Pregledavate post 1 (od ukupno 4)
  • Autor
    Postovi
  • #2695
    SveNaCrvenu
    Sudionik

    Kakva su vam iskustva s ovom kladionicom? Koliko razumijem radi se o regionalnoj kladionici kojoj se može pristupiti i iz Hrvatske? Jel netko radio uplate/isplate s Mozzarta, jel sve funkcionira kako treba?

    #2704
    Pere
    Sudionik

    Iskreno da ti kazem, ja koristim i uplata i sto se tice casina sve je top, trazim pomoc oko isplate na bankovni racun, ako itko zna kako se isplacuje i je li moguce, molim da odgovori. Koristim raiffaisen banku, kartica mastercard debitna. Uplatu sam mogao izvrsiti preko iste ali za isplatu je nastao neki problem. Ako itko zna bilosto molim za pomoc jer nisu mali novci u pitanju. Hvala!

    #2705
    Pere
    Sudionik

    Također da napomenem isplatu sam radio 2 puta, oba dva puta piše da mi je odobrena, ali novca na bankovnom racunu nema. Pare su bile u rezervaciji za slanje na banku, ali nije uspjelo i vracene su, neznam kako da dignem, molim za pomoc!

    #3058
    ilka911
    Sudionik

    5.12.isplatio 200 eura do danas nisam nista dobio.Igram svih 10 hrvatskih online casina,nikad problema,ovi su mi trazili potvrdu banke o primanjima ,poslao om,nista dosad ni odgovora.chat dugme ne radi,na poštu ne odgovaraju,popularne igre providera Play n’go ne daju otvoriti hrvatskim igračima,nemaju fast fund,teško smeće,zaobići u širokom luku!!!

Pregledavate post 1 (od ukupno 4)
  • Morate biti prijavljeni kako bi mogli odgovoriti na ovu temu.
Okreni kotač sreće