Prijenos Španjolska – Italija, gdje gledati, kvote

gdje gledati španjolska italija

Saznajte gdje gledati ŠpanjolskaItalija, prijenos utakmice Europskog prvenstva u nogometu.

U svijetu nogometa, rijetko ćemo ovako rano na nekom velikom natjecanju naići na ovako snažan par. Već u drugom kolu prvog kruga, imamo ogled kakav je realno očekivati čak i u samom finalu. Radi se o susretu Španjolske i Italije, a kao što znamo to su reprezentacije koje su uz Albaniju u skupini s Hrvatskom. Španjolska je Hrvatsku nadigrala u prvom kolu s 3:0, dok je Italija bila uspješnija od Albanije rezultatom 2:1.

Može se reći i da će ovaj ogled vjerojatno odlučiti o tome koja će ekipa biti prvoplasirana u skupini, osim ako ne završi neriješenim ishodom, što bi znatno zakompliciralo situaciju u skupini. Ovaj susret na rasporedu je u 21 sati, dakle u udarnom terminu za sve ljubitelje nogometa, a u nastavku teksta reći ćemo gdje ga se može pogledati, te se osvrnuti tko je favorit i tko ima veće šanse za pobjedom.

Gdje gledati Španjolska – Italija, utakmicu Europskog prvenstva?

Računajući na to da je Europsko prvenstvo u nogometu jedan od najgledanijih sportskih događaja u svijetu, jasno je da će ga prenositi velik broj televizijskih kuća i internetskih platformi. Što se tiče same televizije i dostupnosti iz Hrvatske, ova će se utakmica između Španjolske i Italije moći pogledati na državnoj televiziji, točnije na programu HTV 2, a kao što smo ranije naveli, počinje u 21 sat.

Što se tiče onih koji možda neće biti u mogućnosti gledati na televiziji, solidna su opcija uvijek online kladionice. One često svojim korisnicima nude prijenose velikog broja događaja kroz klađenje uživo, pa tako definitivno posjetite njihove stranice jer je moguće da ćete među njima pronaći i ocu utakmicu Europskog prvenstva. Kada smo se već dotaknuli online kladionica, pogledajmo i što one kažu o tome tko je favorit i tko ima veće šanse za pobjedom.

Tko je favorit i koje su kvote?

Gledajući kvote kladionica u Hrvatskoj, nema izrazitog favorita u ovoj utakmici, baš kao što se moglo i očekivati. Kvote na tu utakmicu su sljedeće:

Favbet: Španjolska 2.20 / Neriješeno 3.20 / Italija 3.80
Germania: Španjolska 2.15 / Neriješeno 3.35 / Italija 3.50
PSK: Španjolska 2.15 / Neriješeno 3.20 / Italija 3.75

Okreni kotač sreće