Prijenos Hrvatska – Italija, gdje gledati, kvote

gdje gledati hrvatska italija

Saznajte gdje gledati Hrvatska Italija, prijenos utakmice Europskog prvenstva u nogometu.

Hrvatska je na Europskom prvenstvu došla do svoje “biti ili ne biti utakmice”. Međutim, do nje je došla puno prije nego što smo se možda nadali, budući da se radi tek o prvom krugu u kojem treba pobjedu kako bi osigurala iduću fazu natjecanja. Protivnik definitivno nije lak, a radi se o branitelju naslova – Italiji.

Kako za Hrvatsku, tako je i za Italiju ovo vrlo bitna utakmica, iako ona zbog osvojena tri boda protiv Albanije u prvom kolu može biti malo smirenija uoči ove utakmice. Njoj će za drugi krug biti dovoljan i neriješen ishod, no kao što znamo, igrati na neriješen ishod je jako opasno i teško.

Izbornik Zlatko Dalić morat će smisliti jako dobar plan kako dobiti Italiju, a u prijenosu utakmice vidjet ćemo što je smislio. Kada smo već spomenuli prijenos, recimo i gdje je moguće gledati utakmicu, kao i koje su kvote.

Gdje gledati Hrvatska – Italija, utakmicu Europskog prvenstva?

Računajući na to da je Europsko prvenstvo u nogometu jedan od najgledanijih sportskih događaja u svijetu, jasno je da će ga prenositi velik broj televizijskih kuća i internetskih platformi. Što se tiče same televizije i dostupnosti iz Hrvatske, ova će se utakmica između Hrvatske i Italije moći pogledati na državnoj televiziji, točnije na programu HTV 2, a kao što smo ranije naveli, počinje u 21 sat.

Što se tiče onih koji možda neće biti u mogućnosti gledati na televiziji, solidna su opcija uvijek online kladionice. One često svojim korisnicima nude prijenose velikog broja događaja kroz klađenje uživo, pa tako definitivno posjetite njihove stranice jer je moguće da ćete među njima pronaći i ocu utakmicu Europskog prvenstva. Kada smo se već dotaknuli online kladionica, pogledajmo i što one kažu o tome tko je favorit i tko ima veće šanse za pobjedom.

Tko je favorit i koje su kvote?

Gledajući kvote kladionica u Hrvatskoj, nema izrazitog favorita u ovoj utakmici, baš kao što se moglo i očekivati. Kvote na tu utakmicu su sljedeće:

Favbet: Hrvatska 3.20 / Neriješeno 3.20 / Italija 2.55
Germania: Hrvatska 3.30 / Neriješeno 3.40 / Italija 2.50
PSK: Hrvatska 3.30 / Neriješeno 3.40 / Italija 2.50

Okreni kotač sreće