Eurojackpot brojevi – sve o novim pravilima i najboljim strategijama igre

Eurojackpot - nova pravila i najbolje strategije

Eurojackpot brojevi traženi su među domaćim igračima. Najpopularniji loto u Hrvatskoj promijenio je svoja pravila u 2022. godini i povećao maksimalni dobitak na 120 milijuna eura. Evo koje strategije igre su na raspolaganju igračima…

Ostvariti čudesan dobitak na lotu i preko noći okrenuti vlastiti život naglavačke san je mnogih u našoj zemlji, zbog čega svi znaju za Eurojackpot, igru koja sretnom dobitniku omogućuje šansu za daleko najveću zaradu u dostupnim igrama na sreću.

Radi se o stotinama milijuna kuna, zbog čega su druge lutrijske igre koje organiziraju Hrvatska Lutrija i njihova Crobet kladionica, poput Lota 7, Lota 6 i Binga potpuno pale u drugi plan najzvučnijeg europskog lota.

Što je najbolje, Eurojackpot nastavlja rasti pa od ožujka 2022. godine igrači imaju šansu uloviti još veći maksimalni dobitak, a porasle su nagrade i na manjim isplatnim kombinacijama.

Baš zbog toga danas sve više naših sugrađana traži dobitne kombinacije za Eurojackpot, a mi donosimo sve što ide uz novo izdanje ove privlačne lutrijske igre…

Nova Eurojackpot pravila

Iza Eurojackpota stoji transnacionalna Europska lutrija koja ga je osnovala prije deset godina, a njegov uspon započeo je 2015. godine, kada su se u igru uključile državne lutrije 17 europskih zemalja, uključujući i Hrvatsku Lutriju.

Kako predvidjeti loto brojeve (screenshot: YouTube)

Ako ne znate kako igrati Eurojackpot, neće vam trebati mnogo vremena da naučite, jer na vama je samo osmisliti kombinaciju koja se sastoji od sedam brojki i nadati se da će sve ili bar više njih biti izvučene tijekom službenog izvlačenja.

No, treba naglasiti da sada izvučeni brojevi Eurojackpota ipak izgledaju malo drukčije nego prije. Naime, i dalje morate izabrati 5 brojeva između 1 i 50, ali po novom birate još dodatna 2 od 1 do 12, a prije ih je u ovom drugom bubnju bilo samo deset.

Ta mala promjena znači da su izgledi za dolazak do maksimalnog dobitka za igrače pali s 1 naprema 95 milijuna, na 1 naprema 140 milijuna.

No, također su i porasle potencijalne isplate, od manjih kombinacija koje su prije bile oko 8 eura, a sada prelaze 20, do onog maksimalnog koji je bio ograničen na 90 milijuna eura, a sada ide do 120 milijuna eura.

Klađenje na loto - strategije

Eurojackpot brojevi po novome se više ne izvlače samo petkom navečer, već se sada izvlače i utorkom, a cijena jedne kombinacije je ostala na 2 eura pa možemo biti sigurni da će se igrači u Hrvatskoj nastaviti kladiti na ovaj loto, unatoč tome što su trenutno smanjeni izgledi za dolazak do maksimalnog zgoditka…

Koje Eurojackpot kombinacije donose dobitak?

Kao što smo već spomenuli, glavni cilj igrača ove lutrijske igre pogađanje je 5+2 kombinacije, odnosno svih sedam izvučenih Eurojackpot brojeva.

Tu dobitak kreće od 10 milijuna eura pa ako ga nitko ne ulovi, raste iz kola u kolo sve do spomenutih 120 milijuna, pod uvjetom da ne morate dijeliti dobitak s drugima, što se znalo događati u prošlosti.

Lijepi dobitak smiješi vam se i ako pogodite 5+1, gdje se cifre danas kreću oko 2,5 milijuna eura, s tim da se u pravilu dijeli dobitak između više igrača.

Milijunski dobitak smiješi vam se i ako pogodite svih 5 brojeva u bubnju od njih 50, a niti jedan dodatni, dok nakon toga slijede manje isplate, koje nisu toliko atraktivne.

Za 4+2 dobit ćete između 5 i 15 tisuća eura, dok je već 4+1 “samo” 400 eura, a stotinu manje ćete uzeti za 3+2 kombinaciju. Za 4 pogođena dobit ćete oko 100 eura, a za 2+2 oko 40.

Nešto ćete zaraditi i pogađanjem kombinacija 3+1, 3+0, 2+1, 1+2, ali radi se tek o ciframa od 10 do 20 eura, ovisno o broju igrača s kojima dijelite isplatu…

Gdje pratiti izvlačenje brojeva?

Postoji nekoliko načina kako saznati jesu li vaši brojevi bili dobitni tijekom izvlačenja u utorak ili petak.

Izvlačenje je u 21 sat i možete pronaći streaming na Internetu, ali ako vas samo zanimaju rezultati, naći ćete ih na stranici Hrvatske Lutrije pod nazivom “Rezultati posljednjeg kola”, gdje ćete vidjeti koji su izvučeni brojevi na Eurojackpot izvlačenju u posljednjih pet tjedana.

Klađenje na loto - kuglice

Naravno, ako igrate online uvijek možete pogledati pod povijest igara na korisničkom računu Hrvatske Lutrije kako je prošlo izvlačenje i koliko ste bili blizu dobitku, a postoje danas i brojne specijalizirane stranice koje prate ovu lutrijsku igru, gdje vam je dostupna Eurojackpot statistika, kao i različite zanimljive informacije o samom lotu…

Koji su najbolji Eurojackpot brojevi?

Postoje li sretni brojevi za ovu popularnu lutrijsku igru ili ne, pitaju se hrvatski igrači već godinama, pogotovo kad vide da baš prilikom svakog izvlačenja ovaj loto dijeli milijunske dobitke pojedinim sretnicima.

Međutim, tajna Eurojackpot uspjeha je prije svega u njegovoj masovnosti. Ako milijuni igrača diljem Europe uplate pokoji listić, tada od tih brojnih kombinacija neke moraju biti dobitne i osigurati izdašan dobitak.

Algoritam za Eurojackpot nema u sebi kombinaciju brojeva koja vam jamči dobitak, ako je koristite iz kola u kolo. Doduše, uvijek možete provjeriti koji brojevi su se često, a koji rijetko izvlačili u posljednje vrijeme, što može, ali i ne mora biti korisno.

Bilo da vas zanimaju vrući Eurojackpot brojevi ili oni hladni, na specijaliziranim stranicama ih možete pronaći sortirane prema posljednjih stotinu izvlačenja, a i u cijeloj povijesti.

Trenutno među vruće spadaju 5, 15, 20, 34 i 43, dok su među hladnima 16, 22, 40, 45 i 47, no to je podatak koji se mijenja iz tjedna u tjedan i nema znanstvenog dokaza da su bilo brojevi iz jedne, bilo iz druge skupine dobar izbor za vaš listić.

Neki će zbog toga potražiti sretne brojeve prema vlastitim preferencijama, a tu je naravno i numerologija, kao disciplina koja uvijek nekako pronađe vezu između brojeva i materijalnih stvari ili živih bića, a baš joj je loto postao najšira primjena…

Koje su najbolje Eurojackpot strategije?

Za razliku od klađenja na loto u online kladionicama, gdje imate priliku kreirati vlastiti sistem kojim ćete tražiti put do dobitka, pri sastavljanju Eurojackpot listića manevarski prostor vam je smanjen.

Ne možete se fokusirati na pogađanje manjih kombinacija i konstantno skupljanje skromnijih dobitaka, jer ćete time sigurno završiti u minusu. Jedini način kako pobijediti Eurojackpot je pogađanje svih 5 od 50 izvučenih brojeva u prvom bubnju, što vam jamči milijunski dobitak.

Da biste to ostvarili, morate imati mnogo strpljenja i još više sreće, jer kao što smo već spomenuli, izgledi da zgrabite glavni zgoditak su vam 1 naprema 140 milijuna, a situacija nije bajna ni kad su u pitanju 5+1 i 5+0 kombinacije.

Jedini pametan savjet pri igranju Eurojackpota je taj da zaboravite sistemske listiće, jer su bezobrazno skupi, a ne jamče vam baš ništa. Pa ćete tako platiti čak 315 kuna za listić sa 7 brojeva iz bubnja s njih 50, a da si niste uopće značajno povećali izglede za dobitak.

U svakom slučaju, u Hrvatskoj je dosad najveći Eurojackpot dobitak bio 131 milijun kuna, još tamo 2014. godine pa ne bi bilo iznenađenje da uskoro dobijemo novog sretnog dobitka, koji će također pogoditi 5+2 kombinaciju i srušiti rekord u novčanoj isplati.

No, strateški gledano, nemate puno opcija ispred sebe pa igrajte opušteno iz tjedan u tjedan, na one brojeve koji vam se čini sretnima, s novcima koje vam neće biti žao izgubiti.

Nema sumnje, Eurojackpot definitivno nije igra na sreću na kojoj trebate bazirati svoju strategiju i očajnički se nadati profitu, jer zarada je ovdje namijenjena samo najsretnijima…

Koje su alternative Eurojackpot lotu?

Ako vam je preskupo davati 15 kuna na jednu Eurojackpot kombinaciju, uz minimalne izglede da ćete doći do značajnog dobitka, tada svakako možete potražiti druge opcije koje vam danas nudi industrija igara na sreću.

Već smo spomenuli klađenje na loto u hrvatskim online kladionicama, gdje imate priliku igrati s ulogom od 2 kune, na sistemski listić s potencijalnim dobitkom u iznosu prema vašim željama. Možete birati loto igru s 10, 20, 50 ili čak 90 brojeva u bubnju, koje se odvijaju diljem svijeta u gotovo svako doba dana.

A ako vam je do milijunskog dobitka, svakako ga danas možete ostvariti i u online casinu. Naime, u Hrvatskoj je već pao progresivni jackpot veći od 20 milijuna kuna, a vrijednost će mu u budućnosti sigurno dodatno rasti. Radi se o slot igrama s mogućnošću osvajanja mega zgoditka, koji su trenutno najveći u Rizk Casinu i SuperSport Casinu, ali vrijednost im zapravo brzo raste u gotovo svakoj hrvatskoj kockarnici.

S druge strane, igrač koji želi iz tjedna u tjedan osjetiti slast dobitka svakako bi se trebao okrenuti sportskom klađenju, jer tu znanje ima ključnu ulogu i moguće je svakodnevno nadmudriti bookmakere. Uz sustavnu igru smiješi vam se dugoročna zarada, ne možda u stotinama milijuna kuna kao na Eurojackpotu, ali svakako dovoljno značajna da vam pruži mnogo zadovoljstva…

Najčešće postavljana pitanja

Kolike su šanse igrača za osvajanje glavnog Eurojackpot zgoditka?

Trenutno igrač ima izglede 1 naprema 139 838 159 da će pogoditi 5+2 kombinaciju, koja donosi dobitak u stotinama milijuna kuna. Šanse za 5+1 zgoditak su 1 naprema 6 991 907, a šanse za 5+0 milijunski zgoditak su 1 naprema 3 107 514.

Isplati li se igrati hladne ili vruće Eurojackpot brojeve?

Iako nije loše držati se nekog sustava u igrama na sreću, nema nikakvih dokaza da bi vam često ili rijetko izvlačeni brojevi mogli donijeti značajan dobitak na Eurojackpotu ili bilo kojem drugom lotu.

Je li bolje igrati Eurojackpot online ili u poslovnici?

Možda neki misle da će algoritam za Eurojackpot eliminirati njihovu kombinaciju ako je odigraju online, ali u tome nema istine. Sve kombinacije imaju jednake izglede za dobitak, a uplata na Internetu je bolja opcija, jer listić iz poslovnice možete izgubiti i ostati bez svog jackpota iako ste ga pogodili, što se neće dogoditi ako je vaša kombinacija pohranjena unutar HL korisničkog profila.

Okreni kotač sreće