• Autor
    Postovi
  • #1406
    Pet Sedmica
    Moderator

    Prva osoba koja ovdje napiše i pogodi 5 tipova u nizu, dobiva 100 EUR na Skrill, Paypal ili na račun.

    Pravila:

    • tip napišete u obliku odgovora u ovoj temi, najkasnije jedan sat prije početka događaja
    • moguće je poslati samo jedan tip u jednom danu
    • minimalna kvota za svaki tip mora biti 2
    • tip mora biti dostupan u nekoj od domaćih kladionica

    Tipovi trebaju biti napisani u ovakvom formatu:

    Utakmica: Tottenham – West Ham
    Vrijeme odigravanja: 20.3.2022. u 17:30h
    Oklada: Oba tima daju gol
    Tip: 1 (DA)
    Koeficijent: 2.05 (Favbet)

    Kratko obrazloženje:
    Radi se o dvije momčadi koje su u dosadašnjem dijelu sezone pokazale da se bolje snalaze prema naprijed, nego prema nazad, a sada prilično rasterećene u međusobnom okršaju sigurno neće mnogo kalkulirati. Baš zbog toga je moja preporuka za ovu utakmicu oklada da će oba tima dati gol.

    #1420
    Nocturne
    Sudionik

    Utakmica: Paula Badosa – Jesica Pegula
    Vrijeme odigravanja: 30.3.2022. u 19:00h
    Oklada: Točan rezultat
    Tip: 2:0 za Badosu
    Koeficijent: 2.40 (Favbet)

    Kratko obrazloženje:
    Badosa je u svoja dosadašnja tri meča u Miamiju dobila protivnice rezultatom 2:0 i djeluje vrlo čvrsto na svoj servis. Pegula je također prva dva meča dobila s 2:0, a u zadnjem joj je Kalinina predala. Ipak mi se čini da Pegula ima puno problema u mečevima u kojima igra protiv bolje rangiranih igračica pa je tako nedavno od Barty izgubila s 6:2 6:0 i od Jabeur s 6:3 6:1, dakle vrlo glatko u dva seta. Badosa je trenutno 6. igračica svijeta i moglo bi se to još jednom ponoviti i u ovom meču.

    #1428
    Nocturne
    Sudionik

    Utakmica: Naomi Osaka – Belinda Benčić
    Vrijeme odigravanja: 31.3.2022. u 21:00h
    Oklada: Točan rezultat
    Tip: 2:0 za Osaku
    Koeficijent: 2.10 (Supersport)
    Kratko obrazloženje: Osaka neko vrijeme nije igrala, ali izgleda da je pronašla svoju formu jer dosad je sve svoje protivnice u Miamiju ispratila s 2:0. Sada će igrati protiv Benčić kojoj je to isto pošlo za rukom, ali protivnice s kojima je igrala Benčić nisu ipak ta kvaliteta kao Osaka. Vjerujem da će i publika biti na njenoj strani što će joj biti dodatni motiv za ovaj meč

    #1432
    Nocturne
    Sudionik

    Utakmica: Boston Celtics – Indiana Pacers
    Vrijeme odigravanja: 02.04.2022. u 01:30h
    Oklada: Boston hendikep -15.5
    Tip: 1
    Koeficijent: 2.00 (PSK)
    Kratko obrazloženje: Boston će u ovoj utakmici imati Tatuma, Browna i Horforda koji posljednjih kola nisu igrali. Pobjeda im treba u utrci za što bolju Playoff poziciju, dok je s druge strane Indiana na nizu od 5 poraza i ne igraju joj važni igrači odlukom trenera budući da od ove sezone ne mogu više izvući ništa. Boston bi definitivno trebao pobijediti ovu utakmicu, a 16 ili više razlike u njihovu korist se ne čini tako nedostižnim s obzirom da igraju s jednom od trenutno najlošijih ekipa u ligi.

    #1434
    Nocturne
    Sudionik

    Utakmica: G2 – Misfits
    Vrijeme odigravanja: 03.04.2022. u 17h
    Oklada: Pobjeda s hendikepom mapa -1.5
    Tip: 1
    Koeficijent: 2.25 (Favbet)
    Kratko obrazloženje: Ovdje je riječ o igrici League of Legends i Playoffu u ligi LEC. G2 je osvojio LEC više od bilo koje druge ekipe i igra protiv neiskusnih Misfitsa čiji je ulazak u Playoff zapravo već bio vrlo iznenađujuć. Misfits je pokazao da se ipak teško nosi protiv onih najboljih ekipa kada ih je Rogue u potpunosti nadigrao i dobio u prvom krugu Playoffa s rezultatom 3:1. Mislim da G2 također može do pobjede s rezultatom od 3:0 ili 3:1 jer imaju puno bolje igrače u svojoj ekipi i samo njihov midlaner Caps je odigrao više Playoff susreta od svih pet igrača Misfitsa zajedno što dosta govori o iskustvu koje je također vrlo bitno u ovoj igrici.

    #1439
    Nocturne
    Sudionik

    Utakmica: Steve Johnson – Denis Kudla
    Vrijeme odigravanja: 04.04.2022. u 22:30h
    Oklada: Pobjednik
    Tip: 2
    Koeficijent: 2.20 (PSK)
    Kratko obrazloženje: Kada gledam formu ova dva igrača, odmah je jasno da je Kudla u puno boljoj formi od Johnsona. Osvojio je turnir u Phoenixu na kojem je tukao igrače kao Gasquet, Wolf i Altmaier, a onda je u Miamiju povezao 3 pobjede prije nego što ga je izbacio Kokkinakis. Johnson od siječnja i turnira u Adelaideu u Australiji nije uspio vezati 3 pobjede i jasno je da nije u nekoj rezultatskoj formi. Unatoč tome će biti blagi favorit za prolaz u meču koji bi po meni trebao biti barem 50-50. Baš zato što je kvota na Kudlu 2.20 odlučio sam odigrati na njega jer mi se čini da je puno isplativiji pokušaj nego odigrati na Johnsona.

    #1458
    Nocturne
    Sudionik

    Utakmica: Minnesota Timberwolves – Los Angeles Clippers
    Vrijeme odigravanja: 13.04.2022. u 03:30h
    Oklada: Broj poena
    Tip: Manje od 229.5 poena
    Koeficijent: 2.00 (PSK)
    Kratko obrazloženje: Minnesota je ekipa od koje smo naviknuli gledati velik broj poena u regularnom dijelu sezone, posebice pred njegov kraj. Međutim, ova utakmica večeras trebala bi biti sasvim druga priča. Radi se o borbi za ulazak u Playoff i vrijeme je da obrane počnu odrađivati svoju zadaću. Clippersi imaju roster koji može vrlo dobro odigrati u obrani, dok je u Minnesoti dobro nam znano Patrick Beverly koji bi danas trebao protiv svog bivšeg kluba dati sve od sebe u obrani kkao bi im nanio poraz. bit će ovo vrlo zabavna utakmica, a granica je jako visoka i vjerujem da bi moglo biti manje od 229.5 poena.

    #1461
    Nocturne
    Sudionik

    Utakmica: New Orleans Pelicans – San Antonio Spurs
    Vrijeme odigravanja: 14.04.2022. u 03:30h
    Oklada: Broj poena
    Tip: Manje od 223.5 poena
    Koeficijent: 2.00 (PSK)
    Kratko obrazloženje: Bit će ovo nova utakmica u play-in turniru gdje će Pelicansi i spursi pokušati izboriti svoje mjesto u Playoffu. Pobjendik ove utakmice igrat će protiv clippersa za to mjesto u doigravanju, a za očekivati je da će ovo biti tvrda utakmica u kojoj će naglasak biti na obranama. Posebice kada je riječ o Spursima jer je obrana nešto što trener Popovich uvijek zahtijeva od svoje ekipe. Granica je dosta visokih 223.5 poena i mislim da bi utakmica trebala završiti s manje poena

    #1463
    Nocturne
    Sudionik

    Utakmica: Los Angeles Clippers – New Orleans Pelicans
    Vrijeme odigravanja: 16.04.2022. u 04:00h
    Oklada: Broj poena
    Tip: Manje od 213.5 poena
    Koeficijent: 2.05 (PSK)
    Kratko obrazloženje: Večeras će Los Angeles clippersi i New orleans Pelicansi igrati utakmicu za plasman u Playoff. Dakle, za obje ekipe se radi o biti ili ne biti utakmici, a upravo sam pročitao da je Paul George otpao za ovu utakmicu pa je kvota jako skočila na pobjedu Clippersa. Iako mislim da će oni doći do pobjede unatoč neigranju Georgea, odlučio sam tipovati da će na ovoj utakmici biti manje od 213.5 poena. Kennard je kod Clippersa također upitan što znači da dvije jake napadačke opcije možda neće igrati pa će obrana morati odrađivati veći dio posla kako bi Clippersi imali šanse za pobjedom. 214 poena znači da bi u svakoj četvrtini trebalo biti nešto više od 53 poena, a ne vjerujem da će do toga doći. Isto tako se nadam da će i New Orleans igrati jako u obrani jer kao što sam rekao, ova utakmica bi trebala spasiti sezonu jednoj od te dvije ekipe i bilo bi čudno da u njoj vidimo ogroman broj poena.

    #1464
    Nocturne
    Sudionik

    Utakmica: Golden State Warriors – Denver Nuggets
    Vrijeme odigravanja: 17.04.2022. u 02:30h
    Oklada: Broj poena
    Tip: Manje od 222.5 poena
    Koeficijent: 2.00 (PSK)
    Kratko obrazloženje: Golden State je ekipa koja je jedan dio sezone bila vodeća kada je riječ o obrambenim statistikama. Točnije, primali su najmanje poena po utakmici i to se pozitivno odrazilo na njihove rezultate i plasman na kraju regularnog dijela sezone. Osim činjenice da su jako dobri u obrani, u ovoj utakmici neće im igrati najbolja napadačka opcija Steph Curry što dodatno upućuje na to da bi ovdje moglo biti malo poena. Granica je postavljena na 222.5 poena što znači da u svakoj četvrtini treba biti u prosjeku više od 55 poena da bi se došlo do nje, a to definitivno ne bi trebalo biti izgledno u utakmici ovakve važnosti.

    #1469
    Nocturne
    Sudionik

    Utakmica: Memphis Grizzlies – Minnesota Timberwolves
    Vrijeme odigravanja: 20.04.2022. u 02:30h
    Oklada: Hendikep
    Tip: Minnesota +5.5
    Koeficijent: 2.10 (PSK)
    Kratko obrazloženje: Minnesota je u prvoj utakmici očitala lekciju Memphisu koji je Playoff izborio kao drugi nositelj na Zapadu. Odigrali su jednu sjajnu utakmicu i u potpunosti nadigrali svoje protivnike. Unatoč tome, Memphis će opet biti dosta velik favorit za pobjedu, a meni se čini da bi i ova druga utakmica mogla biti vrlo neizvjesna i da Minnesota ima jednu zaista realnu šansu za ostvariti povoljan rezultat prije nego što se serija preseli u njihovu dvoranu. Kvota na kontrahendikep od +5.5 je iznad 2 i zato sam je morao uzeti za svoj današnji, odnosno sutrašnji odabir. Edwards je pokazao da je pred njim velika budućnost, dok su Towns i Russell već otprije poznati kao sjajni igrači i ako Memphis bude igrao kao što je igrao i u prvoj utakmici, čini se da im se crno piše.

  • Morate biti prijavljeni kako bi mogli odgovoriti na ovu temu.
Okreni kotač sreće