Prijenos Real Madrid – Borussia Dortmund, gdje gledati, kvote

gdje gledati prijenos real madrid borussia dortmund

Saznajte gdje gledati Real MadridBorussia Dortmund, prijenos utakmice Lige prvaka u nogometu.

Borussia Dortmund je trenutno vodeća ekipa u skupini Lige prvaka jer je u svoje dvije dosad odigrane utakmice upisala dvije uvjerljive pobjede, a gol-razlika joj iznosi 10:1. Ona je slavila protiv Club Bruggea s 3:0 na gostovanju, a zatim s čak 7:1 doma protiv Celtica. Sada će u trećem kolu, u reprizi prošlosezonskog finala, igrati protiv Real Madrida u gostima.

Real Madrid je u svoje prve dvije utakmice igrao protiv Stuttgarta doma, a zatim protiv Lillea u gostima. Prvu je utakmicu dobio s 3:1, a drugu je neočekivano izgubio 1:0. Sada ima svoju priliku za nadoknadu ispuštenih bodova, no to neće biti nimalo lak zadatak protiv motivirane njemačke ekipe.

Gdje gledati Real Madrid – Borussia Dortmund, utakmicu Lige prvaka?

Liga prvaka u nogometu jedna je od najprestižnijih sportskih manifestacija na svijetu, poznata po vrhunskoj kvaliteti igre i uzbudljivim susretima. Ovaj elitni natjecateljski format okuplja najbolje europske klubove, pružajući priliku gledateljima da uživaju u nastupima najvećih nogometnih zvijezda. Svaka utakmica nosi sa sobom neizvjesnost, briljantne akcije i vrhunske poteze, što izaziva strast i oduševljenje kod navijača diljem svijeta. Liga prvaka je također poznata po neočekivanim obratima i dramatičnim završnicama, što je čini posebno zanimljivom za praćenje.

Za navijače nogometa u Hrvatskoj, susreti poput onih između Real Madrida i Borussije Dortmunda donose posebnu uzbudljivost. Prijenosi ovih spektakularnih utakmica često su dostupni na državnoj televiziji, a Arena Sport tradicionalno osigurava pravo prijenosa najvažnijih dvoboja. Tako će i ovoga puta Arena Sport 1 prenositi ovaj zanimljivi susret. No, ako ne možete pratiti susret na televiziji, postoji opcija praćenja utakmice putem online kladionica koje često nude prijenose uživo kao pogodnost za svoje korisnike.

Tko je favorit i koje su kvote?

Gledajući kvote kladionica u Hrvatskoj, može se reći kako kladionice vide Real Madrid kao favorita. Pogledajmo kolike su kvote na njega, neriješen ishod i Dortmund.

Favbet: Real Madrid 1.47 / Neriješeno 5.00 / Real Madrid 6.30
Germania: Real Madrid 1.45 / Neriješeno 4.50 / Real Madrid 7.00

Okreni kotač sreće