SuperSport txt – još uvijek omiljeno mjesto za praćenje rezultata!

Supersport txt

Iako danas imamo uvijek dostupne livescore aplikacije, SuperSport txt i dalje je mjesto na kojem domaći kladitelji redovito plate aktualne rezultate. Teletekst tehnologija čini se da u našoj zemlji nije izgubila popularnost koju je stekla prije dva desetljeća.

Jedan od specifičnih fenomena vezanih uz klađenje u Hrvatskoj definitivno je teletekst. Upravo ova danas pomalo nazadna tehnologija bila je mnogima jedini izvor informacija kad su se prve sportske kladionice pojavile u Hrvatskoj, početkom novog milenija.

U početku se mnogo otvarao 695 txt stranica Prve Sportske Kladionice, no kasnije ju je u drugi plan uspješno gurnuo SuperSport teletekst. Sa svojim teletekst stranicama na HTV-u od 658 do 668, najpoznatija hrvatska sportska kladionica privlačila je tisuće igrača, željnih saznati je li njihova momčad zabila toliko željeni gol, što bi se obično zazelenilo na vašem ekranu.

Praćenje ishoda listića tako je postalo nezamislivo bez teleteksta pa je SuperSport teletext 661 stranica, na kojoj su bili najvažniji rezultati uživo imala kultni status među kladiteljima, uvijek spremnima otvoriti je na svom televizoru.

No, činilo se da će SuperSport txt postati prošlost kada se klađenje prebacilo na Internet. Danas u svojoj mobilnoj aplikaciji za klađenje možete pratiti bilo koji aktualni rezultat pa čak i besplatno gledati prijenos utakmice, što je ogroman korak naprijed u odnosu na teletekst. Favbet kladionica tamo nudi čak i prijenose Premiershipa te Lige prvaka.

Super Sport txt

Također, pojavile su se i livescore aplikacije, s postavama, statistikom pa i ocjenama igrača, što je još jedan odličan način kako pratiti što se događa na sportskom terenu. Sve to trebalo je pokopati Super Sport txt, od SuperSport 661 stranice na dalje. No, to se nije dogodilo!

Zašto je u Hrvatskoj još uvijek praćen SuperSport txt?

Mnoge kladionice odlučile su odustati od teletekst tehnologije, jer definitivno ju je pregazilo vrijeme. No, neke još drže svoje stranice, jer među kladiteljima značajan broj njih želi pratiti rezultate upravo uz Super Sport txt, odnosno uz onaj koji nudi Hrvatska Lutrija.

Jasan razlog zašto se hrvatski igrači grčevito drže teletekst tehnologije nije sasvim jasan. Moguće da je isti kao i za uplatu listića u poslovnicama. Nedostatak informatičke pismenosti u kombinaciji s teškim mijenjanjem vlastitih navika.

SuperSport teletext 661

Treba naglasiti da je Hrvatska izrazito nostalgična nacija. Gotovo svaki dan ćete čuti od nekog da tvrdi da je nešto prije bilo bolje. Od politike i društvene realnosti do strojeva i alata. Zato zapravo ne čudi što se dugogodišnji kladitelji i dalje tvrdoglavo drže onog što im otkriva SuperSport txt na njihovom televizoru, umjesto da instaliraju aplikaciju koja bi im dolazak do željenih informacija učinila puno lakšim…

Gdje pratiti SuperSport txt na Internetu?

Vjerovali ili ne, unatoč tome što postoji bezbroj boljih mjesta za online praćenje aktualnih sportskih rezultata, Super Sport txt i dalje je među vrlo traženim pojmovima na Internetu.

To je razlog zašto je SuperSport 661, kao i ostale teletekst stranice dugo držao na svojoj web stranici. Međutim, čak je i ovaj priređivač igara na sreću shvatio da to nema smisla, budući da ima puno bolje alate za praćenje utakmice, od preglednih rezultata uživo do besplatnih video prijenosa.

Zato više ne možete pratiti SuperSport txt na stranici same kladionice, no to ne znači da je nedostupan na Internetu. Naime, HRT svoj teletekst nudi i u online obliku. Na vama je samo upisati broj stranice SuperSport 661 i dobit ćete na ekranu ono što je u istom trenutku vidljivo i na vašem televizoru.

Pa iako fascinacija rezultatima koje donosi SuperSport 661 txt nema u današnje vrijeme nekog smisla, i dalje je ovaj izvor sportskih rezultata prisutan, kako online, tako i na televizoru. Hoće li tako biti još dugo, teško je reći, no svi oni koje pere nostalgija zasad i dalje mogu doći na svoje svaki put kad im nedostaju zelene promjene rezultata po kojim je poznat SuperSport teletext 661.

Okreni kotač sreće