Global Offensive u kojima se možete kladiti na svaki najsitniji segment igre.

A svima poznata kripto kladionica 1xBit odlučila je otići korak dalje i organizirati vlastiti turnir u klađenju na igru Dota 2, s bogatim nagradama za one najuspješnije. Natjecanje je dobilo naziv Battle of the Aegis i bit će jedan od najvažnijih događaja u svijetu e-sport klađenja tijekom listopada…

Kako funkcionira Battle for the Aegis turnir?

Ako želite sudjelovati na ovom atraktivnom turniru, na vama je samo proći kroz jednostavni registracijski proces u 1xBit kladionici te se zatim prijaviti u svoj korisnički račun.

Tamo ćete pronaći Battle of the Aegis sekciju gdje trebate kliknuti na “Take part” polje, čime ćete se uključiti u natjecanje. Zatim se od vas očekuje da igrate na koeficijente 1.50 ili veće i skupljate ključeve, prognozirajući bilo koji Dota 2 turnir koji je u ponudi.

Ključevi koje skupite pomoći će vam da odredite kojim ćete putem ići. Naime, služit će vam da otvarate škrinje s blagom koje predstavljaju različite nivoe turnira…

Koje Dota 2 nagrade čekaju igrače?

Postoje četiri razine škrinja s blagom koje trebate otključati svojim ključevima, osvojenima kladeći se na Dota 2 okršaje. Radi se o sljedeća četiri levela, koje navodimo u točnom redoslijedu od prvog od četvrtog: Rare Treasure, Mythic Treasure, Legend Treasure i Eternal Treasure.

Dok god sudjelujete u turniru postoje nagrade koje su garantirane svakog igraču na nekoj od razina. Na primjer, svaki igrač ima pravo na besplatnu okladu od 0,1 mBTC ako otključa Rare Treasure razinu, a ta se vrijednost povećava na 0,2 i 0,3 dok otvarate škrinje sljedećih nivoa, Mythic i Legend Treasures. Nagrada je još bolja na četvrtom nivou, gdje sigurno dobivate rijetke predmete u vrijednosti od najmanje 25 dolara, koji će vam pomoći dok sami igrate Dota 2 igru.

Naravno, to nije sve, jer na svakoj razini oni najsretniji imaju pravo slučajnim izborom osvojiti dodatne nagrade, po sljedećem principu:

  • 10 mBTC na razini Rare Treasure,
  • 20 mBTC na razini Mythic Treasure,
  • 50 mBTC na razini Legend Treasure,
  • 100 mBTC na razini Eternal Treasure.

Koje super nagrade najuspješniji mogu osvojiti?

1xBit kripto kladionica ovome je dodala dodatne nagrade, za igrače koji su došli do najviše razine Eternal Treasure, a samim time pokazali da su zaista veliki majstori klađenja na e-sport.

Pa će tako tri igrača na kraju natjecanja primiti super nagrade. Uvjet je samo da dođete do najviše razine ovog natjecanja, nakon čega će slučajnim odabirom pobjednici dobiti jednu od tri glavne nagrade Battle of the Aegis turnira: 250 mBTC, 150 mBTC i 100 mBTC.

U svakom slučaju, turnir traje od 5. do 31. listopada i još je dovoljno vremena da ispunite uvjete za osvajanje najvrjednijih nagrada fonda koji premašuje vrijednost 600 mBTC, što je nešto manje od stotinu tisuća kuna prema trenutnoj vrijednosti najpoznatije kriptovalute…

Zbog čega je 1xBit sve popularnija?

1xBit kladionica jedna je od rijetkih koje danas nude priliku klađenja uz pomoć kriptovaluta. Dapače, ovdje vaše kune ili eure morate prebaciti u kripto imovinu kako biste mogli igrati, a ne obratno.

MiliBitcoin je mjerna jedinica kojom se mjeri vaš uspjeh, a posebno detaljno razrađena je ponuda e-sportova koja osim Dote 2 uključuje i CS: GO, Valorant, League of Legends, StarCraft II, Rainbow Six te mnoge druge video igre.

1xBit podržava više od 40 kriptovaluta, a na svakoj utakmici koja je u ponudi čekaju vas stotine ili čak tisuće opcija za klađenje, što obožavaju iskusni igrači.

Uz sve to, tu je i ludo bogati bonus dobrodošlice od 7 BTC s čijom se vrijednosti ne može mjeriti niti jedan drugi trenutno na hrvatskom tržištu, jer radi se o više od milijun kuna besplatnih sredstava za igru, koja dobivate uz pravila korištenja koja svakako trebate prvo detaljno provjeriti.

Dakle, potraga za 1xBit škrinjama je počela i svi koji vole klađenje na e-sport doći će na svoje, u kladionici koja je zaista jedinstvena i nudi korisnicima brojna inovativna rješenja kako u lov na zasluženi dobitak…

Više o 1xbit kladionici možete pročitati u našoj recenziji.