Kako živjeti od kladionice u današnje vrijeme?

Kako živjeti od kladionice

Postoje igrači koji se profesionalno bave sportskim klađenjem. Iako je bolje imati i drugi izvor prihoda, svejedno donosimo pokoji savjet kako živjeti od kladionice u Hrvatskoj.

Online klađenje odlična je zabava i donosi mnogo uzbuđenja. Sjajan je osjećaj kad listić postane dobitan, pogotovo ako je zarada na njemu izdašna.

Baš zbog toga stotine tisuća igrača u Hrvatskoj redovito se kladi, u potrazi za impresivnim dobitkom koji donosi mnogo zadovoljstva. Istina je da većina njih gubi novac, što zbog ograničenog sportskog znanja, što zbog nepoznavanja matematičke vjerojatnosti. No, postoje i iskusni igrači koji su iz godine u godinu u plusu, zahvaljujući besprijekornoj dugoročnoj strategiji slaganja listića.

A oni najbolji otišli su toliko daleko da se profesionalno bave sportskom prognozom. Ljudi koji žive od kladionice otkrili su odgovor na pitanje kako pronaći dugoročnu strategiju koja donosi profit, čak i u vrijeme kada bookmakeri mudro postavljaju kvote i rade sve manje kardinalnih pogrešaka.

Pa iako nikome ne preporučujemo da klađenje gleda kao jedini potencijalni izvor profita, istina je da je moguće živjeti od ove aktivnosti, pod uvjetom da joj se potpuno posvetite. Zato donosimo nekoliko savjeta kako živjeti od kladionice, u slučaju da ste spremni duboko uroniti u svijet online oklada…

Više otvorenih računa u različitim kladionicama

Ako vas zanima kako živjeti od kladionice, prvo što morate znati je to da je gotovo nemoguće imati dugoročni uspjeh ako imate račun otvoren isključivo kod jednog priređivača sportskog klađenja.

Naime, rijetko da su baš svaki dan u nekom sportu najviše dostupne kvote uvijek na istom mjestu. Zbog toga je najbolje imati otvoren profil u više internetskih kladionica te igrati tamo gdje vaš novac vrijedi najviše, za listić koji ste tog dana smislili.

Siguran dobitak u klađenju

Svakako uzmite u obzir i druge faktore, poput dostupnih bonusa i promocija, ali i besplatnih prijenosa utakmica koji vas čekaju na web stranici neke kladionice. Sve to igrači koji znaju kako živjeti od kladionice vješto koriste i svaki od njih ima pet do deset otvorenih računa za klađenje, kako bi uvijek izvukli maksimum iz svojih oklada…

Poznavanje sporta bolje od bookmakera

Kladionice se boje igrača koji posjeduju više sportskog znanja od njihovih bookmakera. Što je sport manje popularan, to su veći izgledi da se zaista nađete u toj poziciji.

Iskusni igrači baš zbog toga igraju isključivo sportove, lige i utakmice o kojima imaju pregršt informacija na raspolaganju, po mogućnosti više nego što ih ima bookmaker. Ako se dovedete u takvu optimalnu situaciju, tada je još samo potrebno reagirati u pravom trenutku i uzeti kvotu dok je svom vrhuncu, prije nego što kladionica reagira i ispravi vlastitu podršku.

Formula 1 - odličan sport za klađenje

Bilo da se rade o Formuli 1, ragbiju, stolnom tenisu ili nekoj manje poznatoj nogometnoj ligi, iskusni igrači definitivno povremeno imaju bolje informacije o odnosu snaga među suparnicima od online kladionica. Upravo u tome se skriva put do dugoročne zarade, a samim time i do odgovora na pitanje kako živjeti od kladionice.

Kako živjeti od kladionice uz isplative kvote?

Igrači koji znaju kako živjeti od kladionice poznati su po tome da mogu besprijekorno procijeniti vrijednost nekog koeficijenta. Naime, ako želite pobijediti bookmakera vaš je cilj uzimati samo one kvote koje su izdašnije nego što bi trebale biti. Čim se odlučite igrati na koeficijente čija je vrijednost manja od realne, stavljate se u gubitničku poziciju.

Kako se računa porez na kladionice

Baš to je ključ kako živjeti od kladionice i profesionalni kladitelji to jako dobro znaju. U obzir uzimaju matematičku vjerojatnost, kao i sve druge faktore koji utječu na ishod utakmice, kako bi donijeli svoju procjenu je li neki tečaj isplativ ili nije.

Zatim prate uživo utakmicu i spremni su braniti listić, u slučaju da se pokaže da njihova inicijalna procjena nije bila potpuno precizna. Sve su to svakodnevni mehanizmi koje mora uspješno koristiti profesionalni igrač sportske prognoze, a svakako je bitno i pravilno raspoređivati ulog, kao i uvijek držati vlastite emocije pod kontrolom.

U svakom slučaju, savjeti kojima odgovaramo na pitanje kako živjeti od kladionice primjenjivi su čak i ako online klađenje doživljavate isključivo kao zabavu. Zato ipak smatramo da je najbolja odluka imati pouzdan glavni izvor mjesečnih prihoda nevezan uz igre na sreću, a kladionicu koristiti za eventualnu dodatnu zaradu. Tako ćete smanjiti stres prilikom slaganja listića, no opet si dati šansu za dolazak do vrijedne zarade, o kojoj većina neupućenih hrvatskih igrača može samo sanjati…

Je li moguće živjeti od klađenja?

Od sportskog klađenja možete živjeti samo ako se u potpunosti posvetite tome. Potrebne su vam informacije na nivou onih koje imaju bookmakeri o nekoj utakmici. Traži se i pravilno raspoređivanje uloga te igranje isključivo isplativih kvota. Mnogo toga se mora posložiti da biste mogli živjeti od klađenja.

Po čemu se razlikuju profesionalni kladitelji u odnosu na druge igrače?

Profesionalni kladitelji svakog dana provedu sate proučavajući ponudu kladionica. Oni imaju matematičku vjerojatnost u malom prstu. Traže pogreške bookmakera i kažnjavaju ih. Posjeduju informacije koje im daju najbolje izglede da pravilno procijene kako će završiti neka utakmica.

Isplati li se pokušavati živjeti od klađenja?

Ako posjedujete analitičnost potrebnu za uspjeh u klađenju, vjerojatno možete zarađivati odličan novac i izvan sportske prognoze. Takav tip stručnjaka potreban je u brojnim djelatnostima. Dakle, bolja je odluka da vam klađenje donosi dodatni novac ili bude tek zabava, umjesto da cijeli svoj život posvetite sportskoj prognozi.

Okreni kotač sreće