Prijenos Boston Celtics – Dallas Mavericks, gdje gledati, kvote

gdje gledati boston celtics dallas maverics

Saznajte gdje gledati Boston CelticsDallas Mavericks, prijenos finala NBA lige.

NBA liga za ovu sezonu došla je do samog kraja. U velikom su finalu prvaci s Istoka, Boston Celtics, te prvaci sa Zapada, Dallas Mavericks. Naravno, finalna serija se također igra do četiri pobjede, a zbog boljeg omjera pobjeda i poraza u regularnoj sezoni, prednost domaćeg terena imat će ekipa Bostona. Nju predvodi sjajni Jayson Tatum koji čeka svoj prvi prsten prvaka, a već je imao nekolicinu prilika doći do njega. Ipak, Boston ih nije iskoristio i sada se nada da bi ovo mogla biti njihova sezona.

S druge strane, ekipa Dallasa predvodi sjajni Luka Dončić, koji će pokušati ono što je posljednji put uspjelo tek Dirku Nowitzkom s ekipom Dallasa, a to je osvojiti naslov. Pomoć ima u briljantnom Kyrieu Irvingu, koji je zaista u ovom Playoffu bio jedan od najboljih igrača lige. Duel ove dvije ekipe donosi velik broj odličnih matchupova u kojima će obje ekipe pokušati zaustaviti ključne igrače svojih protivnika.

Jasno je i da će ljubitelji NBA košarke iz Hrvatske željeti pogledati ovaj susret, a iz tog razloga ćemo im pomoći s time gdje ga gledati. Također ćemo spomenuti i tko su favoriti kako biste uvijek bili u toku i pratili ovaj susret s više informacija.

Gdje gledati Boston Celtics – Dallas Mavericks

Ovu finalnu utakmicu prenosit će mnogi, a gledatelji iz Hrvatske imat će svoje opcije gdje je gledati. Ona počinje u 02:30h ujutro po našem vremenu, a televizijski prijenos osigurala je Arena na svom programu Arena Sport 1. Za one koji ne posjeduju paket programa Arene, brige ne bi trebalo biti. Gotovo svaka od domaćih kladionica koja svojim korisnicima nudi prijenose uživo, prikazivat će i ovu finalnu utakmicu.

Tko je favorit i koje su kvote

Ljubitelji NBA košarke mogli bi se zapitati tko će biti favorit u ovoj utakmici, a iz tog smo razloga izdvojili kvote nekih od najboljih hrvatskih kladionica kako bi odgovorili na to pitanje.

Favbet: Boston Celtics 1.42 / Dallas Mavericks 2.98
Germania: Boston Celtics 1.38 / Dallas Mavericks 2.90

Prijašnji rezultati

1. krug: Boston Celtics – Miami Heat 4:1
2. krug: Boston Celtics – Cleveland Cavaliers 4:1
Finale Istoka: Boston Celtics – Indiana Pacers 4:0

1. krug: Los Angeles Clippers – Dallas Mavericks 2:4
2. krug: Oklahoma City Thunder – Dallas Mavericks 2:4
Finale Zapada: 
Minnesota Timberwolves – Dallas Mavericks 1:4

Okreni kotač sreće