Koja je razlika između Free Bet žetona i klasičnog bonusa?

Free Bet žetoni

Besplatne oklade iliti Free Bet žetoni postali su uobičajena nagrada vjernim igračima, a neke ih kladionice nude i kao bonus dobrodošlice. Važno je znati da se od klasičnih bonusa razlikuju po nekoliko bitnih stvari…

U današnje vrijeme online kladionice pokušavaju na različite načine privući korisnike i zadržati ih, a jedna od metoda svakako su Free Bet žetoni, koji vam omogućuju da se kladite s darovanim novcem.

Riječ je o promociji koja se javlja kod gotovo svakog priređivača igara na sreću i to na tjednoj bazi, s brojnim različitim prilikama kako se dokopati žetona za besplatno klađenje.

Free Bet klađenje ima svoje prednosti, ali i nedostatke, a ovom prilikom analizirat ćemo po čemu se razlikuje od klasičnih bonusa…

Ulog koji ne ulazi u dobitak

Iako različiti priređivači igara na sreću definiraju besplatne oklade na različite načine, u pravilu Free Bet bonus znači da imate žetone koje možete ulagati, ali njihova vrijednost ne ulazi u eventualni dobitak.

Drugim riječima, ako ste dobili 50 kuna bonus žetona i uložite ih na koeficijent 1.10, ukupna isplata će vam biti samo 5, a ne 55 kuna, jer ulog nestaje kad jednom iskoristite ovu ponudu.

Baš zbog toga isplati se igrati Free Bet isključivo na malo veće koeficijente, po mogućnosti 3.00 ili više, kako biste zaista dobili zadovoljavajuću nagradu, ako vaš listić bude dobitan.

Darovana sredstva okrenuti samo jednom

S druge strane, klasični bonus dobrodošlice predstavlja poklonjena sredstva koja ćete moći u potpunosti isplatiti, ako ispunite uvjete koje je pred vas postavila kladionica.

Kao što smo ranije naveli, kod Free Bet žetona to nije slučaj, međutim dobra je stvar što ih morate uložiti samo jednom, kako biste mogli raspolagati eventualnim dobitkom.

Bilo da dobijete klasični bonus na prvu uplatu ili neku verziju “reload” bonusa, uvijek se od vas traži da ga reinvestirate, najčešće 4 do 6 puta, a s tim nećete imati problema ako su vam poklonjeni žetoni za besplatnu okladu, što je još jedna velika razlika između ova dva tipa bonusa…

Ništa bez dodatnih uvjeta

Treba ipak reći da je rijetkost da dobijete Free Bet žetone koje zatim možete koristiti kako god želite. Najčešće postoje uvjeti pod kojima ih možete igrati, što vam u nekoj mjeri otežava put do dobitka, no može biti i poticaj da osmislite fantastičan listić.

Neke kladionice dat će vam besplatne žetone, pod uvjetom da odigrate najmanje dva ili tri para na listiću, a katkad traže od vas i minimalni koeficijent na svakoj od uplaćenih oklada, od 1.40 na više.

To je jedina stvar po kojoj nema razlike između klasičnog bonusa i Free Bet žetona, jer kladionica uvijek pokušava učiniti stvari zanimljivijima prilikom korištenja darovanih sredstava pa obavezno pročitajte uvjete korištenja bonusa, prije nego ga prihvatite i pokušate unovčiti.

U svakom slučaju, Free Bet žetoni u pravilu dolaze na vaš korisnički račun u manjoj novčanoj količini nego klasični bonusi, osim u Prvoj Sportskoj Kladionici, koja ih koristi za svoj bonus dobrodošlice od 500 kuna, a morate ga okrenuti samo jednom, što je jedna od najboljih ponuda trenutno na domaćem tržištu.

No, čak i ako se radi o samo 20 kuna, koliko vam najčešće domaće kladionice nude, besplatni žetoni uvijek dobro dođu pa ako su uvjeti njihovog korištenja pošteni, svakako ih pokušajte zgrabiti, jer olakšat će vam put do dugoročnog profita

Okreni kotač sreće