Kako i gdje u Hrvatskoj igrati grčki Kino loto 20/80?

Grčki Kino loto

Grčki Kino loto popularna je lutrijska igra u kojoj se izvlači čak 20 dobitnih brojeva. Donosimo mali pregled svega onog najvažnijeg o ovoj mnogima simpatičnoj igri na sreću.

Lutrijske igre popularne su u našoj zemlji već više od pola stoljeća. Sve je krenulo s lotom 7 od 39, a zatim je svoje poklonike dobio i loto 6 od 45. U novom mileniju pojavio se pak Eurojackpot, na kojem danas padaju isplate od čak 120 milijuna eura.

No, nije samo Hrvatska lutrija ta koja vam omogućuje igranje loto igara u našoj zemlji. Takav tip zabave donose vam i vodeće sportske kladionice. U njima imate priliku kladiti se na samo jedan ili dva broja, što je nezamislivo na klasičnim loto listićima. Također su vam na raspolaganju sistemi uz vrlo povoljne troškove, za razliku od onih koje će vam državna Lutrija ponuditi.

Što je najbolje, u kladionicama imate pravo prognozirati ishod lota iz bilo kojeg dijela svijeta. Tu posebno mjesto posljednjih godina zauzima grčki Kino loto, jer dominira svaki dan ponudom lutrijskih igara.

U pitanju je izvlačenje kakvo nudi i poljski Multi loto, 20 brojeva od njih ukupno 80. No, izvlačenja su puno češća, zbog čega grčko Kino loto polako postaje omiljena 20/80 opcija među hrvatskim igračima.

Kako uplatiti listić uz grčki Kino loto?

Grčki Kino loto nije problem odigrati u Hrvatskoj. Samo ga potražite među lutrijskim igrama u sportskoj kladionici i provjerite kada kreće izvlačenje.

Grčki Kino loto izvlačenja

Vjerovali ili ne, ova lutrijska igra izvlači se svakih pet minuta, što igru čini vrlo uzbudljivom. Drugim riječima, pred vama je pregršt prilika za dolazak do dobitka pa dio igrača koristi i pretplatu, kako bi istu kombinaciju odigrali na sljedećih 5 ili 10 izvlačenja.

Koeficijenti su različiti u različitim kladionicama. Za jedan pogođeni broj kreću se od 3.75 do 3.90, ovisno gdje igrate. Za dva pogođena broja možete dobiti kvotu 16, a za tri 70. Posebno popularna kombinacija je ona od četiri broja, jer 300 puta uvećava uplatu i brine za odlične dobitke, već uz ulog manji od jednog eura.

Uz grčki Kino loto tečaj dodatno raste uz svaki sljedeći pogođeni broj. Maksimalna kombinacija je ona od 8 brojeva, što će vam uvećati ulog čak 150 tisuća puta.

Čini se lako pogoditi 8 od 20 izvučenih brojeva, no u praksi baš i nije. Zato iskusni igrači igraju sisteme. Najpopularniji su 4 od 5 i 5 od 6, jer ne povećavaju previše broj kombinacija na listiću pa i dobitak ostaje izdašan.

Grčki Kino loto oklade

No, istina je da su mnogi uspjeli pogoditi kombinaciju 4 broja čak i bez sistema, obično kao dio početničke sreće. To je i učinilo grčki Kino loto toliko zanimljivim u Hrvatskoj, kao i njegove intrigantne opcije za igru koje svakako daju više manevarskog prostora od onog što imate pravo igrati u Hrvatskoj lutriji.

Gdje se isplati igrati grčki Kino loto?

Danas svaka internetska kladionica koja drži do sebe nudi svojim korisnicima klađenje na grčki Kino loto. No, nećete u svakoj dobiti jednake uvjete za igru.

Grčki kino loto

Tu treba posebno izdvojiti Favbet kladionicu. Ona nudi iznimno visoke kvote na ovu lutrijsku igru, dajući si tek minimalnu prednost uoči izvlačenja. Upravo kod ovog priređivača igara na sreću smo pronašli gore spomenute kvote koje idu do 150 tisuća.

Germania kladionica također vam nudi klađenje na grčki Kino loto svakih pet minuta. Tamo je zanimljivo što imate priliku vidjeti koliko su često izvlačeni pojedini brojevi u posljednje vrijeme, što cijene igrači koji se vole kladiti na “hladne” i “tople” brojeve.

Spomenimo još da ovu igru redovito nudi i Prva Sportska Kladionica. Doduše, uz nešto niže kvote od najviših dostupnih i maksimalan dobitak 140 tisuća puta veći od uloženog. Od regionalnih lidera Mozzart se pak ističe dodatnim okladama uz grčki Kino, poput oklada “over/under” na tri najveća izvučena broja, a tu je i klađenje na parne i neparne brojeve.

U svakom slučaju, grčki Kino loto zbog učestalosti izvlačenja nametnuo se kao prva opcija igračima koji preferiraju loto 20/80, s tim da ćete kroz dan dobiti priliku igrati po ovom principu i mnoge druge lutrijske igre dostupne u modernim online kladionicama…

Isplati li se igrati grčki Kino loto?

Grčki Kino spada među lutrijske igre u kojima nije problem pogoditi izvučeni broj. Šanse su 25% da ćete u tome uspjeti. Naravno, izgledi su i dalje na strani kuće zbog čega ne možemo govoriti o dugoročnoj isplativosti. No, svakako je zabavno u njemu sudjelovati.

Po čemu se razlikuje grčki Kino od poljskog Multi lota?

Pravila grčkog Kina i poljskog Multi lota su manje-više ista, barem u hrvatskim kladionicama. Isto vrijedi i za koeficijente. Izvlači se 20 od 80 brojeva, a na vama je odabrati one za koje vjerujete da će biti dio dobitne kombinacije.

U kojoj kladionici su najbolje kvote uz grčki Kino loto?

Kladionica Favbet ima vrlo dobre kvote na svim lutrijskim igrama pa i na grčkom Kino lotu. Solidne opcije još ćete pronaći u Germaniji i Prvoj Sportskoj Kladionici.

Okreni kotač sreće