Prijenos Engleska – Švicarska, gdje gledati, kvote

gdje gledati engleska švicarska

Saznajte gdje gledati EngleskaŠvicarska, prijenos utakmice Europskog prvenstva u nogometu.

Engleska je i prije samog Europskog prvenstva slovila za jednog od glavnih favorita natjecanja, ali njezine predstave bile su daleko od impresivnih. Može se reći kako su jedna izborili plasman u četvrtinu finala pobjedom nad Slovačkom u produžecima, a sada ih čeka jedan čvrst i neugodan protivnik. Švicarska je pokazala svoju kvalitetu remijem s Njemačkom i izbacivanjem Italije, a sada bi još jednom mogla prirediti iznenađenje.

Ova ekipa igra jako dobro, posebice kada prva dođe u vodstvo jer se brani jako kvalitetno i teško je doći do njezinog gola. Bit će stoga zanimljivo vidjeti kako će dosad bezidejna Engleska pokušati napasti i koji će odgovor prirediti Švicarci.

Gdje gledati Engleska – Švicarska, utakmicu Europskog prvenstva?

S obzirom na to da je Europsko prvenstvo u nogometu jedan od najgledanijih sportskih događaja na svijetu, jasno je da će ga prenositi mnoge televizijske kuće i internetske platforme. Što se tiče dostupnosti iz Hrvatske, ovu utakmicu između Engleske i Švicarske možete gledati na državnoj televiziji, konkretno na programu HTV 2, a prijenos započinje u 18 sati.

Za one koji možda neće imati priliku gledati utakmicu na televiziji, dobra opcija su uvijek online kladionice. One često svojim korisnicima nude prijenose velikog broja sportskih događaja putem klađenja uživo, pa svakako provjerite njihove stranice jer je moguće da ćete tamo pronaći i ovu utakmicu Europskog prvenstva. Dok smo već kod online kladionica, pogledajmo i što one predviđaju u vezi s favoritima i koja ekipa ima veće šanse za pobjedu.

Tko je favorit i koje su kvote?

Gledajući kvote kladionica u Hrvatskoj, nema izrazitog favorita u ovoj utakmici, baš kao što se moglo i očekivati. Kvote na tu utakmicu su sljedeće:

Favbet: Engleska 2.25 / Neriješeno 3.10 / Švicarska 4.20
Germania: Engleska 2.30 / Neriješeno 3.05 / Švicarska 3.80
PSK: Engleska 2.25 / Neriješeno 3.00 / Švicarska 3.90

Okreni kotač sreće