Prijenos Dinamo – Monaco, gdje gledati, kvote

gdje gledati prijenos dinamo monaco

Saznajte gdje gledati DinamoMonaco, prijenos utakmice Lige prvaka u nogometu.

Dinamo je, blago rečeno, loše ušao u ovo izdanje Lige prvaka. U prvom kolu je gostovao kod Bayerna, a tamo je doživio ogroman poraz rezultatom 9:2. Sada će imati priliku pred svojim se navijačima iskupiti za taj poraz, a u goste mu dolazi neugodni Monaco. S druge strane, upravo je taj Monaco slavio protiv jake Barcelone u prvom kolu. Naravno, u prilog mu je išla i činjenica da je Barcelona veći dio utakmice igrala s igračem manje, tako da je teško reći koliko je zaista kvalitetna ova ekipa i može li Dinamo doći do tri boda.

Gdje gledati Dinamo – Monaco, utakmicu Lige prvaka?

Liga prvaka u nogometu jedan je od najgledanijih sportskih događaja zbog izuzetne kvalitete i napetosti koju pruža. Ova prestižna liga okuplja najbolje klubove iz Europe, što znači da se na terenu sučeljavaju vrhunski igrači i timovi. Svaka utakmica donosi vrhunsku akciju, nevjerojatne poteze i golove, zbog čega su fanovi diljem svijeta zalijepljeni za ekrane. Uz to, Liga prvaka nudi dramatične preokrete i nepredvidive završnice, što dodatno pojačava interes.

Jasno je da bi zato mnogi ljubitelji nogometa u Hrvatskoj mogli poželjeti gledati Dinamo u europskoj akciji, a imat će priliku za time prije svega putem državne televizije. Budući da HRT ima pravo prijenosa Lige prvaka srijedom, Dinamo će se moći pogledati na njihovom drugom programu. U slučaju da iz nekog razloga ne možete gledati utakmicu na televiziji, dobra opcija bila bi provjeriti online kladionice jer one često nude svojim korisnicima prijenose sportskih događaja, pa bi se tako eventualno i ovaj susret mogao pronaći u prijenosu.

Tko je favorit i koje su kvote?

Gledajući kvote kladionica u Hrvatskoj, može se reći kako kladionice vide Monaco kao favorita. Pogledajmo kolike su kvote na njega, neriješen ishod i Dinamo.

Favbet: Dinamo 5.26 / Neriješeno 4.12 / Monaco 1.65
Germania: Dinamo 5.30 / Neriješeno 3.60 / Monaco 1.70
PSK
: Dinamo 4.90 / Neriješeno 4.10 / Monaco 1.70

Okreni kotač sreće