Prijenos Lille – Real Madrid, gdje gledati, kvote

gdje gledati prijenos lille real madrid

Saznajte gdje gledati LilleReal Madrid, prijenos utakmice Lige prvaka u nogometu.

Real Madrid branitelj je naslova Lige prvaka, a u prvom je kolu ovog natjecanja bio uspješniji od Stuttgarta rezultatom 2:1, na svom terenu. Sada ide na gostovanje u Francusku, a iako se ono čini lakim, Lille ne treba podcijeniti, posebice ako uzmemo u obzir da Real ni u prvoj utakmici nije lako došao do tri boda.

S druge strane, Lille je na gostovanju kod Sportinga poražen rezultatom 2:0 i sada traži iskupljenje za poraz pored svojim navijačima. Protivnik je velik, ali to bi eventualno osvajanje bodova učinilo još impresivnijim i bitnijim za ovaj klub.

Gdje gledati Lille – Real Madrid, utakmicu Lige prvaka?

Nogometna Liga prvaka jedan je od najpopularnijih sportskih događaja, prepoznatljiva po visokoj kvaliteti i uzbudljivim trenucima. U ovoj prestižnoj ligi natječu se vrhunski klubovi iz Europe, što znači da gledatelji mogu uživati u sjajnim igračima i momčadima na terenu. Svaka utakmica donosi napetost, briljantne poteze i spektakularne golove, što ljubitelje nogometa diljem svijeta drži prikovanima uz ekrane. Uz sve to, Liga prvaka je poznata po nepredvidivim obratima i dramatičnim završnicama, čime dodatno povećava uzbuđenje.

Nije teško zamisliti da bi brojni nogometni fanovi u Hrvatskoj htjeli pratiti Real Madrid u europskim natjecanjima, a priliku za to imat će prvenstveno putem Arbene Sport. Točnije, program Arena Sport 2 prenosit će ovaj susret s početkom u 21 sat. Ako iz nekog razloga propustite televizijski prijenos, preporučuje se provjeriti online kladionice koje često nude prijenose sportskih događaja, pa bi i ovaj susret mogao biti dostupan putem streaminga na tim platformama.

Tko je favorit i koje su kvote?

Gledajući kvote kladionica u Hrvatskoj, može se reći kako kladionice vide Real Madrid kao favorita. Pogledajmo kolike su kvote na njega, neriješen ishod i Lille.

Favbet: Lille 5.70 / Neriješeno 4.30 / Real Madrid 1.61
Germania: Lille 6.25 / Neriješeno 4.10 / Real Madrid 1.55
PSK
: Lille 5.80 / Neriješeno 4.40 / Real Madrid 1.55

Okreni kotač sreće