Prijenos Barcelona – Bayern, gdje gledati, kvote

gdje gledati prijenos barcelona bayern

Saznajte gdje gledati BarcelonaBayern, prijenos utakmice Lige prvaka u nogometu.

Barcelona je nekoliko zadnjih puta u Ligi prvaka bila vrlo laki plijen za Bayern, a posebno je upamćena ostala ona pobjeda Bayerna rezultatom 8:2, ostvarena prije nekoliko godina. Barcelona već dugo čeka osvetu, a ona bi konačno mogla doći ove sezone. U utakmici u kojoj će biti domaćin, španjolski predstavnik ove sezone igra nešto bolje od Bayerna, koji je sklon kiksevima, upravo poput onoga u zadnjem kolu u kojem su poraženi od Aston Ville, u utakmici u kojoj su dominirali u svim statistikama, a na kraju pobijedili sami sebe.

Jasno je da bi ovu utakmicu moglo poželjeti pogledati puno ljubitelja nogometa iz Hrvatske, pa stoga recimo gdje je gledati i tko su favoriti.

Gdje gledati Barcelona – Bayern, utakmicu Lige prvaka?

Utakmice Lige prvaka smatraju se vrhunskim nogometnim događajima, okupljajući najbolje europske klubove u borbi za najprestižniji trofej u klupskom nogometu. Ova natjecanja poznata su po napetim duelima i nevjerojatnim potezima najboljih svjetskih igrača, što svaku utakmicu čini izuzetno zanimljivom za gledatelje. Lige prvaka redovito donose neočekivane ishode i preokrete, držeći navijače u neizvjesnosti do posljednjeg zvižduka.

Navijači u Hrvatskoj s nestrpljenjem prate okršaje poput onih između Barcelone i Bayerna, koji su sinonim za vrhunsku igru i neizvjesnu borbu do kraja. Prijenosi ovih velikih utakmica najčešće se mogu pratiti na Arena Sport kanalima, pa će tako Arena Sport 2 prenositi ovaj dvoboj Lige prvaka. Za one koji nisu u prilici gledati prijenos na televiziji, online kladionice također ponekad nude mogućnost praćenja uživo, pružajući dodatnu pogodnost svojim korisnicima.

Tko je favorit i koje su kvote?

Gledajući kvote kladionica u Hrvatskoj, možemo primijetiti da se radi o vrlo izjednačenoj utakmici koja može završiti na sva tri moguća načina. Ovo su kvote na nju:

Favbet: Barcelona 2.65 / Neriješeno 4.01 / Bayern 2.61
Germania: Barcelona 2.70 / Neriješeno 3.90 / Bayern 2.70

Okreni kotač sreće