Prijenos Aston Villa – Bayern, gdje gledati, kvote

gdje gledati prijenos aston villa bayern

Saznajte gdje gledati Aston VillaBayern, prijenos utakmice Lige prvaka u nogometu.

Bayern je u prvoj utakmici protiv Dinama pokazao sav svoj potencijal kada je zabio čak devet golova i slavio rezultatom 9:2. Sada će ipak na nešto neugodnije gostovanje u Englesku, gdje ga čeka susret protiv Aston Ville. Villa je u prvom kolu također došla do uvjerljive pobjede, a igrala je protiv Young Boysa. Tu je utakmicu dobila rezultatom 3:0 na gostovanju, ali i njoj sada slijedi pun oteži zadatak. Ostaje nam vidjeti kako će odigrati protiv bavarskog kluba.

Gdje gledati Aston Villa – Bayern, utakmicu Lige prvaka?

Liga prvaka u nogometu jedan je od najuzbudljivijih sportskih događaja, poznat po visokoj razini kvalitete i neizvjesnosti koju donosi. Ova elitna liga okuplja najbolje europske klubove, pružajući priliku gledateljima da uživaju u nadmetanju vrhunskih nogometaša i timova. Svaka utakmica obiluje spektakularnim potezima, dinamičnom igrom i sjajnim golovima, što drži fanove diljem svijeta u napetosti. Liga prvaka također donosi neočekivane obrate i neizvjesne završnice, što dodatno potiče zanimanje publike.

Mnogi navijači u Hrvatskoj zasigurno će željeti pratiti ovu utabmicu, a to će moći učiniti putem sportskog programa Arena Sport 3. Ako iz bilo kojeg razloga propustite prijenos na televiziji, uvijek je dobra ideja provjeriti online kladionice, koje često omogućuju prijenos sportskih događaja svojim korisnicima, pa se tako možda i ova utakmica nađe među ponuđenima.

Tko je favorit i koje su kvote?

Gledajući kvote kladionica u Hrvatskoj, može se reći kako kladionice vide Bayern kao blagog favorita. Pogledajmo kolike su kvote na njega, neriješen ishod i Aston Villu.

Favbet: Aston Villa 4.45 / Neriješeno 4.20 / Bayern 1.77
Germania: Aston Villa 4.70 / Neriješeno 3.70 / Bayern 1.75
PSK
: Aston Villa 4.20 / Neriješeno 4.20 / Bayern 1.75

Okreni kotač sreće