#2018
VaderTrader
Sudionik

Bok uzea sam sve nixine sisteme i puka brdo para zahvaljuci prvenstveno sebi jer neman kontrolu kad sistsem ne iden a malo i radi njegovih sistema

Sistem 1 -rizičan ,profitabilnost upitna i sistem isplativ da se igra samo u 5-100 liga di golovi redovno padaju drugo poluvrime (australija,austrija ,njemacka 1 i 2,nizozemska 1 i 2 i jos par lig

Sistem 2 PRIME – funkcinira bolje od sistema 1 di se ulazi oko 25og minuta i ceka se 1 gol koji mora past do 75 min i ti su u profitu 99% ,problem je sta se igra na ligama di je oko 25og minuta kvota na LAY DRAW oko 2.5-2.7 i to su tvrde lige ko portugal 2 ,argentina 1 i 2 ,brazil 1 2 ,kolumbija 1 i 2 i jos par.
Doda bi da je od sistema koje sam odigra ovaj najisplativiji DUGOROČNO

SISTEM 3 -PLATINUM- ja neznam jesan ja radia nekakve greške kod ovoga al ode u pravilu igraš : match odds and both teams to score na favorita LAY (npr Man City – Leeds) igras match odss and both team to score Man City Lay YES. Ovi sistem se igra oko kvote 3.00

Odgovara ti pobjeda Leeda ,remi ,pobjeda citia a da leeds ne zabije i to branis kako je genijalac Nixa reka rezultatom 2 1 ili 3 1

Recimo obranis rezultatom 3 1 kad desi se golijada u prvom poluvremenu npr 3 2 za city ili 4 0 za city šta je dista realno.
Kako izac i kako spasit ikakav dio para od ovog sistema. Pa ja cu ti rec NIKAKO.
On bi reka moga mozes branit 4 1 ako bude 4 0 al obranis npr 4 0 a City da gol za 4 0 pa za 5 0….i šta cemo sad?

Tako da ne dužin puno…Platinum sistem ili kako ga ja zovem Scam Sistem izbjegavat u širokom luku. Dugo sam u kvotama i vidim sta je greška a šta ne.

Sistem 4 – Uvek profit
Iskreno sistem koji nisan oprobao iako sam ga kupia jer san vidia da je to potrebna banka od preko par iljada eura za probat nesto napravit. Vrlo važno kod ovog sistema je da kad udariš Lay 2.5golova lod trenutnog rezultata da odma udarad 1-3 tika gori na Back uz uvjet da ti ne padne tih minut dva gol ili manje od minut 2 .
Ovo je opet neka vrsta klađenja al se može osigurat veca vjerojstnost prolaza ako pratiš utakmicu uzivo pa kad je gol aut ili vratat ispucava loptu da krenes sa tim jer se racuna da je manja vjerojatnost pada.

Nixa ovo uradi sa ulozimo od par iljada eura na 1 utakmicu da bi zaradia oko 70-100 eura po utakmici.

Sad dali je nixa prevarant ili nije procjenite sami.
Moj savjet svima je da uvo ne ulazite ako nemate iskustva sa kocanjem dugoročno i ako ne poznajete kvote dobro i možda i jos važnije al nemate ladnu glavu i smirene živce kada dođe trenutak da krecu padovi trejdova.

Ne dozvolite da vam se desi da podignete kredit od 20 iljada eura ko šta sam ja napravia da bi uzea auto i više od pola tih para bacite na ovo, vecinon mojom krivicom jer nisan mogao da kad mi trejd ne ide da izdrzim i povucen odnosno spasim pola para šta je u biti i ključ.

Svako dobro svima.

Ukoliko Vas zanima nešto javite mi se na E mail : kristijan [email protected]

Hvala

Okreni kotač sreće