Prijenos Atalanta – Bayer Leverkusen, gdje gledati, kvote, klađenje

gdje gledati atalanta bayer leverkusen

Saznajte gdje gledati AtalantaBayer Leverkusen, prijenos finala Europske lige koje će se odigrati u Dublinu.

Najljepša priča u svijetu nogometa ove sezone definitivno je Bayer Leverkusen. Ovaj njemački klub pod trenerskom palicom Xabija Alonsa u cijeloj sezoni ne zna za poraz, a nakon što je osvojio naslov u Bundesligi, preostalo mu je isto postići i u njemačkom kupu, ali i Europskoj ligi. Malo tko je mogao očekivati ovakvu sezonu od ekipe koja nikada nije dosad osvojila Bundesligu, ali ona nas je iz utakmice u utakmicu uspijevala iznova fascinirati.

S druge strane terena, do nove titule morat će doći preko Atalante, talijanskog kluba koji definitivno nema tako impresivnu sezonu, ali je uspio doći do finala drugog po snazi europskog klupskog natjecanja. Atalanta je trenutno na petom mjestu u domaćem prvenstvu i na koračić je od osiguravanja Lige prvaka u idućoj sezoni. Naravno, ako to ne uspije u domaćem prvenstvu, naslovom u Europskoj ligi sigurno bi. Međutim, kako bi došla do te titule mora učiniti nešto što nije učinio nitko ove sezone, a to je slaviti protiv Bayera iz Leverkusena.

Obje ove ekipe ući će u utakmicu u sjajnom raspoloženju. Za Leverkusen smo već naveli kakvu sezonu ima, ali u zadnje vrijeme i Atalanta se može pohvaliti itekako dobrim partijama. U svojih je zadnjih devet utakmica izgubila samo jednom i to je statistika koje se svatko treba paziti. Također, u jedina dva međusobna susreta odigrana u ožujku 2022. godine, u istom ovom natjecanju, Atalanta je pobijedila Leverkusen rezultatima 3:2 i 0:1 na gostovanju. Bit će ovo stoga prilika njemačkom prvaku za revanš.

Gdje gledati Atalanta – Bayer Leverkusen

S obzirom na to da se radi o jednom od većih nogometnih susreta ove sezone, jasno je da će mnoge zanimati gdje ga zapravo mogu pogledati. On počinje u 21 sat, što je poprilično standardno vrijeme rezervirano za velike europske utakmice. Njegov prijenos za ljubitelje nogometa osigurala je Arena, koja će na svom programu Arena Sport 1 omogućiti prijenos svojim gledateljima. Oni koji na svojem popisu programa pak nemaju Arenu, mogli bi ovu utakmicu potražiti u nekim od najboljih online kladionica u Hrvatskoj jer one često omogućuju gledanje sportskih prijenosa svojim korisnicima.

Tko je favorit i koje su kvote

Pogledajmo sada i što kladionice predviđaju za ovu utakmicu i ističe li se jedna od ekipa kao favorit za podizanje trofeja Europske lige.

Favbet: Atalanta 4.40 / Neriješeno 3.60 / Bayer Leverkusen 1.80
Germania: Atalanta 4.20 / Neriješeno 3.80 / Bayer Leverkusen 1.85
ArenaBet: Atalanta 4.10 / Neriješeno 3.60 / Bayer Leverkusen 1.85

Okreni kotač sreće