SuperSport poslovnice – kladiti se na šalteru ili na Internetu?

Supersport poslovnice logo

SuperSport poslovnice i dalje su otvorene diljem Hrvatske, no ova kladionica okrenula se u velikoj mjeri online klađenju i kladomatima.

Sjećamo se početkom novog milenija kako su SuperSport poslovnice postojale u svakom kvartu velikih gradova, dok su čak i u malim sredinama znale biti dvije, udaljene tek pola kilometra jedna od druge.

No, vremena se mijenjaju i korisnici najpopularnijeg domaćeg priređivača igara na sreću ipak više ne trče u poslovnice, kako bi uplatili svoje listiće na šalteru. SuperSport kladionica sada ima nekoliko stotina tisuća korisnika na Internetu, a ne zaboravimo više od stotinu kladomata koje je postavila po različitim kafićima, koji su također na usluzi igračima, željnima svoje sportsko znanje pretvoriti u dobitni listić.

Zbog toga možemo primijetiti trend smanjenja broja poslovnica SuperSport kladionice, koja je uspješno digitalizirala svoje poslovanje, a samim time dodatno povećala godišnju zaradu…

Gdje još u Hrvatskoj rade SuperSport poslovnice?

Kad su u pitanju SuperSport poslovnice popis trenutno nije dostupan na web stranici ove kladionice. SuperSport popis poslovnica tako ostaje nešto što otkrivaju tek Google mape, što pokazuje koliko su danas bitne ovom priređivaču sportskog klađenja. Znamo tek da SuperSport poslovnice Zagreb, Split, Rijeka, Zadar, Osijek, Dubrovnik i Karlovac imaju najviše zainteresiranih igrača.

SuperSport poslovnice radno vrijeme

Ono što možete vidjeti na web stranici je SuperSport radno vrijeme danas. SuperSport kladionica poslovnice otvara u 10 u ponedjeljak i rade do 20 sati. SuperSport radno vrijeme poslovnica od utorka do četvrtka je od 9:30 do 21 sat. Radno vrijeme SuperSport lokacije petkom imaju od 10 do 20 sati. Radno vrijeme kladionica isto je u subotu kao i od utorka do četvrtka. U nedjelju dežurne poslovnice SuperSport rade od 9:30 do 20 sati.

Kad je u pitanju SuperSport radno vijeme blagdanima zna imati odstupanja pa svakako provjerite novosti na vratima poslovnica ili na Internetu. SuperSport kladionica radno vrijeme produžuje u svojim automat klubovima na 24 sata dnevno. Takve SuperSport dežurne poslovnice prilika su igračima da u bilo koje dana iskušaju sreću.

Još uvijek je svakako više u odnosu na sve druge kladionice osim Hrvatske lutrije, no trenutno se sigurno ne radi o nekoliko stotina, kao što je to bilo u danima kad su SuperSport poslovnice bile jedini način da uplatite vaš listić sportske prognoze.

SuperSport dizajn

Naravno, osim poslovnica za klađenje postoji i ponešto automat klubova diljem zemlje, no sve to je značajno manje nego u prošlosti, jer su se igrači u velikoj mjeri prebacili na Internet.

Zato vam Super Sport poslovnice više neće biti tako lako pronaći kao prije deset godina, kada ste znali da je dovoljno prošetati se gradom, kako biste u sljedećih deset minuta naišli na izlog karakteristične crvene boje, koja označava vaše mjesto za klađenje…

Prednosti klađenja na Internetu

Tko zna, SuperSport poslovnice možda bi danas još uvijek bile krcate ljudima da nije bilo pandemije, koja je u velikoj mjeri promijenila navike igrača, uključujući čak i one najtvrdoglavije. No, SuperSport HR radno vrijeme je 24 sata dnevno na Internetu pa  svakako ima smisla prebaciti se na online klađenje.

SuperSport bonus za klađenje

U svakom slučaju, duga razdoblja karantene primorala su korisnike kladionica da se napokon registriraju na Internetu i iskoriste sve što im se tamo nudi. A svakako se nudi puno više nego što nude poslovnice SuperSport, jer već na samom početku imate pravo na izdašni bonus dobrodošlice, dok vam se kasnije smiješi još pregršt besplatnih sredstava, kroz različite promocije i natjecanja.

U aplikaciji Sporti i na SuperSport web stranici također su korisnicima dostupni besplatni video prijenosi, koji uključuju neka vrlo popularna nogometna, košarkaška i teniska natjecanja, od kojih izdvajamo La Ligu, Serie A i Ligue 1.

To je razlog zašto SuperSport poslovnice nikad više neće biti pune nestrpljivih igrača koji čekaju na uplatu listića, jer sada to mogu napraviti u dva klika na svom mobitelu, bez imalo stresa, uz brojne druge pogodnosti.

Isto vrijedi i za druge kladionice koje su se u potpunosti okrenule Internetu, uključujući Favbet koji trenutno nudi video prijenose čak i Lige prvaka te Premiershipa, dok vas Germania čast s čak 2.500 bonusa prilikom registracije, namijenjenog novim igračima. Prva Sportska Kladionica također ima odlični paket dobrodošlice za nove igrače i dostupan streaming utakmica. Što je najvažnije, PSK radno vrijeme danas više ne ovisi o otvaranju poslovnica, jer je sve već dostupno na Internetu. U posljednje vrijeme naši igrači koriste i Mozzart koji predstavlja alternativu u susjedstvu.

U svakom slučaju, klađenje u poslovnicama i ispis listića na papiru polako odlaze u povijest, što nije iznenađenje kad znamo da industrija igara na sreću u stopu prati moderne ekonomske trendove, uključujući i digitalizaciju…

Koja kladionica ima najviše poslovnica danas u Hrvatskoj?

Hrvatska lutrija zadržala je velik broj poslovnica diljem zemlje. SuperSport kladomati i web stranica izgurali su pak prodajna mjesta najpopularnije kladionice, no još se drži među liderima po broju otvorenih poslovnica. PSK poslovnice Rijeka, Zagreb, Split i Osijek također imaju poklonike, dok ostali uglavnom drže automat klubove.

Kako saznati ima li u blizini SuperSport poslovnice?

SuperSport je maknuo popis poslovnica sa svoje web stranice. Jedini način da otkrijete ima li njegovih poslovnica u blizini je korištenje Google karata, na kojima je većina upisana.

Isplati li se kladiti u SuperSport poslovnicama?

U današnje vrijeme nema nikakvog razloga kladiti se u poslovnici. Naime, na Internetu možete odigrati svoj listić u svakom trenutku, čak i putem svog telefona. Nema stajanju u redu na šalteru ni gledanja u ploči s ispisanim parovima. Sve je pred vama online, uz bonuse i besplatne oklade koji olakšavaju vašu strategiju.

Okreni kotač sreće