Prijenos Manchester City – Inter, gdje gledati, kvote

gdje gledati prijenos manchester city inter

Saznajte gdje gledati Manchester CityInter, prijenos utakmice Lige prvaka u nogometu.

Manchester City je već gotovo desetljeće glavni favorit za osvajanje Lige prvaka po procjenama kladionica, a ova sezona neće biti drukčija. Još se jednom od engleske ekipe očekuje najviše i podizanje ovog trofeja, a njihov prvi korak u natjecanju bit će talijanski Inter. Inter definitivno nije ekipa koju se može lako otpisati, no vidjet ćemo koliko mogu na teškom gostovanju kod engleskog prvaka.

Ova utakmica bit će izuzetno zanimljiva, a mogla bi odrediti kako će izgledati ostatak Lige prvaka za ove dvije ekipe. Iz tog razloga mnogi bi se mogli zapitati gdje gledati prijenos ove utakmice, a više o tome saznajte u nastavku teksta.

Gdje gledati Manchester City – Inter, utakmicu Lige prvaka?

Liga prvaka, kao najprestižnije i najvažnije natjecanje u europskom nogometu, svake sezone okuplja najbolje klubove iz cijele Europe i privlači milijune gledatelja iz svih krajeva svijeta. Te utakmice nisu samo prilika za ljubitelje nogometa da gledaju vrhunske igrače na djelu, već i događaj koji okuplja ljude pred ekranima. Televizijske mreže i streaming platforme s pravom se natječu za prava prijenosa ovih spektakularnih događaja, kako bi što veći broj gledatelja mogao uživati u vrhunskom nogometu.

Utakmicu Manchester Cityja i Intera tako će biti moguće pogledati na državnoj televiziji. Kao i obično, HTV srijedom ima prava prijenosa ovog natjecanja, a ova će utakmica biti prikazana na HTV-u 2, s početkom u 21 sat. No, emisija prije same utakmice počet će nešto ranije, ako želite čuti prognoze i komentare stručnih gostiju u studiju.

Ako vam televizija iz nekog razloga nije dostupna, ne bi trebalo biti previše razloga za brigu. Mnoge online kladionice nude mogućnost gledanja sportskih događaja uživo, a Liga prvaka mogla bi se naći u toj u ponudi. Korištenje ovih platformi omogućuje vam da pratite utakmicu u stvarnom vremenu, čak i ako nemate pristup tradicionalnim televizijskim kanalima. Osim prijenosa uživo, ove platforme pružaju i niz dodatnih resursa, uključujući statističke analize, prognoze, te sažetke utakmica, što vam može pomoći da bolje razumijete tijek susreta i donesete informirane odluke prilikom klađenja.

Tko je favorit i koje su kvote?

Gledajući kvote kladionica u Hrvatskoj, može se reći kako kladionice vide domaći Manchester City kao blagog favorita. Pogledajmo kolike su kvote na njega, neriješen ishod i Inter.

Favbet: Manchester City 1.56 / Neriješeno 4.55 / Inter 6.00
Germania: Manchester City 1.55 / Neriješeno 4.10 / Inter 6.00

Okreni kotač sreće