Kako sebi zabraniti klađenje na Internetu?

Kako sebi zabraniti klađenje na Internetu

U slučaju da vam klađenje već mjesecima ili godinama donosi samo financijske gubitke, ima smisla ostaviti se sportske prognoze. Zato pročitajte kako sebi zabraniti klađenje, što je nužno ako niste u stanju kontrolirati svoje emocije niti ulaganja.

Klađenje je fantastičan izvor uzbuđenja, kao i odličan način da dokažete da ste sportski znalac. Uplata dobitnog listića izaziva mnogo zadovoljstva, kao i serija dobitaka koja vam može donijeti i zaista izdašnu zaradu.

No, nisu svi u stanju pobjeđivati bookmakere. Neki igrači nikako da ovladaju matematičkom vjerojatnošću, vrlo bitnom u sportskom klađenju. Drugi se klade na temelju emocija, a ne objektivne procjene. Treći nemaju kontrolu nad svojim ulaganjima i na kraju vrate kladionici sve što su zaradili.

Ako spadate među igrače koji nikako da dođu do uspjeha u online klađenju, tada razmislite je li sportska kladionica uopće dobra zanimacija za vas. Pogotovo to vrijedi u slučaju da u vama promašeni parovi izazivaju mnogo bijesa i ogorčenja.

Zabrana kockanja

Za nekog kod koga oklade više ne izazivaju zadovoljstvo, nego samo frustraciju, najbolje je odluka provjeriti kako sebi zabraniti klađenje. Bilo da vas zanima Favbet zatvaranje računa ili SuperSport deaktivacija računa, postoje koraci koje imate na raspolaganju. Naime, online kladionice daju vam opciju onemogućiti si pristup korisničkom računu, a postoje i drugi načini kako uzeti predah i prebaciti fokus na druge životne zanimacije…

Deinstalacija aplikacije

Kao prvi korak kako sebi zabraniti klađenje može biti brisanje mobilne aplikacije s vašeg mobitela. Naime, jedan od glavnih razloga zašto igrači gube novac je dostupnost klađenja 24 sata dnevno. Vi možete uplaćivati listiće u svako doba dana, zbog čega dio korisnika igra utakmice o kojima ništa ne zna, čisto iz dosade ili kako bi razbili kolotečinu u svojoj svakodnevici.

Zabraniti si klađenje

To je naravno potpuno krivi pristup, jer do dobitka se može samo uplatama listića na sportove i lige koje besprijekorno poznajete, na temelju analize protivnika i svih drugih faktora koji bi mogli utjecati na rezultat.

Zato ako vas zanima kako sebi zabraniti klađenje, svakako prvo razmislite o otežavanju pristupa okladama na vašem mobitelu. Deinstalacija aplikacije u tome će pomoći, kao i brisanje eventualnog prečaca na web stranicu online kladionice, što igrači koriste kad app nije dostupan…

Samoisključenje

Ako vas brisanje aplikacije nije spriječilo pri uplati iracionalnog listića, onda je možda vrijeme za ozbiljniju mjeru. Ako pitate korisničku podršku kako sebi zabraniti klađenje, reći će vam da iskoristite pravo na samoograničenje.

Naime, online kladionice omogućuju vam unutar vašeg računa da sebi onemogućite pristup korisničkom profilu na određeni vremenski rok. Možete to napraviti na mjesec dana, tri mjeseca, šest mjeseci ili godinu dana. Možete si također ograničiti novčane uplate, uloženi novac na listiće pa i gubitke.

Zabrana klađenja

Kao to izvesti različita je procedura u različitim kladionicama. U nekima morate ispuniti obrazac i potpisati ga te poslati nadležnoj službi. U drugima to sve možete napraviti sami, unutar vlastitog korisničkog profila.

Samoisključenje je svakako jedan od najbolji načina kako sebi zabraniti klađenje na određeni vremenski rok. To može biti razdoblje u kojem ćete dobro razmisliti o vlastitom načinu igre. Nakon takve pauze imate priliku u potpunosti odustati od sportske prognoze ili joj se vratiti s drukčijim pristupom, po mogućnosti manje štetnim za vaš kućni budžet…

Kako sebi zabraniti klađenje zatvaranjem profila?

Ako vas zanima kako sebi zabraniti klađenje i usput potpuno pokopati vlastiti korisnički račun, tada svakako uzmite u obzir trajno zatvaranje vašeg profila.

Naime, to je opcija koju niti jedna sportska kladionica otvoreno ne nudi, međutim u sekciji s najčešće postavljanim pitanjima uočit ćete da zapravo imate pravo i potpuno obrisati vaš račun za klađenje.

Procedura se razlikuje od kladionice do kladionice pa je najbolje javiti se korisničkoj službi i raspitati se o pojedinostima. Najčešće se radi o ispunjavanju obrasca kojeg zatim morate potpisati i poslati putem elektroničke pošte ili predati u poslovnici.

U svakom slučaju, brisanje aplikacije, samoisključenje i zatvaranje profila tri su akcije koje mogu biti dobar odgovor na pitanje kako sebi zabraniti klađenje. Međutim, treba naglasiti da ništa od toga neće pomoći ako nakon toga otvorite profil u drugoj kladionici. Zato dobro razmislite o svojim postupcima i uvijek donosite racionalne odluke, uz koje je uostalom jedino moguće imati uspjeha u sportskoj prognozi…

Kako izbrisati SuperSport račun?

SuperSport zatvaranje računa moguće je elegantno realizirati uz pomoć korisničke službe. Ako vas zanima kako izbrisati račun na SuperSportu, morate znati da imate pravo isključiti sami sebe na određeno vrijeme. Brisanje SuperSport računa može biti i trajno. Na vama je samo poslati zahtjev za SuperSport brisanje računa s emaila s kojim ste se registrirali. Morate navesti i svoj nadimak. Ako nemate aktivnih listića ni novca na svom saldu, brisanje računa SuperSport će vam bez puno komplikacija kroz kraće vrijeme odobriti.

Kako izbrisati Rizk račun?

Rizk brisanje računa dostupno je svim registriranim korisnicima. Potrebno je samo poslati službeni zahtjev na email korisničke podrške. Morate ga poslati s email adrese s kojom ste registrirani. U kraćem roku bit će odobren vaš zahtjev za zatvaranjem profila.

Kako izbrisati PSK račun?

Kao i u drugim kladionicama, PSK brisanje računa bit će odobreno nakon što se javite korisničkoj službi na chat ili putem emaila. Morate to učiniti s adrese s kojom ste se registrirali u Prvoj Sportskoj Kladionici. Zatim će vaš zahtjev biti odobren i vaš profil više neće postojati.

Kako realizirati Favbet zatvaranje računa?

Favbet brisanje računa realizirat ćete samostalno biranjem mogućnosti samoisključenja. Odaberite opciju "do opoziva", što će trajno maknuti vaš profil iz upotrebe.

Okreni kotač sreće