SuperSport poslovnice – kladiti se na šalteru ili na Internetu?

Supersport poslovnice logo

U posljednje vrijeme kladionica SuperSport okrenula se u velikoj mjeri online klađenju i kladomatima, dok je smanjila broj dostupnih poslovnica u Hrvatskoj.

Sjećamo se početkom novog milenija kako su SuperSport poslovnice postojale u svakom kvartu velikih gradova, dok su čak i u malim sredinama znale biti dvije, udaljene tek pola kilometra jedna od druge.

No, vremena se mijenjaju i korisnici najpopularnijeg domaćeg priređivača igara na sreću ipak više ne trče u poslovnice, kako bi uplatili svoje listiće na šalteru. SuperSport kladionica sada ima nekoliko stotina tisuća korisnika na Internetu, a ne zaboravimo više od stotinu kladomata koje je postavila po različitim kafićima, koji su također na usluzi igračima, željnima svoje sportsko znanje pretvoriti u dobitni listić.

Zbog toga možemo primijetiti trend smanjenja broja poslovnica SuperSport kladionice, koja je uspješno digitalizirala svoje poslovanje, a samim time dodatno povećala godišnju zaradu…

Koliko SuperSport poslovnica radi u Hrvatskoj?

S obzirom na to da SuperSport kladionica na svojoj web stranici više ne navodi popis svojih poslovnica, već možete vidjeti samo njihovo radno vrijeme, teško je pronaći točan podatak koliko je još aktivnih lokala ovog priređivača igara na sreću.

Još uvijek je svakako više u odnosu na sve druge kladionice osim Hrvatske lutrije, no trenutno se sigurno ne radi o nekoliko stotina, kao što je to bilo u danima kad su SuperSport poslovnice bile jedini način da uplatite vaš listić sportske prognoze.

Naravno, osim poslovnica za klađenje postoji i ponešto automat klubova diljem zemlje, no sve to je značajno manje nego u prošlosti, jer su se igrači u velikoj mjeri prebacili na Internet.

Zato vam poslovnicu SuperSport kladionice više neće biti tako lako pronaći kao prije deset godina, kada ste znali da je dovoljno prošetati se gradom, kako biste u sljedećih deset minuta naišli na izlog karakteristične crvene boje, koja označava vaše mjesto za klađenje…

Prednosti klađenja na Internetu

Tko zna, SuperSport poslovnice možda bi danas još uvijek bile krcate ljudima da nije bilo pandemije, koja je u velikoj mjeri promijenila navike igrača, uključujući čak i one najtvrdoglavije.

Naime, duga razdoblja karantene primorala su korisnike kladionica da se napokon registriraju na Internetu i iskoriste sve što im se tamo nudi. A svakako se nudi puno više nego dok se kladite u poslovnicama, jer već na samom početku imate pravo na izdašni bonus dobrodošlice, dok vam se kasnije smiješi još pregršt besplatnih sredstava, kroz različite promocije i natjecanja.

U aplikaciji Sporti i na SuperSport web stranici također su korisnicima dostupni besplatni video prijenosi, koji uključuju neka vrlo popularna nogometna, košarkaška i teniska natjecanja, od kojih izdvajamo La Ligu, Serie A i Ligue 1.

To je razlog zašto SuperSport poslovnice nikad više neće biti pune nestrpljivih igrača koji čekaju na uplatu listića, jer sada to mogu napraviti u dva klika na svom mobitelu, bez imalo stresa, uz brojne druge pogodnosti.

Isto vrijedi i za druge kladionice koje su se u potpunosti okrenule Internetu, uključujući Favbet koji trenutno nudi video prijenose čak i Lige prvaka te Premiershipa, dok vas Germania čast s čak 2.500 bonusa prilikom registracije, namijenjenog novim igračima. Prva Sportska Kladionica također ima odlični paket dobrodošlice za nove igrače i dostupan streaming utakmica, a u posljednje vrijeme naši igrači koriste i Mozzart, koji predstavlja alternativu u susjedstvu.

U svakom slučaju, klađenje u poslovnicama i ispis listića na papiru polako odlaze u povijest, što nije iznenađenje kad znamo da industrija igara na sreću u stopu prati moderne ekonomske trendove, uključujući i digitalizaciju…

Okreni kotač sreće