Kako se podiže novac sa kladionice u Hrvatskoj?

Kako se podiže novac sa kladionice

Za sve one koje zanima kako se podiže novac sa kladionice na Internetu, donosimo nekoliko savjeta kako da se brzo i jednostavno dokopaju svoje zarade.

Isplata dobitka najljepši je trenutak za nekog tko se bavi sportskom prognozom. Nema boljeg osjećaja od listića na kojem su svi parovi prošli i preostaje vam samo pokupiti zaradu te uživati u sredstvima koja ste osvojili.

Bilo da se radi o malom ili velikom dobitku, priređivači sportskog klađenja daju vam priliku da isplatite svoju zaradu. U prošlosti se to odvijalo isključivo na šalteru u poslovnici, no danas igramo online pa postoji puno više transakcijskih kanala koje imamo pravo koristiti.

Pa iako sama procedura isplate nije komplicirana, još uvijek postoje oni koji nisu sigurni kako se podiže novac sa kladionice. Kako bismo im pomogli, donosimo mali vodič posvećen isplati zarade od klađenja, s posebnim osvrtom na sve preduvjete koje prije toga morate ispuniti…

Ništa bez verifikacije profila

Ako vas zanima kako se podiže novac sa kladionice, morate znati da priređivači igara na sreću pred vas postavljaju određene uvjete, prije nego vam uopće dopuste da povlačite s računa novčana sredstva.

Naravno, prvi preduvjet je izrada korisničkog profila. Bez računa se ne može kladiti za pravi novac na Internetu i preostaje vam samo igrati u poslovnicama. Pravo na registraciju u online kladionici dobivate kad postanete punoljetni, a važno je naglasiti da jedan igrač ima pravo na samo jedan profil na istoj web stranici za klađenje.

Germania registracija

Jednom kad izradite profil, još uvijek nemate pravo isplatiti dobitak. Naime, postoji zakonska obaveza vaše identifikacije koja se obično provodi slanjem kopije osobne isprave. Radi se o proceduri verifikacije profila, pri kojoj će korisnička služba od vas traži presliku osobnog dokumenta, a možda i selfie pred kamerom ili čak video poziv.

Nakon uspješne verifikacije profila nema više zapreka za isplatu dobitka, osim ako novac na vašem računu nije vezan uz neki od bonusa. Tada još morate ispuniti uvjete bonusa kojeg ste prihvatili, kako biste se dokopali dvoje zarade.

SuperSport metode plaćanja

Za kraj, vrijedi još spomenuti da uplaćeni novac na vaš račun morate okrenuti barem jednom, prije nego ga smijete isplati, što nalaže Zakon o sprječavanju pranja novca kojeg online kladionice moraju poštivati…

Kako se podiže novac sa kladionice online?

Sada kada ste ispunili sve preduvjete za isplatu dobitka, vrijeme je da vam objasnimo kako se podiže novac sa kladionice. Procedura nije komplicirana, a na vama je samo odabrati metodu plaćanja koja vam najviše odgovara.

Većina hrvatskih igrača preferira slanje novca na vlastiti bankovni račun, što je i u Europi najpopularnija metoda kako se podiže novac sa kladionice. Naime, već prilikom registracije upisali ste svoj IBAN, a jednom kad poželite isplatiti zaradu to možete napraviti slanjem novca u svoju banku. Na vama je samo upisati cifru i odrediti bankovni transfer kao transakcijski kanal. To je metoda plaćanja koju nude sve hrvatske kladionice, uključujući Favbet, u kojem je minimalni iznos isplate 5 eura, a novac će sjesti u roku od 1 do 3 radna dana.

Favbet isplata

Igrači koji ne žele da njihova banka evidentira dobitke ostvarene na igrama na sreću koriste za isplatu e-novčanike. Radi se o posredniku između profila za klađenje i računa u banci, što može biti korisno ako se spremate tražiti kredit od banke i ne želite joj dati razlog da vas odbije.

Germania kladionica, ali i većina drugih dozvoljava slanje dobitka u Aircash aplikaciju, najpoznatiji domaći internetski novčanik. Kad je u pitanju Aircash forum koji okuplja iskusne igrače hvali što su uplate i isplate dostupne već od 1 eura. Neke kladionice nude i isplatu na Skrill. Sredstvima ćete moći raspolagati još brže nego ako ih pošaljete na bankovni račun, no u transakciju bi mogla biti uključena i provizija.

A treća metoda kako se podiže novac sa kladionice je ona staromodna, na šalteru. PSK isplata dobitka dugo je bila moguća samo ovim transakcijskim kanalom. Čak i sad kad posluje online, PSK isplata listića i dalje se odvija u poslovnicama.

Ako se kladite online neće vam trebati papirnati listić, već samo osobna iskaznica, nakon što unutar svog profila potvrdite da želite podići gotovinu u fizičkoj poslovnici, kakvih diljem Hrvatske još uvijek ima Prva Sportska Kladionica.

U svakom slučaju, nije nikakav problem naučiti kako se podiže novac sa kladionice. Potrebno je samo verificirati profil i ispuniti eventualne uvjete bonusa na koji je vezan vaš profit. Zatim odaberite metodu plaćanja koja vam najviše odgovara i uživajte u zasluženoj zaradi, do koje ste došli zahvaljujući vašem dobrom poznavanju sporta…

Koja je najbolja metode isplate u online kladionicama?

Slanje zarade na bankovni račun najjednostavnija je opcija isplate u sportskim kladionicama. Novac možete prenijeti i u e-novčanik, a mnogi i dalje preferiraju povlačenje gotovine na šalteru u poslovnici.

Zašto kladionica ne želi isplatiti dobitak svom igraču?

Razlog može biti to što korisnik još nije prošao verifikaciju profila. To je zakonski uvjet za povlačenje sredstava u online kladionicama. Moguće je da je problem i to što igrač još nije ispunio pravila korištenja bonusa koji mu je dodijeljen. Kladionica može odbiti isplatiti dobitak i u slučaju da igrač nije poštivao uvjete i odredbe korištenja web stranice za klađenje.

Koliki je minimalni iznos isplate u online kladionicama?

Minimalni iznos isplate razlikuje se od kladionice do kladionice. Najčešće je postavljen na 5 eura, u slučaju da šaljete novac na bankovni račun. U Aircash pak možete poslati i manje iznose, a isto vrijedi i za podizanje gotovine u poslovnici.

Okreni kotač sreće