Prijenos Njemačka – Škotska, gdje gledati, kvote

gdje gledati njemačka škotska

Saznajte gdje gledati Njemačka – Škotska, prijenos otvaranja Europskog prvenstva u nogometu.

Reprezentativni nogomet ponovno se vraća na scenu, a ovoga puta svi smo spremni za Europsko prvenstvo. Ono će se održati u Njemačkoj, od 14. lipnja, pa sve do 14. srpnja, kada će biti odigrano veliko finale. S obzirom na to da je Njemačka domaćin natjecanja, ona će ga otvoriti utakmicom protiv Škotske. Te je dvije reprezentacije spojio ždrijeb, a u njihovoj skupini još se nalaze Švicarska i Mađarska, što je čini izuzetno konkurentnom. Kao što znamo, Njemačka već nekoliko velikih natjecanja ne bilježi neke zapažene rezultate, ali vjeruju kako će upravo na svom terenu doći do naslova europskih prvaka.

S druge strane, Škotska je reprezentacija koja definitivno ne slovi za jednog od favorita, no jasno je da žele ostaviti dobar dojam na otvaranju i pokušat će svladati jednog od favorita natjecanja. Za razliku od Njemačke kojoj je plasman bio osiguran, Škotska je morala igrati kvalifikacije za ovo natjecanje i odradila ih je sjajno. Između ostalog, u njezinoj skupini bila je smještena i Španjolska, također jedan od favorita Eura, a Škotska ju je svladala na svom stadionu s 2:0.

Ostaje nam vidjeti može li prirediti još jedno takvo iznenađenje na još većoj sceni.

Gdje gledati Njemačka – Škotska, prvu utakmicu Europskog prvenstva?

S obzirom na to da je Europsko prvenstvo u nogometu jedan od najgledanijih sportskih događaja u svijetu, jasno je da će ga prenositi velik broj televizijskih kuća i internetskih platformi. Što se tiče same televizije i dostupnosti iz Hrvatske, ova će se utakmica između Njemačke i Škotske moći pogledati na državnoj televiziji, točnije na programu HTV 2, a počinje u 21 sat.

Što se tiče onih koji možda neće biti u mogućnosti gledati na televiziji, solidna su opcija uvijek online kladionice. One često svojim korisnicima nude prijenose velikog broja događaja kroz klađenje uživo, pa tako definitivno posjetite njihove stranice jer je moguće da ćete među njima pronaći i ocu utakmicu Europskog prvenstva. Kada smo se već dotaknuli online kladionica, pogledajmo i što one kažu o tome tko je favorit i tko ima veće šanse za pobjedom.

Tko je favorit i koje su kvote?

Gledajući kvote kladionica u Hrvatskoj, jasno je da Njemačka ima veće šanse za pobjedom u ovoj utakmici. Pogledajmo što one kažu:

Favbet: Njemačka 1.35 / Neriješeno 5.70 / Škotska 11.50
Germania: Njemačka 1.30 / Neriješeno 5.20 / Škotska 11.00
PSK: Njemačka 1.30 / Neriješeno 6.00 / Škotska 11.00

Okreni kotač sreće