Pregledavate post 1 (od ukupno 2)
  • Autor
    Postovi
  • #3471
    Toki17
    Sudionik

    Pozdrav svima!

    Razmišljam o promjeni TV usluge i nekako su mi pod radar zapale Evo TV i EON TV. Malo sam surfao po netu tražeći recenzije, ali nekako mi je draže čuti mišljenja iz prve ruke.

    Znam da je Evo TV nekako bio prvi na našem tržištu s tom pričom o digitalnoj televiziji bez potrebe za satelitskom antenom, što mi zvuči prilično zgodno. S druge strane, EON TV valjda dolazi s tom svojom aplikacijom koja omogućava gledanje televizije na svim uređajima, što mi se čini kao super opcija s obzirom na to koliko vremena provodimo na tabletima i mobitelima.

    Što me najviše zanima jest kvaliteta slike, ponuda kanala (posebno me zanimaju sportski sadržaji i dokumentarci), stabilnost usluge (čuo sam da nekad može biti problema sa signalom kod ovakvih usluga), i naravno, cijena. Koliko zapravo dobivate za svoj novac? Je li usluga vrijedna novca koji plaćate? Također, ako netko ima iskustva s korisničkom podrškom, volio bih čuti kako su reagirali na eventualne probleme.

    Ne tražim ništa super-formalno, više mi je do toga da čujem vaše iskrene dojmove. Ako netko ima dodatne savjete ili preporuke, bilo bi super čuti i to. Možda postoji neka treća opcija za koju nisam ni znao da postoji.

    #3805
    vukoni
    Sudionik

    Ja ti predlažem evo tv mada generalni smatram da će za deset do 20 godina tv biti na marginama uporabe.nja sam sada nedavno htio odjavit evo tv kad mi je istekao ugovor onda sam dobio informaciju da je akcija u kojoj u prvoj godini plaćaš samo pola računa u mom slučaju jer imam opciju svi kanali ,razlog je kao i Vi volim sport a jedino ta opcija odabira daje vam da imate sve od spota što se nudi.to je jedini minus,ali dobro.sa opcijom SVE moj račun sa iznajmljivanje prijemnika(nakon prvog ugovora je 0,50 centa iznajmljivanje režisera sa tim da se već dva put mjenjala ona frekvencija i sami su mi poslali važeći po novom tada reciver mada je u statusu posudbe.scart je lošiji prijem a HD kabel vrhunski prijem.racun vam u mom slučaju iznosi bez popusta 20 eur i imate sve naše tkz. Ttl,nova,doma,cmc,doma 2 ,rtl 2,sp.telev,z1,hrt 1-2-3-4 dječji rtl i iz ponude evo 6 paketa + 2 sportska stvarno i previše,jer lako se pogubiti od ponude sporta pogotovo.malo je loš po meni ,a stvar je ukusa dokumentarni program jer volim povijest a ima samo jedan history canal.ima sličnih, ali to je to .moja iskustva su pozitivna sa evo tv ,a ja sam ga uzet još dok je bio u vlasništvu pošte i kao sport nudio sport klub koji je tada bio top,situacija se sa godinama promijenila i sada arena ima sve,a jedino što bi dodao je Formula 1 i mislim ako se to dogodi da onda imaju sve jer imat 11 sportskih kanala arena govori sve.pozdrav.

Pregledavate post 1 (od ukupno 2)
  • Morate biti prijavljeni kako bi mogli odgovoriti na ovu temu.
Okreni kotač sreće