Prijenos Hrvatska – Albanija, gdje gledati, kvote

gdje gledati hrvatska albanija

Saznajte gdje gledati HrvatskaAlbanija, prijenos utakmice Europskog prvenstva u nogometu.

Hrvatska je poprilično loše otvorila Europsko prvenstvo. U utakmici prvog kola protiv Španjolske, iako nije bila favorit, izgubila je s prevelikih 3:0. Puno toga je moglo biti bolje u igri, ali jednostavno je sve izgledalo poprilično blijedo i sporo, a Španjolska je to iskoristila na najbolji mogući način. Uz sve to, tu je i promašeni kazneni udarac Brune Petkovića, koji je dodatno frustrirao navijače. Druga reprezentacija u skupini koja još nema bodova je Albanija, a ona je u svojoj prvoj utakmici poražena od Italija s 2:1. Iako su Albanci postigli najbrži gol u povijesti Europskih prvenstava i poveli s 1:0, to nije bilo dovoljno jer je vrlo brzo Italija okrenula rezultat u svoju korist i zadržala ga do kraja.

Sada će Hrvatska i Albanija odigrati utakmicu koja bi mogla praktički eliminirati jednu od te dvije reprezentacije iz natjecanja. Ona ekipa koja izgubi, gotovo da neće imati nikakve šanse proći dalje i zato je ulog u ovoj utakmici jako velik. Ona počinje u jednom ne baš sjajnom terminu za one koji moraju raditi, u 15 sati. Međutim, oni koji će ipak moći pogledati utakmicu, možda bi se mogli pitati gdje je pogledati.

Gdje gledati Hrvatska – Albanija, utakmicu Europskog prvenstva?

Računajući na to da je Europsko prvenstvo u nogometu jedan od najgledanijih sportskih događaja u svijetu, jasno je da će ga prenositi velik broj televizijskih kuća i internetskih platformi. Što se tiče same televizije i dostupnosti iz Hrvatske, ova će se utakmica između Hrvatske i Albanije moći pogledati na državnoj televiziji, točnije na programu HTV 2, a kao što smo ranije naveli, počinje u 15 sati.

Što se tiče onih koji možda neće biti u mogućnosti gledati na televiziji, solidna su opcija uvijek online kladionice. One često svojim korisnicima nude prijenose velikog broja događaja kroz klađenje uživo, pa tako definitivno posjetite njihove stranice jer je moguće da ćete među njima pronaći i ocu utakmicu Europskog prvenstva. Kada smo se već dotaknuli online kladionica, pogledajmo i što one kažu o tome tko je favorit i tko ima veće šanse za pobjedom.

Tko je favorit i koje su kvote?

Gledajući kvote kladionica u Hrvatskoj, Hrvatska će imati nešto dosta veće šanse za pobjedom u ovoj utakmici. Pogledajmo kako one izgledaju:

Favbet: Hrvatska 1.55 / Neriješeno 4.50 / Albanija 7.40
Germania: Hrvatska 1.50 / Neriješeno 4.70 / Albanija 8.40
PSK: Hrvatska 1.55 / Neriješeno 4.50 / Albanija 8.50

Okreni kotač sreće