• Autor
    Postovi
  • #1392
    NajboljiTipster
    Sudionik

    Kakva su vaša iskustva i mišljenja u vezi TradeEZ sportskog trejdovanja? Je li netko probao?

    #1402
    Captain_Jack
    Sudionik

    Da nastavimo polemiku posto svi dobro znamo platinum kako funkcionise jos jednom hocu da pitam jel kad se igra btts na Yes znaci da je to 1 i gg ili kako postoje samo 2 opcije Yes/No malo mi je to cudno ?

    #1403
    Pet Sedmica
    Moderator

    Jel to ono gdje se u nogometu kod 0:0 na poluvremenu kladis da nece biti X i dodatno na tocan rezultat od 1:1?? Gledao sam neka YT videa na tu temu, ima logike jer kvota bude veca nego da se samo odigra over 0.5 al ne znam koliko je efikasno u praksi….

    #1405
    keinishikori
    Sudionik

    ma to je sistem kojeg mozete pronaci na youtubeu… nema smisla da placate bilo kome za to.. posaljem kasnije neka youtube videa ovdje da vidite o cem se radi..

    #1419
    Macak
    Sudionik

    Jeli to ovo?

    Prastara tehnika ako je to u pitanju…

    #1422
    Captain_Jack
    Sudionik

    Jeste to je jedan od sistema ne kapiram sto ne igraju takodje cs na 0:0 opet ima profit 10 20 posto

    #1491
    amiraaj
    Sudionik

    pozz. Je li neko od vas upoznat sa “Uvek Profit” novim sistemom? naravno, nece niko reci kako ide sistem, ali da li moze potvrditi je li funkcionise bas tako dobro, koliki su ulozi sa njegovim sistemima?

    #1492
    bepo
    Promatrač

    Dali bi neko zeleo da se skupi nas 10ak pa da svak da po malo i da kupimo nixin ovaj novi uvek profit sistem. Ako je neko zainteresiran slobodno se javljajte tu.

    #1499
    zezanje15
    Blokiran

    Ja sam kupio prvi sistem, Prime i Platinum. Prvi i Platinum je propast kakve nema a Prime tu i tamo. U minusu sam na sva tri. Zanima me koji je taj uvek profit pa ako neko sazna neka pise…

    #1502
    trademag
    Blokiran

    Ko zna novi nixin sistem neka ga jednostavne objasni ovdje tako da ga svi vidimo!

    #1506
    Cinjenice
    Sudionik

    Do sad sam samo sumnjao da je skem,mislio sam mozda stvarno ovo Nixino trejdovanje djeluje,ali cekajte malo,ajde vi meni recite koja je logika da prodajes sistem za 300 eura i da se drndas i objavljujes po 10 storija svaki dan kako vozis porsea i bacas pare po stolu,kad zaradjuje dnevno oko 500 eura otkako je izmislio ovaj “uvek profit sistem”?Gdje je tu logika?To mi opasno smrdi da je skem mrtvi.

    #1507
    trademag
    Blokiran

    Ne postoji sistem koji uvek pravi profit, to je jednostavno nemoguće. Postoje sistemi koji mogu da gubitke svedu na minimum, ali opet opostoji sansa da se puknu sve pare.
    Ja imam svoj sistem kojim radim i on radi u odnosu 6:1. To znaci da mogu da izgubim 6 utakmica i da jednu dobijem i da mi ta jedna pokrije sve gubitke.

    #1508
    miki223
    Sudionik

    De nek neko okaci sve sisteme u mega file i do kurca vise

    #1519
    bepo
    Promatrač

    Tko je voljan podijeliti uvek profit sistem?
    I tko brise postove???

    #1520
    Ozil1010
    Sudionik

    Pozdrav ekipa. Par tjedana se bavim lay the drawom, i cak imam određen profit, ali eto zanima me koji je to Nixin uvek profit sistem, jer sa lay the drawom ocekujem pad kad tad…

  • Morate biti prijavljeni kako bi mogli odgovoriti na ovu temu.
Okreni kotač sreće