Bonus

100% bonusa do 700€, za nove igrače!

Free spins

200kn risk-free bet

Favbet kladionica

Znamo da nije rijetkost u sportu da klub promijeni ime, nakon što mu se promijeni vlasnička struktura, a isto vrijedi i za momčadi u Formuli 1. U Hrvatskoj takav slučaj imamo i među priređivačima igara na sreću, jer Favbet kladionica nije oduvijek bila poznata pod svojim trenutnim nazivom.

Prije točno dva desetljeća pojavila se ova kladionica pod imenom Favorit, da bi je na neko vrijeme preuzela češka Fortuna. Svoje treće ime dobila je nakon što je ukrajinska kompanija preuzela vlasništvo. Tako je Favbet vlasnik Andrij Matiuha krenuo 2016. godine u osvajanje hrvatskog tržišta, a nakon izbijanja pandemije igračima je napokon omogućeno i online klađenje.

U svakom slučaju, Favbet je donio određeno osvježenje na domaće tržište, pogotovo kad su u pitanju klađenje na e-sport, nogomet i hokej na ledu, dok su s novim dizajnom stranice napokon stigli i zanimljivi bonusi te promocije.

Bilo da ste već korisnik ove kladionice ili želite postati, donosimo vam detaljnu analizu svega što ćete naći u ponudi ove kladionice. Nema sumnje, naša Favbet recenzija olakšat će vam dolazak do zaključka ima li ovaj priređivač igara na sreću ono što vama treba da svoje sportsko znanje pretvorite u dugoročni profit…

Favbet registracija u tri koraka

Ako ste odlučili da je Favbet online kladionica mjesto na kojem želite iskušati svoje sportsko znanje, prvi korak svakako je otvaranje vlastitog korisničkog profila.

Favbet registracija

To ćete napraviti klikom na zeleni gumb “registracija” u samom vrhu ekrana, nakon čega će se pred vama pojaviti obrazac, koji ćete proći kroz tri različita ekrana.

Favbet Hrvatska ima jasno osmišljenu registraciju, ali traži od vas niz podataka, od email adrese i telefonskog broja, do imena i prezimena, adrese stanovanja, OIB-a, IBAN-a te broja osobne isprave.

Kad to sve ispunite, na vama je prihvatiti Fav Bet uvjete korištenja i pravila privatnosti, nakon čega imate pravo završiti proces. Potvrdom putem emaila napravit ćete sve što je potrebno da Favbet registracija bude završena, a vaš korisnički račun spreman za upotrebu.

Naravno, na kraju vam preostaje Favbet verifikacija. Radi se o potvrdi identiteta putem kopije osobne iskaznice i selfie fotografije. Time ćete dobiti pravo nesmetano isplaćivati svoje dobitke.

Favbet bonus dobrodošlice i “risk-free” oklada

Kladionica Favbet dugo je kaskala za liderima u Hrvatskoj, no nakon što se odlučila preseliti poslovanje iz fizičkih poslovnica na online stranicu, sve je bliže samom vrhu. Pa će vam tako prva Favbet prijava osigurati različite mogućnosti kako do gratis sredstava.

Što se bonusa i promocija tiče, mnogo je bilo lutanja na Favbet HR stranici, uključujući i aktualni bonus dobrodošlice do čak 700 eura, ali čiji iznos treba okrenuti čak 20 puta na sportskom klađenju, ako ga želite isplatiti. To znači da biste se za puni iznos bonusa morali kladiti u vrijednosti od 14 tisuća eura, što je ipak malo previše.

Favbet bonus dobrodošlice

Međutim, s novim dizajnom stigla je i nova ponuda pa vam Favbet kao bonus dobrodošlice sada nudi tri opcije, od kojih su dvije nove:

  • Fav Bet “risk-free” okladu do 30 eura,
  • 200 vrtnji na slot igri “Burning Hot”,
  • 100% bonusa na prvu uplatu do 700 eura.

Niti za jednu od ovih ponuda vam nije potreban Favbet vaučer, već su povezane s prva tri depozita. Favbet iskustva najbolja su uz okladu bez rizika, jer dobivate 30 eura s kojima možete igrati bez pritiska. Kako aktivirati darovane žetone? Uključivanjem “RISK-FREE BET” gumba u svom profilu i biranjem opcije “Kladi se bez rizika” prilikom finalizacije svog listića. Imate 10 dana da iskoristite ovu ponudu, a traži se minimalna kvota 1.50 na svakom listiću.

Za kraj, među Favbet promocije spada i Multi Bonus, kao odlična opcija kako podebljati svoj dobitak. Naime, ako igrate kombinacijski listić s koeficijentima barem 1.30 na svakom događaju, Favbet će vam dodijeliti bonus po ovom principu:

  • Za 4 para na listiću – 10%
  • Za 5 parova na listiću – 15%
  • Za 6 parova na listiću – 20%
  • Za 7-8 parova na listiću – 30%
  • Za 9 parova na listiću – 35%
  • Za 10+ parova na listiću – 40%

Čak i igračima koji ne vole ganjati ogroman ukupni koeficijent na svom listiću ovo može biti vrlo korisna promocija pa je treba svakako imati na oku i povremeno pokušati iz nje izvući maksimum…

Zanimljiva Favbet ponuda na nogometu i hokeju

Kladionica Favbet možda vam neće ponuditi najviše koeficijente u Hrvatskoj ako se kladite na ishod, no na nekim sportovima ima vrlo zanimljivu razradu svake utakmice pa se uvijek nađe obećavajućih opcija za klađenje.

Prije svega govorimo o nogometu, gdje se ćete naći azijski hendikep, ali i pregršt opcija za klađenje na broj golova, bilo da želite igrati ukupan zbroj ili učinak pojedinih ekipa. Favbet kladionica nudi i oklade na strijelce, što je uvijek dobra opcija za igru, a tu je i nekoliko kombinacijskih oklada pa možete u isto vrijeme igrati na ishod i zbroj golova, sve uz isti, izdašni koeficijent.

Favbet ponuda

Kladiti se čak možete i hoće li pogodak pasti u sudačkoj nadoknadi i hoće li ga zabiti zamjena, a uplatiti možete i na eventualni “hat-trick”, kao i na dosuđeni penal te crveni karton.

Raznolika ponuda čeka vas i na hokeju na ledu, pogotovo ako se radi o NHL ili KHL utakmicama. Izdvajamo oklade na oba daju gol u svakoj od trećina, uz visoke kvote da će i jedni i drugi zabiti, kao i klađenje hoće li neki klub prvu, drugu ili treću trećinu završiti bez primljenog gola. U ponudi su i strijelci, kao i oklade na učinak svake od ekipa.

Favbet se još ističe izuzetno bogatom ponudom na e-sport, po čemu prednjači u Hrvatskoj, a nadmašuje i mnoge u Europi. Ovdje ćete pronaći gotovo svaku kompjutorsku igru u kojoj snage odmjeravaju profesionalci, uz pregršt opcija za klađenje, koje će znalci znati iskoristiti.

Na ostalim sportovima također će mnogi pronaći nešto za sebe, a mi izdvajamo tržišta klađenja koja su na nas ostavila najbolji dojam:

Sport

Najbolja tržišta klađenja

Nogomet

Oklade na strijelce, hendikep i broj golova svake ekipe

Košarka

Klađenje na učinak svake od momčadi i hendikep

Tenis

Klađenje na hendikep setova i točan rezultat

Rukomet

Klađenje na hendikep i broj golova pojedine ekipe

Hokej na ledu

Oba daju gol u svakoj trećini i klađenje na strijelce

E-sport

Pobjeda s hendikepom, točan rezultat i zbroj mapa

Ugodno iskustvo Favbet klađenja uživo

Kao i svaki drugi priređivač igara na sreću koji drži do sebe, Favbet svojim korisnicima nudi i mogućnost klađenja uživo, s munjevitim promjenama vrijednosti koeficijenata, dok je sportski događaj u tijeku.

U ponudi je zaista pregršt utakmica u mnogim različitim sportova, a dominira nogomet, na kojem se možete kladiti “over/under” na postavljenu granicu postignutih golova pojedine ekipe, što je često najbolji put prema dobitku, pri uplatama uživo.

Favbet klađenje uživo

Favbet nudi i zanimljivu ponudu live klađenja na teniskim mečevima, jer se možete kladiti na broj osvojenih gemova pojedinog igrača, kao i na hendikep gemova i njihov ukupan zbroj, što je svakako lakše pogoditi dok se meč odvija pred vašim očima.

Košarka, hokej na ledu i stolni tenis još su tri sporta koja su praktički u svakom trenutku servirana na stranici klađenja uživo, sa zanimljivim opcijama za slaganje listića.

Nema sumnje, možemo reći da Favbet kladionica ima što ponuditi onim igračima koji igraju isključivo dok su utakmice u tijeku. Što se video prijenosa tiče, oni još uvijek nisu u fokusu ove kladionice, ali vjerujemo da će biti u budućnosti.

Redizajn poboljšao funkcionalnost stranice

Favbet je godinama bio na glasu kao online kladionica s grafički najskromnijim dizajnom u Hrvatskoj, ali posljednji redizajn značajno je poboljšao situaciju. Napredovao je čak i Favbet logo koji je oku puno ugodniji.

Sada igrači na raspolaganju imaju funkcionalno desktop sučelje, u kojem se na lijevoj strani nalazi bočni izbornik za navigaciju kroz ponudu prema sportovima i ligama, dok se u sredini ekrana nalaze izlistane utakmice, odnosno tržišta klađenja unutar nekog sportskog događaja.

Favbet dizajn

Kombinacija boja koju čine tamno plava, bijela i ružičasta u novom dizajnu napokon funkcionira, kako na vašem računalu, tako i u mobilnom web pregledniku. Tu je ponuda oklada također pregledno organizirana i lako se u njima snaći, a listić se nalazi u donjem dijelu ekrana, prije nego ga otvorite i finalizirate igru. Sve u svemu, velik korak naprijed…

Favbet aplikaciju se isplati skinuti

Još ugodnije korisničko iskustvo imat ćete ako se odlučite skinuti Favbet aplikaciju. Dugo smo čekali da je ova kladionica pusti u funkciju, ali nije nas razočarala.

Aplikaciju za iPhone mobitele ćete lako pronaći u App Storeu, dok se link za skidanje Android APK nalazi na naslovnici u web pregledniku. Zanimljivo, ako je tu ne uočite, kasnije ćete je vrlo teško pronaći.

Favbet aplikacija

Favbet bi trebao bolje promovirati ovu aplikaciju, jer je vrlo vješto osmišljena. Bočnog izbornika u njoj nema, ali linkovi na sredini ekrana intuitivno vas vode prema željenim sportovima i ligama. Sve je pregledno ispisano, u oku ugodnim bojama, a kad kliknete na željeni koeficijent, listić ćete pronaći dolje u sredini ekrana. Doduše, bez jasnog upozorenja da ste na njega dodali još jedan sportski događaj, što bi trebalo doraditi.

Svejedno, možemo reći da Favbet aplikacija svojom brzinom, intuitivnošću i funkcionalnošću nadmašuje ono što ćete dobiti u web pregledniku pa svakako preporučujemo njezino skidanje, svakome tko namjerava ovdje izgrađivati svoju dugoročnu strategiju klađenja.

Uplate i isplate bez provizije

Kladionica Favbet jedna je od potpuno licenciranih u Republici Hrvatskoj pa zaista nema razloga za brigu, kad su u pitanju vaše novčane transakcije.

Naravno, postoje neki uvjeti da biste mogli isplatiti novac, a to je prije svega odigravanje cjelokupnog uplaćenog iznosa barem jednom. Što se verifikacije tiče, Favbet zadržava pravo provjeriti vaš identitet, dob i državljanstvo u svakom trenutku, no na početku će vam čak dopustiti igru bez identifikacije.

Ipak, dobro je obaviti verifikaciju profila što prije da budite mirni, a što se načina uplate i isplate tiče, odvija se bez provizije, ali ograničenim kanalima. Favbet isplata dostupna je na bankovni račun i u poslovnici, a po novome i na Aircash te u Skrill:

Kategorija

Metode plaćanja

Vrijeme isplate

Bankovna kartica

Visa, Mastercard, Diners, Discover, Maestro

2-3 radna dana

E-novčanici i vaučeri

Aircash, Skrill, A-bon vaučer

U roku od 24 sata

Ostalo

Odlazak u poslovnicu

Trenutno

Favbet kontakt telefonom i emailom

Iako u Hrvatskoj već imamo neke od vodećih kladionica koje nude komunikaciju s korisničkom službom putem chata, Favbet se još uvijek nije odlučio uvesti ovu novost, iako to nije tako teško implementirati u današnje vrijeme.

Ako imate pitanja vezana uz bonuse, promocije, isplatu i valjanost vaše oklade, možete se javiti putem telefonskog broja kojeg ćete pronaći na naslovnici ove kladionice, a pomoć vam je dostupna i putem emaila, s tim da ćete malo pričekati na odgovor, pogotovo ako na probleme naiđete vikendom.

Zaključak

Nema sumnje, Favbet se posljednjih godina napokon trgnuo i više ne zaostaje toliko za konkurencijom u Hrvatskoj, kao u doba kad igrači uopće nisu mogli igrati online na stranici ove kladionice.

Sada su tu i izazovni bonusi i promocije, među kojima ima i nekih koji su isplativi, uz solidne koeficijente, kao i ponudu na nogometu, hokeju i e-sportu koja uvijek ponudi pokoju obećavajuću opciju za klađenje. Na Favbet Casino stranici možete pak iskušavati vještinu u najpopularnijim slot igrama.

Sve u svemu, Favbet ima još prostora za poboljšanja, ali koraci koje je već dosad poduzeo polako privlače igrače, koji mu sve češće daju priliku pa se Favbet registracija danas svakako više isplati nego u prošlosti…

Najčešće postavljana pitanja

Može li se u Favbet kladionici igrati bez plaćanja poreza?

Favbet je potpuno licencirana kladionica u Republici Hrvatskoj, zbog čega ste dužni plaćati manipulativne troškove i porez na dobitak, na svakom vašem uspješnom listiću. Istina je da Favbet ima i svoju internacionalnu kladionicu, gdje tih nameta nema, ali tamo će vam korisnička služba potvrditi da hrvatskim igračima nije dozvoljeno napraviti korisnički profil.

Na koje sportove se najviše isplati igrati u Favbetu?

E-sportovi su ono po čemu je Favbet poseban i tko se u njih dobro razumije, ovdje će pronaći pregršt sjajnih opcija za slaganje obećavajućih listića. Od sportova koji su popularni u Hrvatskoj, izdvajamo pak nogomet i hokej na redu, gdje ćete pronaći solidne koeficijente i temeljitu razradu, a kladiti se možete i dok su utakmice u tijeku.

Tko su zaštitna lica kladionice Favbet?

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Rakitić i proslavljeni boksački teškaš Filip Hrgović posljednjih su godina zaštitna lica Favbet kladionice, a neko vrijeme ovaj priređivač igara na sreću čak je bio i glavni sponzor hrvatske nogometne reprezentacije.

Favbet kladionica casino logo 2022

100% bonusa do 700€, za nove igrače!

Igraj Igraj