Paysafecard bonovi – diskretna uplata sredstava za klađenje

Paysafecard bonovi na Internetu

Paysafecard je jedna od najpopularnijih metoda plaćanja dostupnih zaljubljenicima u igre na sreću. Donosimo najvažnije informacije kako unovčiti paysafecard i koja je razlika između registriranog i anonimnog računa za ovu uslugu…

Znamo da igrači sportske kladionice i online casina cijene diskreciju i privatnost, dok uživaju u igrama na sreću. Baš tome služe paysafecard bonovi, koji vam osiguravaju prijenos novčanih sredstava, kanalom koji uopće nije povezan s vašim bankovnim računom.

Diskrecija prilikom klađenja i kockanja ne samo što dobro dođe zbog predrasuda okoline, već je bilo i slučajeva da banke odbijaju izdati kredit pojedincima, kada bi uočile povremene uplate i isplate sredstava s online kladionica ili internetskih kockarnica.

Ako nemate plan dići kredit, tada vam je vjerojatno svejedno, a za ostale Paysafecard Hrvatska nudi uslugu koja podsjeća na nadoplatu računa na vašem mobitelu, koja se provodi bez da vam itko provjerava gdje ste poslali novac i kako s njim raspolažete.

Radi se o plaćanju bez rizika, prihvaćenom u cijelom svijetu, a mi ovom prilikom donosimo malu analizu kako unovčiti paysafecard, a i otkrivamo što se nalazi iza reklama “kupi paysafecard online”, na koje ćete također naići…

Gdje kupiti i kako unovčiti paysafecard?

Paysafecard bonovi u Hrvatskoj su dostupni na brojnim mjestima, jer Paysafe grupacija koja stoji iza ovog proizvoda ima pregršt partnera u našoj zemlji.

Interspar, Tisak, iNovine, Plodine, DailyPress i Znanje prodaju ovaj tip vaučera, a naći ćete ih i na gotovo svakoj benzinskoj pumpi, uključujući Inu, Lukoil i Crodux.

Drugim riječima, podružnica Paysafecard Hrvatska zaista nudi širok izbor mjesta na kojem se možete dokopati vašeg bona, a odlično je što ga možete koristiti bez ikakve registracije, daleko od svog bankovnog računa.

Na vama je samo upisati 16-znamenkasti broj koji s bonom dobivate prilikom uplate, kako bi željena količina novca sjela u sekundi na vaš račun u sportskoj kladionici i online casinu…

Jesu li paysafecard bodovi dostupni na Internetu?

Ako želite podići svoje korisničko iskustvo na još viši nivo, ova tvrtka vam nudi i profil koji ide uz registraciju, a s njim podižete dnevni transakcijski limit s 350 kuna na 8000 kuna.

Naime, ako uočite da vas reklame mame na Internetu – kupi paysafecard online, morate znati da je ta opcija dostupna tek nakon što se registrirate i počnete koristiti mobilnu aplikaciju ove kompanije.

Paysafecard bonovi - kako unovčiti paysafecard

Takav korisnički račun donosi vam jednostavno plaćanje uz pomoć podataka za prijavu, kao i efikasnije upravljanje vlastitim plaćanjem na Internetu. Imate pravo čak i na Prepaid Mastercard, što znači da ćete moći podići novac na bankomatima diljem svijeta, a i kupovati bonove online, u internetskoj prodavaonici paysafecard bonova.

Nude li hrvatske kladionice uplatu paysafecardom?

Paysafecard bonovi već su godinama među standardnim metodama plaćanja u svijetu sportskog klađenja i online casina, a naći ćete ih i kod različitih domaćih priređivača igara na sreću.

SuperSport i PSK samo su neke kladionice koje ga imaju među svojim transakcijskim kanalima, a ako i nije ponuđen, postoje alternativna rješenja, poput domaćeg A-bona koji funkcionira po istom principu. HL bon i Germania bon primjeri su pak vaučera koje su razvili sami priređivači sportskog klađenja i lutrijskih igara, u istu svrhu.

PaySafe grupacija nudi i e-novčanik Skrill, koji također daje priliku odvojiti svoj račun za igre na sreću od onog bankovnog, a tu je i NETELLER, kao treća opcija koju je razvila ista kompanija.

Ako želite diskretnu uplatu sredstava, potpuno odvojenu od vašeg bankovnog računa jedno od rješenja svakako su i bitcoin kladionice, jer daju vam priliku povezati vaš kripto novčanik s korisničkim profilom za sportsko klađenje, kako biste slali sredstva u oba smjera.

To je zapravo i najveća slabost samih vaučera, jer paysafecard bodovi omogućuju vam da uplaćujete novac na korisnički račun, ali nisu dostupni među metodama isplate.

Pa ako vam je važnije odvojiti isplatu ostvarene zarade od svoje bankovne kartice, tada je bolja opcija koristiti Skrill ili Aircash, koji su kod mnogih priređivača igara na sreću dobili zeleno svjetlo kao kanal za povlačenje novčanih sredstava…