Prijenos Portugal – Francuska, gdje gledati, kvote

gdje gledati portugal francuska

Saznajte gdje gledati PortugalFrancuska, prijenos utakmice Europskog prvenstva u nogometu.

Iako je prošlo već osam godina od te utakmice, Portugal i Francuska odigrali su jedno jako zanimljivo finale Eura. U njemu je nakon produžetaka Portugal došao do pobjede, a Francuzi vjerojatno još uvijek razmišljaju o revanšu na ovako velikoj sceni. Prilika za time konačno je došla jer ove dvije reprezentacije igrat će u četvrtfinalu Europskog prvenstva.

S obzirom na renome obje reprezentacije, možemo reći kako su pokazale manje nego što se od njih očekivalo, iako su došle do ove faze. Francuska niti na jednoj utakmici nije postigla više od jednog pogotka što jasno sugerira na njihovu neefikasnost, dok je Portugal poražen od Gruzije i tek je nakon jedanaesteraca došao do prolaska u osmini finala protiv Slovenije.

Gdje gledati PortugalFrancuska, utakmicu Europskog prvenstva?

Računajući na to da je Europsko prvenstvo u nogometu jedan od najgledanijih sportskih događaja u svijetu, jasno je da će ga prenositi velik broj televizijskih kuća i internetskih platformi. Što se tiče same televizije i dostupnosti iz Hrvatske, ova će se utakmica između Portugala i Francuske moći pogledati na državnoj televiziji, točnije na programu HTV 2, a kao što smo ranije naveli, počinje u 21 sat.

Što se tiče onih koji možda neće biti u mogućnosti gledati na televiziji, solidna su opcija uvijek online kladionice. One često svojim korisnicima nude prijenose velikog broja događaja kroz klađenje uživo, pa tako definitivno posjetite njihove stranice jer je moguće da ćete među njima pronaći i ovu utakmicu Europskog prvenstva. Kada smo se već dotaknuli online kladionica, pogledajmo i što one kažu o tome tko je favorit i tko ima veće šanse za pobjedom.

Tko je favorit i koje su kvote?

Gledajući kvote kladionica u Hrvatskoj, nema izrazitog favorita u ovoj utakmici, baš kao što se moglo i očekivati. Kvote na tu utakmicu su sljedeće:

Favbet: Portugal 3.40 / Neriješeno 3.10 / Francuska 2.50
Germania: Portugal 3.40 / Neriješeno 3.10 / Francuska 2.45
PSK: Portugal 3.30 / Neriješeno 3.05 / Francuska 2.45

Okreni kotač sreće