Favbet uveo Early Cash Out – što to znači za igrače?

Favbet Cash Out

Cash Out opcija napokon je dostupna hrvatskim igračima sportskog klađenja. To znači da ćete moći isplatiti dobitak i prije završetka svih utakmica na listiću, no morat ćete paziti da se time nepotrebno ne odreknete dijela svog profita.

Sportsko klađenje ima pregršt poklonika u Hrvatskoj već više od dva desetljeća. Igrači su se u početku kladili na šalteru u poslovnicama, no većina ih je u prethodnom desetljeću prešla na Internet.

Domaće online kladionice nude korisnicima priliku kladiti se putem mobitela gdje god se nalaze, a odlično je što one najbolje imaju osigurane i besplatne prijenose utakmica unutar korisničkog profila.

No, jedna stvar ipak je godinama nedostajala. U pitanju je Cash Out opcija, odnosno isplata dobitka prije nego su odigrani svi parovi na listiću. Vjerovali ili ne, hrvatski priređivači sportskog klađenja nisu imali pravo ponuditi ovu mogućnost igračima, jer za nju nije postojala zakonska osnova.

Ipak, preinake u Zakonu o igrama na sreću omogućile su ove jeseni da se Cash Out napokon nesmetano koristi u Hrvatskoj. Favbet kladionica se među prvima odlučila ponuditi ovu opciju igračima, a u mjesecima koji dolaze definitivno će i ostali domaći priređivači igara na sreću krenuti u istom smjeru.

Favbet Early Cashout

Tako je klađenje u našoj zemlji ušlo u jednu sasvim novu fazu, a mi donosimo nekoliko savjeta kada koristiti Favbet Cash Out, a kada se suzdržati od aktiviranja ove opcije…

Kako funkcionira Cash Out?

Cash Out je ništa drugo nego mogućnost isplate dobitka prije nego su završeni svi parovi na vašem listiću. Dakle, cashout Favbet funkcionira tako da vam online kladionica ponudi nešto umanjenu cifru u odnosu na ono što ste inače trebali dobiti.

Favbet kako koristiti cash out

Ta cifra može biti potpuno neisplativa ako odlučite aktivirati Cash Out u ranoj fazi, dok još imate mnogo neodigranih događaja na vašem listiću. No, kad dogurate do posljednjeg para stvari postaju drukčije i moguće je uz Early Cashout isplatiti sasvim pristojan iznos.

Drugim riječima, može se dogoditi da dođete do lijepe zarade, unatoč tome što je vaš listić zapravo gubitan. To se događa u onim situacijama kada nakon vaše ranije isplate momčad ipak preokretom izgubi utakmicu. No, vas je Cash Out spasio.

Kada se isplati koristiti Cash Out?

U Favbet kladionici Cash Out opciju ćete pronaći unutar svog profila, na linku s pregledom odigranih listića. Tamo ćete vidjeti koliko vam kladionica nudi novca te možete aktivirati ovu opciju ili pričekati da se utakmica odigra.

Favbet Cash Out

Ako namjeravate koristiti Cash Out, morate znati da on najbolje funkcionira ako igrate na visoku kvotu i zatim momčad na koju tipujete povede i neko vrijeme vodi. Tada se kvota s recimo 7.50 smanjuje na 1.50 i dobivate priliku doći do lijepog profita, baš kao da se bavite kupoprodajom dionica.

Nema sumnje, iskusni igrači Cash Out koriste isključivo na posljednjem paru na listiću. Najbolje je zapravo aktivirati ga u sudačkoj nadoknadi, pogotovo ako je jasno da suparnik navaljuje i postoji realna opasnost da bi mogao izjednačiti. Naime, nakon što utakmica uđe u samu završnicu kvota se maksimalno smanjuje, što znači da će vam dobitak biti tek malo manji od onog koji piše na vašem listiću, a svejedno izbjegavate dramu koja se uvijek može dogoditi u posljednjim trenucima utakmice.

Osim u nogometu, Cash Out može biti itekako koristan i u tenisu, pogotovo ženskom. Naime, kada vaša tenisačica povede i ima “break” u odlučujućem setu svakako ima smisla napraviti raniju isplatu, jer itekako je moguće da će se sve još jednom preokrenuti do kraja meča.

U košarci, rukometu i hokeju na ledu Cash Out također ima smisla, no svakako pazite koliki iznos vam online kladionica nudi. Kao i kad je u pitanju BetBuilder, priređivači sportskog klađenja pokušavaju ovom opcijom stvoriti dodatnu prednost za sebe i dati vam manje nego što biste htjeli dobiti. No, iskusan igrač točno zna kad se isplati ranije uzeti novac, a kada ne pa možemo reći da je Cash Out itekako vrijedan dodatak onome što hrvatske kladionice trenutno nude.

Uz Favbet, ovu opciju sada nudi i drugi priređivači online klađenja. PSK Cash Out prvi se put pojavio potkraj 2023. godine i odmah je postao zanimljiv registriranim kladiteljima. Uz PSK cashout raniju isplatu još možete očekivati u SuperSport i Cro Bet kladionicama.

U svakom slučaju, Cash Out valja pametno koristiti i na pojedinačnim i na kombinacijskim listićima. Najbolje ga je aktivirati u sudačkoj nadoknadi ili kad vaš favorit vodi, a niste sigurni da će izdržati do kraja. Ako pak imate listić s 20 i više parova, tada ovu opciju slobodno aktivirajte već uoči odigravanja posljednjeg para, kako biste bez stresa došli do izdašne isplate koju vam kladionica nudi…

Isplati li se koristiti Favbet Cash Out?

Favbet nudi raniju isplatu na sportskim događajima koje odigrate na svom listiću. To može biti zlata vrijedna opcija, pogotovo u završnici utakmica. Zato se svakako isplati imati na oku ovu mogućnost i iskoristiti je kad vam kladionica ponudi zadovoljavajuću cifru.

Je li Favbet prvi uveo Cash Out u Hrvatskoj?

Favbet je među prvima ponudio Cash Out svojim hrvatskim korisnicima. SuperSport i PSK su također iskoristili mogućnost uvođenja ranije isplate, čim se pojavio zakonski okvir za implementaciju.

Na kojim okladama je dostupan Favbet Early Cashout?

Ranija isplata moguća je pri klađenju na pobjednike utakmice u Favbet kladionici, kao i na nizu drugih specifičnih oklada na koje se imate priliku kladiti uživo ili prije početka sportskih događaja.

Okreni kotač sreće