Pozdrav ljudi!
Bavim se trgovanjem na sportskoj berzi evo sad ce 8-a godina.
Igrom slucaja upoznao sam se sa likom koji se interesovao za trajdovanje i kroz razgovor rekao mi je za te “sisteme” od nixe i tog premiuma. Poslao mi je i pregledo sam sve ukupno ima sigurno 3h snimaka njihovih od onog za registraciju pa onda kao sistemi. Lepo sam se nasmejao 🙂
Nixu ne mogu ni da komentarisem stvarno ispod casti mi je.
A onaj premium me slatko nasmejao lik radi lay na tim koji vodi 2-0 ili 0-2 na poluvremenu i onda ceka do 65-tog minuta bla bla bla ko je vec pogledao te sisteme zna o cemu pricam. Ja sam vristao od smeha lik radi lay na onog koji vodi recimo na kvotu 1.04 sto je citaj kvota (26) umesto da ode na Double chance market i da igra (Home or Draw) ili (Draw or Away) u zavisnosti koja je utakmica gde je kvota na back bude bolja nekad cak i za 20-30%. Recimo ako je utakmica 2-0 poluvreme kvota na lay bude (1.04) sto je u sustini kvota(26), na double chance marketu kvota vam bude sigurno bar 27/8 a nekad mozda i ~30. To je odmah u startu bolja kvota za vise od 10%.
Tako da molim vas manite se tih sarlatana samo bezveze trosite novac i vreme na sportskoj berzi tako nikada nece zaraditi novac. Morate da nadjete nacin da imate sigurnih par procenata i onda na velike uloge i par procenata je ogroman novac. Za to vam je potreban software itd…
Koga zanima software imate kanal na youtube-u Bet Angel pa istrazite.
Sve najbolje.
I NIKAKO NE KUPUJTE NIKAKVE “SISTEME” za par stotina eura.
Vuk nikada ne deli svoju hranu 🙂

Okreni kotač sreće