Skrill je nova metoda plaćanja koju nudi Favbet

Favbet Skrill

Favbet kladionica upotpunila je svoje transakcijske kanale poznatim e-novčanikom Skrill, putem kojeg sada možete vršiti svoje uplate i isplate.

Zaljubljenici u klađenje vole online kladionice koje im nude širok izbor kanala putem kojih mogu vršiti svoja plaćanja.

U toj kategoriji u prošlosti nije bio Favbet, u kojem ste uplate mogli vršiti tek uz pomoću bankovnih kartica, Aircash aplikacije, A-Bona, kao i gotovinom u poslovnici. No, ova ambiciozna sportska kladionica dodala je sada svojim metodama plaćanja i Skrill, mnogim igračima omiljeni kanal za uplate i isplate novca.

Ne samo što možete uplaćivati novac na račun pomoću e-novčanika Skrill, već imate pravo i isplatiti dobitak u suprotnom smjeru, što nije slučaj kod svih domaćih priređivača igara na sreću.

Minimalna uplata uz Skrill postavljena je na 5 eura, što je standard koji smo vidjeli i u europskim kladionicama, dok je maksimalna uplata 10 tisuća eura. Minimalna isplata također je postavljena na 5 eura, a maksimalna na 5 tisuća eura.

Što je Skrill?

Skrill je najpoznatiji internetski novčanik u svijetu online klađenja. Pojavio se još tamo 2001. godine, a u vlasništvu je PaySafe grupacije, kao i drugi popularni proizvodi za prijenos novca, od kojih izdvajamo Paysafecard i Neteller.

Ovaj e-novčanik preferiraju igrači koji žele uključiti posrednika između vlastite banke i računa za klađenje, kako bi mogli u miru i diskretno uživati u igrama na sreću.

Skrill Hrvatska - naknade i registracija

Skrill se u Hrvatskoj kao metoda plaćanja pojavio u prethodnom desetljeću, a jedino ga još Hrvatska lutrija odbija dodati među svoje transakcijske kanale. Igrači ga vole, jer provizija koju plaćate nije visoka, jedino morate paziti na konverzije valuta.

Naime, u prošlosti se znalo događati da izgubite dosta novca ako postavite kao svoju glavnu valutu kunu, a igrate na Internetu u eurima ili dolarima. Sada kada je Hrvatska preuzela euro kao svoju valutu taj je problem riješen, no svejedno budite pažljivi pri registraciji, kako ne biste napravili pogrešku pri izboru valute.

Uz Skrill dolazi i Mastercard kartica koju možete koristiti na bilo kojem bankomatu na svijetu, što olakšava korištenje vaše zarade, a sve se odvija bez evidencije u vašoj banci. To je nešto što može biti bitno ako pokušavate dobiti kredit, jer znalo da dogoditi da čak i vrlo uspješni kladitelji budu odbijeni, upravo zbog transakcija na računu povezanih s igrama na sreću…

Po čemu je posebna Favbet kladionica?

Sada kada ima i Skrill među metodama plaćanja, Favbet samo nastavlja svoje približavanje najboljim kladionicama u Hrvatskoj. Ovaj priređivač igara na sreću već se ranije istaknuo svojim prilično visokim kvotama. Pa ćete tako nerijetko dobiti 1.95 i 1.95 na dva izjednačena protivnika, što je prilično velikodušno od bookmakera.

Tu su i video prijenosi utakmica u mobilnoj aplikaciji. Favbet prenosi Premiership i Ligu prvaka, što nismo našli čak ni u najbogatijim europskim kladionicama pa nije iznenađenje da igrači ovdje otvaraju korisnički profil.

Favbet dizajn

Uz to, treba spomenuti da je u Favbet kladionici odlična razrada popularnih utakmica, s okladama na azijski hendikep i azijski zbroj golova, a posebno je raskošna ponuda e-sportova. Dodajmo tome bonus dobrodošlice do 700 eura, najveći u hrvatskim kladionicama, kao i online casino s tisućama dostupnih igara pa je jasno da Favbet ima svojih aduta koji s pravom izazivaju pažnju.

U svakom slučaju, Favbet i Skrill dalje nastavljaju zajedno, a mi ćemo sa zanimanjem pratiti koje će još novosti uvesti ova sportska kladionica do kraja 2023. godine…

Okreni kotač sreće