Prijenos Borussia Dortmund – Real Madrid, gdje gledati, kvote

gdje gledati borussia dortmund real madrid

Saznajte gdje gledati Borussia DortmundReal Madrid, prijenos finala Lige prvaka u nogometu.

Kao i svake sezone, Liga prvaka kulminirat će velikim finalom. Ono se ove godine igra na Welmbleyju, a sudionici istog su Borussia Dortmund i Real Madrid. Borussia je osvojila Ligu prvaka 1997. godine, a ovo će joj biti prvo finale od 2013. godine kada je, također na Wembleyju, poražena od Bayerna rezultatom 2:1. Malo je nedostajalo da vidimo gotovo savršenu reprizu tog finala i ove godine, ali Real je uspio preko Bayerna doći do finala ukupnim rezultatom 4:3 nakon dvije utakmice.

O uspjesima ekipe iz Madrida u Ligi prvaka se može govoriti jako dugo, ali recimo samo da su trenutno na 14 naslova Lige prvaka, a da nakon ove utakmice žele podići svoj 15., i tako se još jače učvrstiti na vrhu najuspješnijih ekipa tog natjecanja. Ovu utakmicu obilježit će zasigurno i dirljivi trenuci u kojima će se naći dva njemačka igrača, po jedan na svakoj strani. To su Marco Reus iz Borussije Dortmund i Toni Kroos iz Real Madrida.

Naime, obojica nakon ove sezone, odnosno finala Lige prvaka, odlaze iz klubova u kojima su proveli dugi niz godina. Marco Reus će potražiti novi klub, dok će Toni Kroos još odigrati Europsko prvenstvo s Njemačkom, a zatim otići u igračku mirovinu. Dva su to igrača koja imaju velik broj svojih fanova i u Hrvatskoj, baš kao i njihovi klubovi. Stoga smo odlučili odgovoriti na pitanje koje bi mogli imati upravo oni, ali i ostali ljubitelji nogometa. To pitanje je gdje gledati prijenos Borussia DortmundReal Madrid?

Gdje gledati Borussia Dortmund – Real Madrid, prijenos finala Lige prvaka?

S obzirom na to da je finale nogometne Lige prvaka jedan od najgledanijih sportskih događaja svake godine, jasno je da će ga prenositi velik broj televizijskih kuća i internetskih platformi. Što se tiče same televizije i dostupnosti iz Hrvatske, ova će se utakmica moći pogledati na državnoj televiziji, točnije na programu HTV 2, a počinje u standardnom terminu od 21 sat. Uz nju, utakmicu će se moći pogledati i na programu Arena Sport Premium 1.

Što se tiče onih koji možda neće biti u mogućnosti gledati na jedan od ta dva načina, solidna su opcija uvijek online kladionice. One često svojim korisnicima nude prijenose velikog broja događaja kroz klađenje uživo, pa tako definitivno posjetite njihove stranice jer je moguće da ćete među njima pronaći i ovo finale Lige prvaka. Kada smo se već dotaknuli online kladionica, pogledajmo i što one kažu o tome tko je favorit i tko ima veće šanse za pobjedom.

Tko je favorit i koje su kvote?

Gledajući kvote kladionica u Hrvatskoj, može se reći da Real Madrid ima nešto veće šanse za osvajanjem Lige prvaka. Pogledajmo što one kažu:

Favbet: Borussia Dortmund 5.50 / Neriješeno 4.20 / Real Madrid 1.75
Germania: Borussia Dortmund 5.50 / Neriješeno 4.40 / Real Madrid 1.70
PSK: Borussia Dortmund 5.00 / Neriješeno 4.30 / Real Madrid 1.65

Okreni kotač sreće