Pregledavate post 1 (od ukupno 284)
 • Autor
  Postovi
 • #1392
  NajboljiTipster
  Sudionik

  Kakva su vaša iskustva i mišljenja u vezi TradeEZ sportskog trejdovanja? Je li netko probao?

  #1402
  Captain_Jack
  Sudionik

  Da nastavimo polemiku posto svi dobro znamo platinum kako funkcionise jos jednom hocu da pitam jel kad se igra btts na Yes znaci da je to 1 i gg ili kako postoje samo 2 opcije Yes/No malo mi je to cudno ?

  #1403
  Pet Sedmica
  Moderator

  Jel to ono gdje se u nogometu kod 0:0 na poluvremenu kladis da nece biti X i dodatno na tocan rezultat od 1:1?? Gledao sam neka YT videa na tu temu, ima logike jer kvota bude veca nego da se samo odigra over 0.5 al ne znam koliko je efikasno u praksi….

  #1405
  keinishikori
  Sudionik

  ma to je sistem kojeg mozete pronaci na youtubeu… nema smisla da placate bilo kome za to.. posaljem kasnije neka youtube videa ovdje da vidite o cem se radi..

  #1419
  Macak
  Sudionik

  Jeli to ovo?

  Prastara tehnika ako je to u pitanju…

  #1422
  Captain_Jack
  Sudionik

  Jeste to je jedan od sistema ne kapiram sto ne igraju takodje cs na 0:0 opet ima profit 10 20 posto

  #1491
  amiraaj
  Sudionik

  pozz. Je li neko od vas upoznat sa “Uvek Profit” novim sistemom? naravno, nece niko reci kako ide sistem, ali da li moze potvrditi je li funkcionise bas tako dobro, koliki su ulozi sa njegovim sistemima?

  #1492
  bepo
  Promatrač

  Dali bi neko zeleo da se skupi nas 10ak pa da svak da po malo i da kupimo nixin ovaj novi uvek profit sistem. Ako je neko zainteresiran slobodno se javljajte tu.

  #1499
  zezanje15
  Blokiran

  Ja sam kupio prvi sistem, Prime i Platinum. Prvi i Platinum je propast kakve nema a Prime tu i tamo. U minusu sam na sva tri. Zanima me koji je taj uvek profit pa ako neko sazna neka pise…

  #1502
  trademag
  Blokiran

  Ko zna novi nixin sistem neka ga jednostavne objasni ovdje tako da ga svi vidimo!

  #1506
  Cinjenice
  Sudionik

  Do sad sam samo sumnjao da je skem,mislio sam mozda stvarno ovo Nixino trejdovanje djeluje,ali cekajte malo,ajde vi meni recite koja je logika da prodajes sistem za 300 eura i da se drndas i objavljujes po 10 storija svaki dan kako vozis porsea i bacas pare po stolu,kad zaradjuje dnevno oko 500 eura otkako je izmislio ovaj “uvek profit sistem”?Gdje je tu logika?To mi opasno smrdi da je skem mrtvi.

  #1507
  trademag
  Blokiran

  Ne postoji sistem koji uvek pravi profit, to je jednostavno nemoguće. Postoje sistemi koji mogu da gubitke svedu na minimum, ali opet opostoji sansa da se puknu sve pare.
  Ja imam svoj sistem kojim radim i on radi u odnosu 6:1. To znaci da mogu da izgubim 6 utakmica i da jednu dobijem i da mi ta jedna pokrije sve gubitke.

  #1508
  miki223
  Sudionik

  De nek neko okaci sve sisteme u mega file i do kurca vise

  #1519
  bepo
  Promatrač

  Tko je voljan podijeliti uvek profit sistem?
  I tko brise postove???

  #1520
  Ozil1010
  Sudionik

  Pozdrav ekipa. Par tjedana se bavim lay the drawom, i cak imam određen profit, ali eto zanima me koji je to Nixin uvek profit sistem, jer sa lay the drawom ocekujem pad kad tad…

Pregledavate post 1 (od ukupno 284)
 • Morate biti prijavljeni kako bi mogli odgovoriti na ovu temu.
Okreni kotač sreće