Sweet Bonanza – sve o bonus značajki i šansama za dobitak u Hrvatskoj

Sweet Bonanza - kako do dobitka

Video slot Sweet Bonanza jedan je od najpopularnijih među hrvatskim zaljubljenicima u kockanje, zbog svog inovativnog koncepta i visokog povrata igraču, koji posebno dolazi do izražaja ako se nađete unutar uvijek dostupne bonus značajke.

Slot automati postoje u svijetu već više od stotinu godina, a zahvaljujući online casinu dobili su neke značajke o kojima prije igrači nisu mogli ni sanjati. Pa tako umjesto jedne vodoravne linije na sredini ekrana koja jedina isplaćuje dobitak, danas postoje video slotovi sa stotinama različitih isplatnih linija, što igru čini još zabavnijom i uzbudljivijom.

A još korak dalje otišao je Pragmatic Play sa svojom igrom Sweet Bonanza, u kojoj uopće nema isplatnih linija, već je potpuno svejedno na kojem će se mjestu pojaviti istovjetni simboli koji zajedno donose izdašan dobitak.

Baš zbog toga Sweet Bonanza postala je u Hrvatskoj jedna od najpopularnijih casino igara, a mi ovom prilikom donosimo pregled njezinih najvažnijih karakteristika…

Visok RTP i atraktivne značajke

Sweet Bonanza umjesto klasičnih rola ima jednu ploču na kojoj se pojavljuje 30 simbola, od kojih većina predstavlja bombone i voće.

RTP ove igre je 96.51%, što spada među najviše na hrvatskom tržištu. Visok povrat igračima ovaj slot može zahvaliti osnovnoj filozofiji koja stoji iza njega, a to je nestajanje dobitnih simbola s vašeg ekrana, koje zatim zamjenjuju drugi simboli sposobni također tvoriti novu dobitnu kombinaciju.

Sweet Bonanza lizalice

Za dobitak će se pobrinuti 8 istovjetnih simbola na vašem ekranu, s tim da ćete zgrabiti još bolju zaradu ako ih bude više, do maksimalnih 12 uz koje se vežu najizdašnije isplate. Već Sweet Bonanza demo verzija, koju ćete vjerojatno prvu iskušati, pokazat će vam koliko zapravo često padaju dobici i koliko je zabavno igrati ovaj slot.

Bombon u obliku srca najvrjedniji se simbol, jer umnožit će vaš ulog čak 50 puta u slučaju da se pojavi s 12 simbola na vašem ekranu, dok ljubičasti bombon uvećava ulog 25 puta, zeleni 15 puta, a plavi 12 puta, u svojoj najjačoj kombinaciji.

Osim bombona, na ekranu će se pojavljivati i ponešto voća koje ima manju vrijednost, a tu je i nezaobilazna lizalica, koju definitivno želite vidjeti na ploči tijekom igre…

Kroz bonus igru do najvećih dobitaka

Sweet Bonanza može vam donijeti solidan profit kroz uobičajene okretaje, no najveća isplata događa se tek ako se na vašem ekranu pojave četiri “Scatter” simbola lizalice.

Time ćete aktivirati 10 besplatnih vrtnji u bonus igri, što znači da se igra odvija bez da ulažete vaša novčana sredstva. No, to nije sve, jer pri ovim gratis okretajima pojavljuju se na ekranu bombe u obliku multiplikatora koje će vašu eventualnu dobitnu kombinaciju uvećati do 25 puta, što znači da u teoriji možete uvećati ulog čak 1250 puta, ako se na ekranu u bonus igri pojavi 12 simbola srca i najjači multiplikator.

Sweet Bonanza multiplikator

To je zaista impresivna značajka koju hrvatski igrači obožavaju, a vrijedi spomenuti i da postoji opcija pod imenom “Dvostruka šansa za dobitak”, koja od vas traži da udvostručite ulog, no pritom vam obećava i povećane izglede da kroz vrtnju dođete do dobitnih simbola.

Sve to čini Sweet Bonanzu zaista atraktivnim izborom za jednog zaljubljenika u video slotove. Valja reći da progresivni jackpot u pravilu nije ponuđen na ovoj igri, osim kroz neke specijalne promocije, no to zapravo i nije loše. Time ste sigurni da vas ovdje uvijek čeka realni RTP od 96.51%, uz prilično visoku volatilnost koja će vas povremeno ugodno iznenaditi neočekivano velikim isplatama…