Eurojackpot online – gdje i kako ga igrati u Hrvatskoj?

Eurojackpot online

Osim što svoj loto listić možete uplatiti u poslovnicima Hrvatske lutrije, Eurojackpot je dostupan i online. Evo kako ga igrati i zatim nesmetano isplatiti vašu zaradu.

Mnogi u Hrvatskoj posljednjih godina igraju Eurojackpot online. Radi se o najizdašnijem lotu u kojem možete sudjelovati u našoj zemlji, s jackpot nagradama koje idu do 120 milijuna eura.

Iako se radi o lutrijskoj igri u kojoj su vaši izgledi za dolazak do glavne nagrade 1 naprema 140 milijuna, Eurojackpot je svejedno vrlo popularan u našoj zemlji, jer isplaćuje dobitke s kojima se Loto 7 i Loto 6 jednostavno ne mogu mjeriti.

Pa je tako sretan igrač iz Hrvatske 2014. godine osvojio 17,4 milijuna eura igrajući ovaj loto, što je i najveći dobitak ikad isplaćen na lutrijskim igrama u našoj zemlji.

U to vrijeme većina igrača sudjelovala je uplatom listića u poslovnicima, a danas uglavnom igraju Eurojackpot online. Najveća prednost uplate na Internetu je to što vam se ne može dogoditi da izgubite svoj listić, već ste sigurni da će dobitna kombinacija zaista završiti isplatom.

Klađenje na loto - kuglice

Eurojackpot online možete igrati bilo kad i bilo gdje, putem računala ili mobitela. Zbog toga donosimo nekoliko osnovnih koraka kako uplatiti listić na Internetu, kako ne biste morali trčati u poslovnicu svaku put kad poželite sudjelovati u igri…

Gdje uplatiti Eurojackpot online listić?

Eurojackpot vam je dostupan na web stranici Hrvatske lutrije, na istoj lokaciji na kojoj ćete pronaći Cro Bet kladionicu, kao i Cro Casino.

Uvjet da biste mogli igrati je izrada korisničkog računa, a svakako preporučujemo da ga verificirate, što ćete napraviti predočavanjem osobne iskaznice u nekoj od mnogobrojnih HL poslovnica.

Jednom kad riješite taj birokratski dio, preostaje vam uplatiti novac na račun i početi uplaćivati vaše kombinacije. Eurojackpot online ćete pronaći u izborniku pod odjeljkom “Loto igre”. Čim otvorite njegovu stranicu, uočit ćete u gornjem dijelu ekrana iznos jackpota, dostupan u kolu koje je pred vama.

Što kada dobijete Eurojackpot

Izvlačenja su utorkom i petkom pa se potrudite tih dana uplatiti listić prije 18:30, što je krajnji rok nakon kojeg Lutrija više ne prima vaše uplate. Sama realizacija kombinacije nije problem, jer pred vama će se pojaviti brojevi od 1 do 50, kao i dodatnih 12 brojeva. Odaberite 5 iz prve skupine i još 2 dodatna. Nakon toga možete kliknuti “Dodaj igru” i osmisliti još jednu kombinaciju, a možete se i zaustaviti samo na jednoj.

Eurojackpot online omogućuje vam i QP igru, odnosno mogućnost da sustav samostalno izbaci sedam brojeva slučajnim izborom, bez da morate razmišljati na koju kombinaciju želite igrati.

Na kraju vam preostaje uplatiti listić klikom na link “Igraj”, uz cijenu 2 eura po kombinaciji. Lutrija vam daje priliku sudjelovati i u bonus Joker igri, po cijeni od dodatnih 0,60 eura. Tu o dobitku odlučuju znamenke izvučenih brojeva, a isplate su znatno manje…

Nude li kladionice klađenje na Eurojackpot online?

U Hrvatskoj sportske kladionice nude klađenje na loto igre iz gotovo svakog kutka svijeta. Poljski Multi loto, talijanski Win for Life pa i austrijski Zahlen spadaju među najpopularnije. Prednost igranja lota u kladionicama je to što možete uplatiti ulog po vašem ukusu te igrati manji broj brojeva, s već jednim pogođenim koji donosi dobitak.

Klađenje na loto - savjeti za hrvatske igrače

Na izbor imate pregršt različitih lota, no nije vam dostupan Eurojackpot online. Naime, Hrvatska lutrija ima monopol na ovu lutrijsku igru i drugi domaći priređivači igara na sreću nemaju pravo nuditi je svojim korisnicima.

Drugim riječima, ako želite ganjati jackpot od stotinu milijuna eura morate to raditi na web stranici državne Lutrije ili u njezinim poslovnicima. Za manje pak dobitke možete igrati alternativne loto igre u sportskim kladionicama.

Treba spomenuti da postoje web stranice na Internetu koje vam nude uplatu Eurojackpot listića mimo Hrvatske lutrije. Već smo spomenuli da HL ima monopol na ovu igru u Hrvatskoj pa biste trebali igrati Eurojackpot online isključivo na web stranici Lutrije, kako vam se ne bi dogodilo da dobijete jackpot i nemate ga pravo isplatiti.

Za kraj, treba naglasiti kako vam Lutrija omogućuje da igrate Eurojackpot online, no ako ostvarite milijunski dobitak, osvojena svota neće vam sjesti na korisnički račun.

Morat ćete ipak otići podići zaradu u glavnoj HL poslovnici u Vukovarskoj u Zagrebu, gdje ćete platiti i porez na dobitak od 30%, kako nalaže trenutni Zakon o igrama na sreću. Svejedno, uplata listića na Internetu je elegantna i olakšava vam igru pa svakako ima više smisla igrati online, nego na šalteru u poslovnici…

Je li moguće igrati Eurojackpot online u sportskim kladionicama?

Eurojackpot je igra na koju ekskluzivno pravo u Hrvatskoj ima Hrvatska lutrija. Ovu igru možete igrati isključivo na HL web stranici, u odjeljku s lutrijskim igrama.

Isplati li se igrati Eurojackpot loto?

Eurojackpot svakog mjeseca nekom u Europi isplati glavnu nagradu u vrijednosti od 10 do 120 milijuna eura. Šanse da će pripasti baš vama nisu velike, 1 naprema 140 milijuna. No, određeni izgledi postoje, što je dovoljno lovcima na velike dobitke da s velikim entuzijazmom sudjeluju u ovom lotu.

Koliko kombinacija je najbolje odigrati na Eurojackpot lotu?

Jedna kombinacija košta 2 eura na Eurojackpot lotu. Naravno, što ih je više, to su veće šanse da ćete ostvariti dobitak. No, koliko kombinacija odigrati ovisi prije svega o vašem budžetu. Imajte na umu da je prednost na strani kuće pa nemojte pretjerivati s brojem uplaćenih kombinacija i listića.

Okreni kotač sreće