Prijenos Olympiakos – Fiorentina, gdje gledati, kvote

gdje gledati olympiakos fiorentina

Saznajte gdje gledati OlympiakosFiorentina, prijenos finala Konferencijske lige u nogometu.

Prošlosezonski finalist Fiorentina sučelit će se s ekipom Olympiakosa u njihovom prvom finalu ovog natjecanja. Zanimljivo, utakmica će se igrati u Grčkoj, na stadionu rivala Olympiakosa, AEK-a iz Atene.

Fiorentina je bila jedan od favorita još od početka natjecanja, te ulazi u svoje šesto UEFA finale s klupskim rekordom od 13 utakmica bez poraza u Europi. Ova ekipa, koja je ostvarila kasne pobjede u svakom od svojih nokaut mečeva, odlučna je iskupiti se za razočaranje iz prošle sezone kada su izgubili 2-1 od West Hama.

Olympiakos je započeo sezonu u UEFA Europskoj ligi, ali nakon ispadanja iz iste, završili su u Konferencijskoj ligi. Ono što su u ovom natjecanju napravili Aston Villi bilo je impresivno i može se reći da su zasluženo u ovoj fazi natjecanja.

Ovo su mogući sastavi obje ekipe u njihovoj utakmici sezone:
Olympiacos: Tzolakis; Rodinei, Retsos, David Carmo, Ortega; Chiquinho, Iborra, Hezze; Podence, El Kaabi, Fortounis
Upitan: Ortega

Fiorentina: Terracciano; Dodô, Martínez Quarta, Milenković, Biraghi; Mandragora, Bonaventura; González, Beltrán, Kouamé; Belotti
Neće igrati: Sottil

Gdje gledati Olympiakos – Fiorentina

Ljubitelji nogometa zasigurno će se pitati gdje gledati ovaj susret, ali ne brinite, donosimo vam odgovor na to pitanje! Televizijski prijenos osigurala je Arena na svom programu Arena Sport 1. Za one koji ne posjeduju paket programa Arene, brige ne bi trebalo biti. Poneka od domaćih kladionica mogla bi ponuditi prijenos ove utakmice, tako da svakako posjetite njihove stranice i provjerite postoji li on u ponudi.

Tko je favorit i koje su kvote

Ljubitelji nogometa mogli bi se zapitati tko će biti favorit u ovoj utakmici, a iz tog smo razloga izdvojili kvote nekih od najboljih hrvatskih kladionica kako bi odgovorili na to pitanje.

Favbet: Olympiakos 3.40 / Neriješeno 3.20 / Fiorentina 2.45
Germania: Olympiakos 3.30 / Neriješeno 3.30 / Fiorentina 2.55

Okreni kotač sreće