Kako skinuti aplikaciju za klađenje na mobitel?

Kako skinuti aplikaciju za klađenje na mobitel

Sve vodeće hrvatske online kladionice nude svojim korisnicima nativnu aplikaciju za igru u pokretu. Zato donosimo kratak vodič kako skinuti aplikaciju za klađenje na mobitel.

Sportsko klađenje putem mobilnog telefona sve je popularnije u Hrvatskoj. To i nije iznenađenje, kad znamo da ima brojne prednosti u odnosu na oklade na računalu, a o odlasku u poslovnicu da i ne govorimo.

Zahvaljujući mobitelu možete do svojeg korisničkog profila bilo kad i bilo gdje. To posebno dolazi do izražaja pri klađenju uživo. Naime, dok su utakmice u tijeku koeficijenti se mijenjaju nekoliko puta svake minute, a vaš je cilj zgrabiti kvotu dok je na svom vrhuncu, kako biste maksimizirali svoje izglede doći do dugoročnog profita.

U takvim okolnostima trčanje u poslovnicu ne dolazi u obzir, a ni računalo vam nije uvijek dostupno. No, bilo da ste negdje u prirodi, u prometu ili zavaljeni na kauču, mobitel vam osigurava mogućnost da u sekundi zgrabite željeni tečaj, zbog čega se danas oko dvije trećine hrvatskih igrača kladi putem pametnog telefona.

U tome posebno pomažu mobilne aplikacije. One ubrzavaju prijavu u račun i olakšavaju dolazak do željenih utakmica. Zato nije čudno da mnoge zanima kako skinuti aplikaciju za klađenje na mobitel, a mi donosimo osnovne informacije o preuzimanju datoteke i instalaciji…

Android app preuzeti na web stranici kladionice

Postoje dvije vrste aplikacija za sportsku prognozu. Jedna je kreirana za Android operativni sustav, druga za iOS. Ako vas zanima kako skinuti aplikaciju za klađenje na mobitel namijenjenu Android telefonima, morate znati da je nećete naći u Google Play trgovini.

Takve datoteke možete preuzeti samo na web stranici sportske kladionice. Najčešće se vam se odmah pojaviti link za skidanje u vrhu ekrana, čim otvorite priređivača online klađenja u mobilnom pregledniku.

Ako ne uočite taj link, tada obično postoji poseban odjeljak za skidanje mobilne aplikacije na web stranici kladionice, do kojeg možete doći i guglanjem. Za pomoć uvijek možete zamoliti i korisničku službu.

Kako skinuti aplikaciju za klađenje na mobitel? Automatski će se APK datoteka prebaciti na vaš uređaj čim kliknete poveznicu, nakon čega je na vama još dati unutar mobitela dopuštenje za instalaciju iz nepoznatog izvora. Aplikacije kladionica su sigurne za vaš uređaj pa to možete bez ikakve brige učiniti.

Zatim imate priliku započeti s instalacijom, nakon čega će se u roku od nekoliko minuta pojaviti ikona na vašem ekranu i moći ćete otvoriti aplikaciju. Preostaje vam još unijeti podatke za prijavu ili se registrirati, kako bi vam postalo dostupno sve što vam app za klađenje nudi…

Aplikacija za iOS dostupna u App Storeu

Ako koristite iPhone ili neki od uređaja koje je kreirao Apple, tada je odgovor na pitanje kako skinuti aplikaciju za klađenje na mobitel nešto drukčiji. Naime, na stranici same kladionice pronaći ćete poveznicu za preuzimanje iOS datoteke, no zapravo sve to možete realizirati i sami u App Storeu.

Tamo se nalaze sve dostupne aplikacije za sportsku prognozu u Hrvatskoj, gdje ćete upisati svoj Apple ID prilikom preuzimanja i skinuti datoteku kao i svaku drugu. Slijedi instalacija, nakon čega ćete imati pravo prijaviti se ili registrirati te započeti s igrom.

Drugim riječima, nije nikakav problem naučiti kako skinuti aplikaciju za klađenje na mobitel. Bilo da je u pitanju app za iOS ili za Android, sve je gotovo u roku od nekoliko minuta. Imajte samo na umu da aplikacije treba redovito ažurirati, kako bi njihova funkcionalnost i zaštita uvijek bili na optimalnom nivou.

U Hrvatskoj dobru aplikaciju za klađenje ima SuperSport, a sve bolje značajke posjeduju i aplikacije Germanije i Prve Sportske Kladionice. U posljednje vrijeme napredak je po tom pitanju napravio i Favbet, dok Cro Bet i ostali još uvijek nude igru tek u web pregledniku.

Sve u svemu, mobilne aplikacije za klađenje su dobra stvar i treba ih instalirati, pod uvjetom da se redovito kladite u nekoj kladionici. U suprotnom, nema smisla trošiti radnu memoriju mobitela, jer za igru jednom ili dvaput mjesečno web verzija će vam biti sasvim dovoljna…

Okreni kotač sreće