Nogomet

Tip tjedna: Roma – Verona, Serie A (19.2.2022.)

Roma - Verona, tipovi za klađenje

Jose Mourinho i njegova družina ponovo su na sedmom mjestu ljestvice, koje bi ih drugu sezonu u nizu odvelo u Europa Conference ligu, natjecanje u kojem sudjelovanje definitivno nije kompliment velikom nogometnom klubu.

Roma je upala u određenu krizu posljednjih tjedana i nikako da uđe u seriju pobjeda, kojom bi se vratila u borbu barem za Europsku ligu, kad je Liga prvaka sada već izvan dosega.

Ako želi nešto više od onog što trenutno ima, Mourinho mora pobijediti ove subote u dvoboju protiv Verone, najugodnijeg iznenađenja Serie A.

Pod vodstvom Igora Tudora, s Giovannijem Simeoneom kao glavnom zvijezdom, Hellas Verona se zaista trgnula i zamijenila dno ljestvice gornjim domom, s tim da je prekretnica bila upravo pobjeda protiv Rome, 3:2 u prvom dijelu prvenstva.

Verona bez problema rješava ekipe iz donjeg dijela ljestvice pa i sredine, no ima problema s onima s vrha, pogotovo kad igra u gostima. Roma pak po svojoj individualnoj kvaliteti ipak spada u vrh, dok god za nju igraju igrači poput Tammyja Abrahama i Lorenza Pellegrinija, koji nose rimsku momčad ove sezone.

Romi itekako fali Leonardo Spinazzola, jedna od najvećih zvijezda Italije na Euru prošle godine, koji nikako da se oporavi i vrati na travnjak, nakon ozljede u srpnju. Nije spreman ni El Shaarawy, no ostatak društva je na broju, a to su pojedinci na koje je Mourinho zapravo i morao računati u većem dijelu sezone.

Mnogo je smjerova u kojem će kladitelji ići u ovom susretu, od oba tima daju gol do klađenja na više od 2.5 gola, no mi vjerujemo da će u ovoj utakmici Roma dobiti svoju zadovoljštinu za poraz u rujnu i napokon krenuti u pravom smjeru.

Zato je naša preporuka čista pobjeda domaćina, uz koeficijent 1.92, dok se može dobiti i dvostruko više za hendikep ili poluvrijeme/kraj, no i rizik je barem duplo veći…

Utakmica: Roma – Verona
Datum odigravanja: 19.02.2022.
Vrijeme odigravanja: 18:00
Oklada: Ishod utakmice
Tip: 1
Koeficijent: 1.92 (Admiral Bet)

Okreni kotač sreće