Pregledavate post 1 (od ukupno 2)
  • Autor
    Postovi
  • #3598
    MiaSanMia
    Sudionik

    Bok, razmišljam o pretplati na Arena Sport paket i volio bih čuti vaša iskustva prije nego donesem konačnu odluku. Sport je veliki dio mog života, a kako tražim najbolji način za praćenje svojih omiljenih sportova i liga, Arena Sport se čini kao potencijalno dobar izbor. Međutim, s obzirom na raznolikost dostupnih servisa i paketa, želim biti siguran da činim pravi izbor.

    Prije svega, zanima me koji se sve sportovi točno prenose na Arena Sport kanalima. Jesu li pokriveni samo glavni sportovi ili postoji i širi spektar sportova? Također, koje lige mogu očekivati? Posebno me zanimaju nogometne lige, kao što su Liga prvaka i Europa liga i nacionalne lige poput Serie A, La Lige i Bundeslige.

    Drugo, kolika je kvaliteta prijenosa? Jesu li slika i zvuk dovoljno dobri, posebice za gledanje na velikim ekranima? Jeste li susretali bilo kakve tehničke poteškoće i kako su one rješavane?

    Na kraju, želio bih znati mislite li da se pretplata na Arena Sport paket isplati? Uzimajući u obzir cijenu, kvalitetu prijenosa i dostupnost liga i sportova, smatrate li da je ovo najbolji izbor za prave sportske fanatike?

    Svaka informacija će mi biti od velike koristi. Hvala unaprijed na vremenu i dijeljenju vaših iskustava!

    #4291
    miroT
    Sudionik

    Ja imam televiziju preko A1 i tamo dodatno plaćam paket Arena Sport programa. Cijena je bila oko 45 kuna mjesečno, što je sada pretvoreno u eure pa je oko 6 eura mjesečno. Uz taj A1, ako se dobro sjećam, Arena Sport 1 i Arena Sport 2 su bili besplatni, a za sve ostale bilo je potrebno dodatno nadoplatiti.

    Arena prenosi i Ligu prvaka i Europsku ligu i neke od najvećih europskih liga. Znam da prenose španjolsku ligu i englesku ligu, a ostale ne gledam toliko pa nisam siguran, tako da to dodatno provjeri na njihovoj stranici. Kvaliteta prijenosa je odlična, nema problema sa slikom ili tako nečega, tako da bih rekao da se za cijenu koju sam naveo itekako isplati uzeti ovaj paket. Sad jedino ovisi preko koga ga želiš kupiti. Ja sam već od ranije imao A1 televiziju i platio njima dodatno za Arenu, ne znam kako to ide preko drugih providera.

Pregledavate post 1 (od ukupno 2)
  • Morate biti prijavljeni kako bi mogli odgovoriti na ovu temu.
Okreni kotač sreće