Prijenos Španjolska – Engleska, gdje gledati, kvote

gdje gledati španjolska engleska

Saznajte gdje gledati ŠpanjolskaEngleska, prijenos utakmice finala Europskog prvenstva u nogometu.

Pred nama je posljednja utakmica Europskog prvenstva u nogometu, a jasno je da se samim time radi o velikom finalu. U njemu će snage odmjeriti reprezentacije koje su i od samog početka natjecanja bile gledane kao neki od najvećih favorita, a to su Španjolska i Engleska. Španjolska je oduševila sve svojim igrama, a ponajviše mladim igračima koji su se pokazali ključni kada je najviše trebalo.

S druge strane, Engleska nije pokazivala impresivne igre i neku pretjeranu nogometnu ljepotu na svom putu do finala, ali sada je tu i pokušat će učiniti ono što joj nije pošlo za rukom na zadnjem Euru, a to je pobjeda u samom finalu. Mora se priznati da veći dio ljubitelja nogometa očekuje pobjedu Španjolske u ovom susretu, upravo zbog prethodnih utakmica ovih ekipa na natjecanju, ali u jednom je susretu sve moguće, tako da je teško reći koja će se reprezentacija okruniti naslovom europskog prvaka.

Gdje gledati ŠpanjolskaEngleska, utakmicu Europskog prvenstva?

Kako je Europsko nogometno prvenstvo jedan od najpopularnijih sportskih događaja na svijetu, mnoge televizijske kuće i online platforme će ga prenositi. Ljubitelji nogometa u Hrvatskoj mogu pratiti susret između Španjolske i Engleske na HTV 2, s prijenosom koji počinje u 21 sat. Kao i obično, prijenos će biti popraćen uvodnom emisijom koja će gledateljima pružiti dodatne informacije i analize prije samog početka utakmice.

Za one koji neće biti u prilici gledati utakmicu na televiziji, online kladionice predstavljaju dobru alternativu. Mnoge od njih svojim korisnicima omogućuju gledanje prijenosa raznih sportskih događaja uživo. Stoga, provjerite njihove stranice jer postoji mogućnost da će i ova utakmica Europskog prvenstva biti dostupna. Pored toga, online kladionice često nude prognoze i analize o favoritima i vjerojatnostima za pobjedu, što može biti zanimljivo za pratiti.

Tko je favorit i koje su kvote?

Gledajući kvote kladionica u Hrvatskoj, nema izrazitog favorita u ovoj utakmici, baš kao što se moglo i očekivati. Kvote na tu utakmicu su sljedeće:

Favbet: Španjolska 2.55 / Neriješeno 3.00 / Engleska 3.50
Germania: Španjolska 2.50 / Neriješeno 3.00 / Engleska 3.50
PSK: Španjolska 2.50 / Neriješeno 3.00 / Engleska 3.50

Okreni kotač sreće