Prijenos Slovenija – Srbija, gdje gledati, kvote

gdje gledati slovenija srbija

Saznajte gdje gledati SlovenijaSrbija, prijenos utakmice Europskog prvenstva u nogometu.

U prvom kolu na Europskom prvenstvu u nogometu, Slovenija je remizirala s Dankom 1:1, dok je Srbija izgubila s minimalnih 1:0 od Engleske. Sada se te dvije reprezentacije susreću u drugom kolu, u jednoj utakmici koja bi uvelike mogla odlučiti koja će od te dvije reprezentacije proći u drugi krug iz ove skupine. To će ujedno biti i prva utakmica dana, tako da će početi u 15 sati, dok se drugi susret iz skupine, onaj između Danske i Engleske igra tri sata kasnije.

Ekipa koja izgubi ovu utakmicu vjerojatno će se morati boriti za treće mjesto i prolazak na taj način jer kao što znamo, čak četiri najbolje trećeplasirane ekipe na natjecanju također će si osigurati prolazak u iduću fazu natjecanja.

Gdje gledati Slovenija – Srbija, utakmicu Europskog prvenstva?

Računajući na to da je Europsko prvenstvo u nogometu jedan od najgledanijih sportskih događaja u svijetu, jasno je da će ga prenositi velik broj televizijskih kuća i internetskih platformi. Što se tiče same televizije i dostupnosti iz Hrvatske, ova će se utakmica između Slovenije i Srbije moći pogledati na državnoj televiziji, točnije na programu HTV 2, a kao što smo ranije naveli, počinje u 15 sati.

Što se tiče onih koji možda neće biti u mogućnosti gledati na televiziji, solidna su opcija uvijek online kladionice. One često svojim korisnicima nude prijenose velikog broja događaja kroz klađenje uživo, pa tako definitivno posjetite njihove stranice jer je moguće da ćete među njima pronaći i ocu utakmicu Europskog prvenstva. Kada smo se već dotaknuli online kladionica, pogledajmo i što one kažu o tome tko je favorit i tko ima veće šanse za pobjedom.

Tko je favorit i koje su kvote?

Gledajući kvote kladionica u Hrvatskoj, Srbija će biti blagi favorit. Međutim, daleko je od sigurne pobjede, a kvote na tu utakmicu su sljedeće:

Favbet: Slovenija 5.00 / Neriješeno 3.60 / Srbija 1.85
Germania: Slovenija 4.20 / Neriješeno 3.50 / Srbija 1.90
PSK: Slovenija 5.00 / Neriješeno 3.60 / Srbija 1.80

Okreni kotač sreće