Kako i gdje se kladiti na Eurosong finale za 2024. godinu?

Kako i gdje se kladiti na Eurosong finale

Izbor za najbolju pjesmu Eurovizije ove godine izaziva veliki interes u Hrvatskoj. Zato otkrivamo kako i gdje se kladiti na Eurosong finale, u kojem će naša zemlja imati jednog od favorita.

U Hrvatskoj se volimo kladiti na sport, ali i na glazbena natjecanja. Tu posebno mjesto zauzima Eurosong, izbor za najbolju pjesmu Eurovizije koji se redovito održava još od 1956. godine.

Radi se o natjecanju u kojem sudjeluje većina europskih zemalja, a odnedavno čak i Australija. Sastoji se od dva polufinala i finalne večeri, a pobjednika odlučuje zbroj glasova stručnih žirija i glazbenih fanova.

U povijesti Eurosonga dominirali su predstavnici iz Švedske i Irske, s Johnnyjem Loganom i Loreen kao višestrukim pobjednicima. Naši su pak doživjeli najveći uspjeh kad je pobijedila grupa Riva s pjesmom “Rock me” 1989. godine, no nakon toga dugo smo čekali nekog tko će kandidirati za titulu.

U 2024. godini to je promijenio Marko Purišić iliti Baby Lasagna, sa svojom pjesmom “Rim Tim Tagi Dim”. Lako se probio u završnicu i tamo će 11. svibnja biti među favoritima za pobjedu.

Favbet - klađenje na Eurosong

Baš zbog toga mnogi su poželjeli uplatiti novac na ishod ovog pjevačkog natjecanja. Ako i vas zanima kako i gdje se kladiti na Eurosong finale, donosimo vam ovdje nekoliko najbitnijih informacija…

Kako i gdje se kladiti na Eurosong finale u Hrvatskoj?

Ako tražite informaciju kako i gdje se kladiti na Eurosong finale, dobra je vijest da sve vodeće hrvatske kladionice ovih dana nude klađenje na izbor za pjesmu Eurovizije.

Opcije koje ćete pronaći su različite. Izdvajamo Germania kladionicu koja vidi Baby Lasagnu kao glavnog favorita u finalu, s koeficijentom koji varira oko vrijednosti 2.20.

Germania klađenje na Eurosong

Prva Sportska Kladionica daje vam pak priliku kladiti se na pobjednika natjecanja, ali i tko će završiti među prva tri te tko će biti među 10 najboljih na kraju natjecanja.

No, daleko najbolje opcije kako i gdje se kladiti na Eurosong finale definitivno nudi Favbet kladionica. Tu se možete kladiti na pobjednika, tko će biti među prva 4, među prvih 5 i među prvih 10. Imate priliku igrati čak i tko će završiti na posljednjem mjestu u finalu.

Klađenje na Eurosong - balkanske države

Favbet je otišao toliko daleko da nudi tipovanje na najbolju balkansku pjesmu, najbolju nordijsku pjesmu pa i najbolje rangiranu baltičku državu. Tu su i zemlje “velike petorke” koje čine Njemačka, Velika Britanija, Italija, Francuska i Španjolska. Na vama je procijeniti koja od njih će biti najbolje plasirana.

Koje su najbolje strategije za klađenje na Eurosong?

Sada kada znate kako i gdje se kladiti na Eurosong finale, vjerojatno vas zanima što odigrati kako biste ostvarili dobitak. Naravno, prvi savjet je pogledati nastup svih 26 izvođača koji su se plasirali u finale, jer tako ćete ih najbolje usporediti s nastupom hrvatskog favorita.

Mnogi će u našoj zemlji hladnokrvno odigrati na pobjedu Hrvatske, čime mogu udvostručiti svoj ulog. Iskusni igrači već su stavili novac na pet najvećih favorita, taman da pokriju sve opcije i dođu do profita, dok su još koeficijenti bili visoki na svim opcijama.

Znalci će pak pokušati pogoditi pjesmu koja će završiti zadnja. Tu Njemačka i Španjolska dobro kotiraju, no Cipar s koeficijentom 35 je još jedna zanimljiva opcija koju treba uzeti u obzir.

Što se pak najbolje pjesme “velike petorke” tiče, Francuska djeluje kao da bi mogla iznenaditi Italiju, a najbolja nordijska država definitivno bi trebala biti Švedska, s kvotom 1.70. Za kraj, spomenimo i solidnu ukrajinsku pjesmu s kvotom 10 na pobjedu, što je posljednjih godina uvijek bila zanimljiva opcija, zbog okolnosti u kojima se nalazi ova država.

U svakom slučaju, nije problem uočiti najbolje opcije kako i gdje se kladiti na Eurosong finale. Na vama je samo odabrati pjesme s najboljim kvotama i najvećim izgledima da budu na samom vrhu. Naravno, s hrvatskim predstavnikom koji se čini kao vrlo izgledan pobjednik natjecanja…

Okreni kotač sreće