Koji prijenosi uživo su dostupni u online kladionicama?

Prijenosi uživo

Sportski prijenosi uživo više nisu nešto za što vam je potrebna kablovska televizija. Dovoljno je registrirati se u nekoj od vodećih hrvatskih kladionica, kako biste mogli uživati u video streamingu brojnih utakmica koje su u tijeku.

Sportske kladionice razvijaju se iz godine u godinu i nude sve više svojim korisnicima. Prije dva desetljeća bilo je nezamislivo da vam priređivač sportskog klađenja pokloni besplatna sredstva za igru, a danas bez toga niti jedna kladionica više ne može ozbiljno poslovati.

Isto vrijedi i za streaming sportskih događaja unutar vašeg korisničkog profila. Prijenosi uživo danas su dostupni u svakoj sportskoj kladionici koja drži do sebe, a potpuno su besplatni za one igrače koji imaju pozitivan novčani saldo na svojem računu.

Drugim riječima, ako vas zanimaju sportski prijenosi uživo nije nužno da se pretplatite na kablovsku televiziju, već je dovoljno izraditi korisnički račun u pravoj kladionici, čak i ako nakon toga uopće nemate namjeru uplaćivati listiće!

Uvijek dostupni prijenosi uživo tenisa i nogometa

Među sportovima koje ćete najčešće moći pratiti unutar svog računa u online kladionici svakako treba izdvojiti tenis. Ne samo što su vam na raspolaganju Grand Slam, ATP i WTA turniri, već i natjecanja nižih razina, poput ATP Challengera i ITF-a pa čak i Futuresa.

Teniski prijenosi uživo ponekad dolaze s terena na kojima izgleda pomalo nevjerojatno da igraju profesionalni sportaši. Otkrit će vam što sve tenisači i tenisačice moraju proći, kako bi se našli na glamuroznom nivou na kojem igra elita.

Supersport klađenje uživo

Nogomet je još jedan sport čiji prijenosi uživo su uobičajeni u sportskim kladionicama. Moći ćete gledati utakmice iz cijelog svijeta, od Azije i Australije do Europe i Amerike.

Košarka i hokej na ledu također su često u ponudi streaminga kladionica, a prijenosi uživo obično su još dostupni za odbojku, stolni tenis, rukomet pa i snooker, ovisno kod kojeg priređivača igara na sreću imate otvoren korisnički profil.

Koje kladionice imaju najviše prijenosa uživo?

Vodeće online kladionice u Hrvatskoj imaju pregršt sportskih prijenosa dostupnih za korisnike, kako putem web stranice, tako i u mobilnoj aplikaciji.

Vrijedi izdvojiti Favbet kladionicu koja nas je iznenadila poboljšanjem svoje ponude streaminga. Pa su tako u 2023. godini u njoj bili dostupni čak i prijenosi uživo nogometne Lige prvaka, kao i Premiershipa, što niti vodeće europske kladionice nisu uspjele osigurati.

Favbet klađenje uživo

Prva Sportska Kladionica također je poznata po širokom izboru utakmica koje možete pratiti u video obliku dok su u tijeku. PSK uživo prijenosi uključuju utakmice španjolske, francuske, talijanske i nizozemske nogometne lige. Prava su poslastica i mnogo pomažu igračima prilikom live klađenja. Košarka i rukomet također idu uz streaming u PSK, što dobro dođe da naučite nešto o trenutnoj formi sportskih kolektiva i pojedinaca.

Germania kladionica još je jedan ambiciozni priređivač igara na sreću koji nudi sve više sportskih prijenosa registriranim igračima. Naći ćete i ovdje pregršt nogometnih, teniskih, košarkaških i hokejaških prijenosa, uz izdašan bonus dobrodošlice od 450 eura koji je i najjači promotivni adut ove web stranice za klađenje.

Na solidan broj prijenosa utakmica možete računati i u SuperSport kladionici, vrlo popularnoj među igračima, dok drugi ipak po tome zaostaju. Posebno razočaranje je Cro Bet, državni priređivač igara na sreću koji vrlo dobro posluje zahvaljujući lotu, no za igrače sportske prognoze nije osigurao baš nikakav streaming utakmica.

To je nešto na čemu također tek trebaju poraditi Admiral i Arena Bet, jer bez streaminga je danas teško uključiti se među lidere na hrvatskim tržištu sportskih kladionica.

U svakom slučaju, prijenosi uživo su vrijedna novost u svijetu sportskog klađenja, a u budućnosti će ih vjerojatno biti još i više dostupnih korisnicima, jer kladionice su sve bogatije i moćnije pa im nije proble uložiti dio profita u otkupljivanje prava za streaming utakmica…

Zašto kladionice nude besplatne prijenose online igračima?

Besplatni prijenosi poboljšavaju korisničko iskustvo prilikom klađenja. Najbolje online kladionice u Hrvatskoj to znaju. Imaju dovoljno novaca da otkupe njihova prava i tako privuku dodatne korisnike u svoje sučelje.

Koji sport online kladionice najviše prenose u svom sučelju?

Tenis je sport koji se najviše prenosi u online kladionicama. Ne samo što možete pratiti ATP i WTA turnire, nego i turnire nižih razina. Nogomet također ide uz bogat streaming, a nađe se unutar vašeg računa i dosta košarke, rukometa te hokeja na ledu.

Je li lako sastaviti listić uz live streaming utakmice?

Za klađenje uživo prijenosi utakmica mnogo znače. Gledanjem akcije na terenu lakše ćete donijeti odluku na koga se kladiti i koliko bi još golova moglo pasti do kraja dvoboja.

Okreni kotač sreće