Pregledavate post 1 (od ukupno 2)
  • Autor
    Postovi
  • #3310
    Pale
    Sudionik

    Zanima me kako točno funkcionira kombinacija Revoluta i online klađenja. Nedavno sam čuo da mnogi koriste Revolut kao sredstvo plaćanja. Kako to funkcionira? Jesu li transakcije brze i pouzdane? Volio bih čuti vaša iskustva s tim.

    Još jedno pitanje koje mi se mota po glavi je vezano uz sigurnost. Koliko je sigurno koristiti Revolut za uplate i isplate na online kladionicama? Postoje li neki specifični savjeti za očuvanje sigurnosti računa?

    Također, zanima me kako stvari stoje s pristupom bonusima i promocijama. Da li korištenje Revoluta na neki način utječe na mogućnost pristupa bonusima koje kladionice nude?

    I zadnje, ali ne manje bitno, kakva su vaša iskustva s povratom novca? Ako ste ikad imali situaciju da ste trebali povući sredstva natrag na svoj Revolut račun, koliko je to bilo jednostavno? Jesu li postojala neka ograničenja ili posebni uvjeti?

    Svjestan sam da su ovo prilično specifična pitanja, ali nadam se da će netko tko je već prošao kroz sve ovo moći podijeliti svoje iskustvo. Hvala unaprijed svima na odgovorima!

    #4296
    LeBronGOAT
    Sudionik

    Koliko sam upoznat, Revolut se trenutno ne koristi ni u jednoj kladionici, osim u Rizk kasinu. Rizk kasino je jedina platforma koja trenutno podržava Revolut kao sredstvo plaćanja. Nažalost, nisam siguran može li se koristiti Revolut kartica za uplatu kod drugih kladionica jer su kartice tih digitalnih novčanika uglavnom Mastercard kartice…

    Ako posjeduješ Revolut kartice, možda možeš probati u kladionici odabrati uplatu karticom, a onda upišeš njezin broj i probaš tako uplatiti. Ako ne ide, vjerujem da će uskoro neke od domaćih kladionica ubaciti to u ponudu za uplatu i isplatu.
    Ili možeš s Revoluta isplatiti na tekući račun pa onda s tekućeg na kladionicu, neka kombinacija mora postojati uglavnom

Pregledavate post 1 (od ukupno 2)
  • Morate biti prijavljeni kako bi mogli odgovoriti na ovu temu.
Okreni kotač sreće