ololo
Sudionik

Igram rizk godinama..trenutno sam 706.razina. To je blizu tisucu weel of rizk i nikad nista na taj weel nisam dobio
…najcesce dobijete nekolike vrtnje od 10centi,dupla brzina (sto je u biti nista) i tako to sitno ..tako da se ne nadajte da ce vam taj weel of rizk nesto dati..to im samo sluzi za marketing i nista vise.
Jeste li ikad culi od nekoga pa i od samog rizka da je netko dobio jackpot na weel of rizk? Niste niti cete.
Najvise me nervira sto je programirano da igre ne davaju nista nego tek pred kraj i u samom pocetku razine.. sve izmedju vrtis u prazno a kada ti na nekoj igri i izbaci bonus vrtnje pretezito su to mrtve vrtnje..
Znci taj mali period pred kraj i sami pocetak razine sto si dobio dobio si..
Kada dobijes velike novce na rizku to samo znaci da si potrosio duplo.. tipa kada nekad izgubim tisucu eura da mi 600eura i kazu eto dobio si velike novce.. na ostala kazina je slicna prica ali na rizk i to ces cesto dozivit.. prije da ces nakon tisuce i tisuce eura dobit jednu tisucu nakon dosta dosta vremena nego to..
Svi u drustvu igramo rizk i svi imamo isto iskustvo..sto ce reci da nije slucajnost nego je tako ..
Imali su program VIP igraci..kada sam gubio velike novce tijednima dali su mi VIP status ..a to vam je nista da vam jednom tjedno 20ak vrtnji od deset centi..
Ali cim sam prestao igrat i bio neaktivan na njihovom kazinu pet dana odma su me skinuli sa VIP.
Sve u svemu jako lose iskustvo imam sa Rizkom .. svi mislite da su nasa sva kazina ista ali vjerujte mi Rizk je najgori .. ihrajte jedan period samo na Rizku i shvatit cete da vas leglano kradu i primjetit cete razliku izmedju Rizka i svih ostalih..

Okreni kotač sreće