Pregledavate post 1 (od ukupno 4)
 • Autor
  Postovi
 • #3281
  ForecastMaestro
  Sudionik

  Zanima me koji su vaši najbitniji kriteriji kod odabira najbolje kladionice. Osobno se vodim onime da su kvote najbolji pokazatelj jer ponuda je ionako jako slična u svim našim domaćim kladionicama. Što se baš tih kvota tiče, po meni se Favbet i Germania ističu više od ostalih. Favbet je ako se ne varam bivši Favorit i Fortuna, a već tad su mi bili najdraža kladionica u Hrvatskoj.

  Često su neke granice broja golova ili poena u nekim sportovima isto tako jednake u puno naših kladionica i skoro se uvijek vidi razlika u kvotama jer je tako najlakše usporediti. U Favbetu i Germaniji su kvote veće, barem minimalno za 0.05 ili 0.10, ali se mogu pronaći i veće razlike.

  Mislim da u Hrvatskoj sad trenutno ima sedam kladionica (ako se ne varam), osim Favbeta i Germanije su to još Prva Sportska Kladionica, Supersport, kladionica Hrvatske Lutrije (Cro Bet) i kladionice od Arene i Admirala. Pokušao sam te kvote usporediti u tih sedam kladionica (ako ima još koja, nju sam zaboravio) i rezultati su mi ispali takvi kakvi jesu. Naravno, nisam neki stručnjak, pa me zanimaju zato i vaša mišljenja i što kažete, dijelite li mišljenje sa mnom ili su neke druge kladionice bolje za vas?

  Recite mi po kojim kriterijima ste odlučivali i općenito kako ste došli do svojih zaključaka 🙂

  #3289
  Jopa14
  Sudionik

  pozdrav, vidim da pitas koja je najbolja kladionica i uglavnom se slazem s tvojim odabirom. ja bi samo htio otici malo u suprotnom smjeru i reci koja je po meni zapravo najgora kladionica i to daleko. mislim da je supersport najgora kladionica od tih koje si naveo i to mogu argumentirati.
  uopce u njoj ne postoji kladenje na onaj esport koje odavno postoji u svim ostalim kladionicama u hrvatskoj. kvote su im isto dosta nize nego kod ostalih kladionica i broj razrada na sportove osim nogometa je blago receno sramotan.
  na sve to uopce nemaju ni korisnicku podrsku na stranici gdje im se igraci mogu jednostavno javiti s nekim pitanjima nego postoji neka duga procedura slanja mailova i generickih odgovora :S
  od bonusa na depozite imaju samo onaj prvi i osnovni koji dobiju novi igraci, a mi nesto stariji koji imamo racun igramo tamo vec desetljece jos uvijek nismo dobili nijedan bonus tog tipa, a postoji u drugim kladionicama i to jako cesto.
  evo bas dok pisem ovo gledam im i ponudu i trenuno imaju samo 8 sportova u ponudi na koje se moguce kladiti, a na ovim ostalim kladionicama barem 30-ak. stvarno imaju puno posla ako zele biti pravi konkurenti ostalim kladionicama u hrvatskoj jer ovo nije posebno privlacno.

  za kraj bi jos rekao da stvarno ne znam zasto je medu najpopularnijim kladionicama kad zaostaje svjetlosnim godinama za ostalima u bas puno segmenata… evo i ja bi volio znati ima li onih koji se slazu sa mnom po tom pitanju i jesu li skuzili te nedostatke poput mene

  #3442
  tony995
  Sudionik

  dali se ko kladijo na kladijonici 1REDRAGON ILI ZONE BET ?kakva su iskustva

  #3443
  tony995
  Sudionik

  dali se ko kladijo na kladijonici 1REDRAGON ILI ZONE BET ?kakva su iskustva

Pregledavate post 1 (od ukupno 4)
 • Morate biti prijavljeni kako bi mogli odgovoriti na ovu temu.
Okreni kotač sreće