#1582
tuljan
Sudionik

Ekipa,ajmo ovako !

Sistemi od Nixe(mislim prekopirao sa youtub-a i prodaje kao svoje sisteme ali to nije ni bitno)Morate znati da nijedan sistem nije 100% prolazan. Bio to od Nixe ili Premiuma ! Ono što oni prikazuju prema vani ispada kao da su njihovi sistemi carevi i 100% prolazni.

Nitko od njih nije rekao koji je početni kapital…”Nixini sistemi” ispod 500 eura nemaš šta ulaziti i pokušavati.

Premium 200eura ili više za početak.

Nixini sistemi su dosta zeznuti kod pada jer je velika kvota i samim tim velik je i rizik zato je potrebna veća banka.. cca..da dobiješ nekih 50 do 70 eura rizik je oko 150e,izlazak je na pola što znači 75 E je rizik.

Premium je super za trade jer je kovata odlična i manji rizik ali imaju i oni svojih mana… cca profit od 100/200 eura rizik je cca 10 eura tj pola što znači 5 e…dobro zvuči ali ima tu nekih mana I JEBENO SE MORA POKLOPIT.

Jedan i drugi sam uzeo prije par mjeseci i mogu reći da nema 100% prolaznost sistema. Sve je to neka vrsta prognoze i mora se poklopiti.

Može se zaraditi ALI treba dosta truda utrošit u sve to ali na kraju se može zaraditi….. NEĆEŠ ZARADITI S ULOGOM OD 200-500 EURA ZARADITI MILION EURA ZA MJESEC DANA. NEĆEŠ ! Ali s vremenom može se uzeti …500 do 1000 eura mjesečno.

Čitam tu puno komentara, ne želim se praviti pametan, ali ljudi pa ne može se napraviti od toga milion sa 2 trejda..koji Vam je…pa uzima se 30 do 50 eura ovisno od uloga i kvote …recimo prosjek neki je 30 do 50 eura dnevno profita…ali to ne znači da toliko ne može dnevno biti i MINUSA. Zato Vam iskreno kažem da 100% prolaznosti nema…OSIM ARBITRAŽE ali jbg nema ni toga više…

Što se tiče same komunikacije s jednim i drugim. PREMIUM ekipa je daleko dostupnija i uljudnija ..0-24h je Mare dostupan.

Nixa je ok isto bio prema meni ali nema tu nekog kontakta,rukne neke parove u viber grupu i amen. Mislim ok je Svajcarac hoće pomoći ali nema tu komunikacije kao sa premiumom.

Tak da ono,tko se želi baviti tim nek se razmisli,imali 1000 eura za uložit a da nema pritiska od gubitka(naravno nikom nije drago halalit 1000 eura ali bez rizika nema ni uspjeha)pokupovati sisteme i krenuti. Glupo je očekivati da sa 100 eura možeš nešto napraviti, osim ako nemaš jebene sreće pa te pogodi par trejdova s dobrim profitom pa da te lansira na 400,500 eura plusa.

Eto iskreno moje mišljenje, komunicirao sam s jednim i drugim i evo ukratko recenzija od jednih i drugih.

Okreni kotač sreće