Skrill Hrvatska – kako se registrirati i koja je naknada za klađenje?

Skrill Hrvatska - naknade i registracija

Kao najpoznatiji internetski novčanik za klađenje, Skrill je dostupan među metodama plaćanja i kod hrvatskih priređivača igara na sreću. No, postoji nekoliko detalja na koje morate paziti prilikom registracije i prijenosa novca…

Zaljubljenici u online casino i sportske kladionice odavno znaju što je Skrill Hrvatska, jer riječ je o e-novčaniku koji već dva desetljeća predstavlja alternativu prijenosu novca putem bankovnih kartica.

Skrill se pojavio još 2001. godine i odmah se fokusirao upravo na igre na sreću, gdje PayPal u mnogim zemljama nije dostupan kao metoda plaćanja pa je nastao prostor kojeg je PaySafe grupacija, vlasnik ove usluge vješto iskoristila.

Sa svojih 40 valuta koje podržava, Skrill je ubrzo postao dostupan u više od stotinu zemalja uključujući i Hrvatsku, a ista tvrtka još je lansirala Paysafecard bon, kao i aplikaciju Neteller, kao dodatne opcije kako plaćati na Internetu.

Prednost koju nudi Skrill Hrvatska u odnosu na druge transakcijske kanale svakako je diskretnost, jer ovaj internetski novčanik ima ulogu posrednika između vašeg bankovnog računa i profila za igre na sreću.

To znači da banke nemaju uvid u ono čime se zabavljate u slobodno vrijeme, što nije toliko nevažno, jer bilo je slučajeva kada su igračima odbijeni zahtjevi za kreditom, zato što je banka uočila da povremeno šalju i primaju novac od online kladionica.

Skrill naslovnica

Uz Skrill račun do takvih neugodnosti ne može doći, jer dio usluge je i Mastercard Skrill kartica, s kojom imate pravo podići novac bankomatu, ali i plaćati u fizičkim trgovinama. Odlično je što je svaki bankomat zapravo Skrill bankomat pa novac imate pravo isplatiti bilo gdje na svijetu.

Zbog toga je Skrill među zaljubljenicima u igre na sreću u Hrvatskoj barem jednako popularan kao Revolut, PayPal i Wise, ali kako biste izbjegli gubitak novca zbog birokracije, valja imati na umu na nekoliko detalja…

Skrill Hrvatska i izbor valute

Kako bi vam bila dostupna Skrill iskustva, prvo što morate proći kroz registracijski postupak. To možete napraviti na web stranici ove usluge, kao i u aplikaciji koju imate pravo skinuti na Google Playu ili App Storeu.

Registracijski obrazac je jednostavan, ali postoji jedna zamka. Naime, uz podatke o imenu, prezimenu i emailu, Skrill Hrvatska od vas traži i izbor valute. To je ključan korak, jer kasnije nije jednostavno promijeniti valutu i mnogo ćete vremena izgubiti na razgovore s korisničkom službom kako biste to realizirali.

Oni koji su odabrali kunu u prošlosti su požalili, jer tada ćete pri svakom plaćanju gubiti pregršt novca na konverziju valuta, ako koristite Skrill na inozemnim web stranicama.

Skrill registracija

Uvođenjem eura u 2023. godini situacija je svakako jednostavnija pa nećete pogriješiti ako izaberete našu novu valutu, što je svakako puno bolja opcija od američkog dolara, koji ni u Hrvatskoj ni u Europi nije primarna valuta u sportskim kladionicama i online casinima.

Jednom kad ste se registrirali, morate znati da je vaš email ujedno i vaše korisničko ime pa ćete s njim i lozinkom ulaziti u svoj Skrill Hrvatska e-novčanik.

Jednom kad se nađete unutar vašeg korisničkog profila za igre na sreću, poput PSK Casina ili Germania kladionice, morat ćete tek upisati iznos kojeg želite prenijeti i email s kojim je povezan vaš internetski novčanik. Zatim će Skrill Hrvatska još zatražiti od vas da potvrdite ovu transakciju putem aplikacije, nakon čega će sredstva sjesti na vaš korisnički račun…

Kolika je Skrill naknada pri uplati i isplati novca?

Skrill Hrvatska na svojoj web stranici jasno otkriva kolike naknade hrvatski igrači moraju platiti prilikom novčanih transakcija. Pa ćete tako za uplatu sredstava na Skrill račun bankovnim transferom proći bez provizije, ali ćete zato platiti 1,25% ako to napravite uz pomoć bankovnih kartica Visa i Mastercard.

Zanimljivo, iako se radi o uslugama iste grupacije, ako vrijednost Paysafecard bona prenesete na svoj Skrill račun platit ćete čak 5% provizije.

Skrill Hrvatska naknade

Što se povlačenja sredstava tiče, najbolja je opcija podići gotovinu na bankomatu, uz 1.75% provizije, dok ćete platiti 2.00% za prijenos sredstava u kripto novčanik, a 3.00% na vašu Visa i Mastercard bankovnu karticu.

Dobra je vijest što plaćanje na Internetu, uključujući i prijenos novca na račun za klađenje ide bez provizije, kao i povlačenje sredstava nazad na vaš Skrill račun. Dodatni vam je pak trošak Mastercard po cijeni od 10 eura, no ova kartica značajno vam olakšava korištenje vaše zarade.

U svakom slučaju, Skrill Hrvatska vrijedna je alternativa bankovnim karticama, a ova usluga dostupna je u većini hrvatskih kladionica i online casina. Postoje određene naknade zbog kojih će se izgubiti dio sredstava, no moći ćete igrati bezbrižno i diskretno, što je igračima koji zarađuju značajnu količinu novca na igrama na sreću ipak najvažnije…

Otvorite svoj Skrill ovdje.

Ima li smisla vršiti uplate i isplate u kladionici putem Skrilla?

Skrill vam omogućuje diskretne transakcije uz relativno nisku proviziju. Banka pritom ne bilježi vaše transakcije pa ne mogu negativno utjecati na vašu kreditnu sposobnost. Zato neki uspješni igrači koriste upravo Skrill za provođenje plaćanja u online kladionicama. Ako vas pak ne zanima bankovni kredit, a igrate u potpuno legalnoj domaćoj kladionici, tada su plaćanja putem bankovnog računa bolji izbor.

Je li Skrill hrvatska kompanija?

Skrill je dio PaySafe grupacije. Riječ je o multinacionalnoj kompaniji sa sjedištem u Londonu. Između ostalog, papire za legalno poslovanje dobio je u Hrvatskoj, zbog čega je dostupan kao metoda plaćanja u domaćim kladionicama.

Kakva su Neteller iskustva u odnosu na Skrill?

Neteller slično funkcionira kao Skrill i u istom je vlasništvu. No, ne nude ga kao metodu plaćanja sve online kladionice. Zato većina igrača preferira Skrill.

Okreni kotač sreće